Büyük ihtimal olmuştur. İlişkiden 15 gün sonra idrarda cıkar yazıyrKızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç
Bence test yap. Dogru sonuc alma olasiligin yuksekKızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç
Kızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç
Sabah idrar yap çıkmazsa da kan testi yap kesin çıkar inş hamişsindir :)Kızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç
Benimde aynı ayın 30nda olmam gerekiyodu olmadm benmde ayn 17snde ilskm oldu test yaptm bugn cikmadi sende bekle istersen birz dha ben eger olmassam iki gune hastaneye gitmeyi dusyrm test yapmycmKızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç
Belirtilerin varmii ?Kızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç
Hayır çoktu canım kanamam lover ben bu arada bu diğer hesabımMümkün değil Can'ım adet 29haziran ve bugun ayın 3 ü bu kadar erken olmaz adet kanaman nasıldı eğer az gördüysen üstüne olmuş olabilirsin ama bu şekilde bilemezsin
Takvimde gecikme görünmüyor canım daha 6 gün var yazıyor lover ben bu arada29 haziranda adet gorduysen 4 gun surdu nerdeyse bir aydir olmamissin bugun3 agustos. Gecikmis olabilirmisin bilemedim.. doktora gorun istersen...
Öğlen yaptım dün negatif ya bugün 5 gün gecikmeninsabah ilk idrar ile gebelik testi yapın çıkar:)
Öğlen yaptım dün negatif ya bugün 5 gün gecikmeninBelirtilerin varmii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?