Hamilemiyimm???

Ya çok teşekkür ederim size yarın gidip ytirabilirm ancak 3gün gecikme oluyo da varsa çok mutlu olucam 3 senedir bu ani bekliyorum Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın bide yoksa çok üzülüyorum sizin bebekmvarmi

Canım allah'ım inşallah sana da nasip etmiştir. inşallah bu sefer üzülmezsin ben hamileyim henüz ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse

Amin insallah canım beni,Allah bebeğini sagsalim kucağına almayi nasip etsin inşallah beni çok rahatlattın ben yarin gidip kan veriyim ancak pazartesi alırım sonucu artık pek bi belirtir yok gibi de gerçi herkes de aynı olmuyo da bitek adetim gecikti okadar bi ara ara karnını altı agriyo

Allah gönlüne göre versin canım ay özelde yaptırma şansın varsa 1 saate alırsın sonucunu. Bende de yoktu belirti sadece kasıklarım ağrıyordu o kadar. haber ver canım . ama olmazsa da lütfen üzülme bir vakti zamanı mutlaka vardır

Saol canım benim yada yarın özel giderim yaptırrrimm bakalım kısmet tabi haber veririm sana sa saol ilgilendiğiniz için eğer varsa eşime büyük bi süpriz olacak dün kaza yaptı bu haber onu birazda olsa sevindirir benim dua eder misin Hami
elin duası kabul olurmus

Valla insanın hiç tanımadan birine bu denli yardım etmesi demekki insanlık ölmemiş saol tekrar teşekkürederim canim

Valla insanın hiç tanımadan birine bu denli yardım etmesi demekki insanlık ölmemiş saol tekrar teşekkürederim canim
tabi ki dua ederim canım :) eşine de çok geçmiş olsun, evet o na da güzel bir sürpriz olur.

Allah razı olsun canım beni, saol bide bizim evlilik yıl dönümünü bu ayın 25 süper olacak Allah nasip ederse adım yesim buarada 29 yasindayim

Allah razı olsun canım beni, saol bide bizim evlilik yıl dönümünü bu ayın 25 süper olacak Allah nasip ederse adım yesim buarada 29 yasindayim
güzel bir sürpriz olacak :) sinem benim ismim de 35 yaşındayım. antalya'da yaşıyorum

Can'ım ben kan tahlili dahi yaptım ama negatif çıkmıştı ve sonrasında pozitif çıktı adetim olmamıştı ve 20gün geçmişti

Ben ovulasyon testi yaptım adetim iki gün gecikti ovulasyon da iki çizgi çıktı bu ne anlama geliyo

Kızlar hala olmadım şuan acayip mide bulantısı ve halsizlik var sanki adet olacakmışım gibi kasılmalar var bekliyorum bakalım

Neden olmasın ki Ağustos tayız geçmiş günü
Takvim programı indirdim cnm orda daha 5 gün var yazıyor ama düzensiz benim baya belli olmuyor günü olabilirmi bebek bilmiyorum ama yok gibi sanki lover ben konuyu açmıştım fakat nolduysa ban yedim bu diğer hesabım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…