Canım allah'ım inşallah sana da nasip etmiştir. inşallah bu sefer üzülmezsinYa çok teşekkür ederim size yarın gidip ytirabilirm ancak 3gün gecikme oluyo da varsa çok mutlu olucam 3 senedir bu ani bekliyorum Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın bide yoksa çok üzülüyorum sizin bebekmvarmi
Allah gönlüne göre versin canımAmin insallah canım beni,Allah bebeğini sagsalim kucağına almayi nasip etsin inşallah beni çok rahatlattın ben yarin gidip kan veriyim ancak pazartesi alırım sonucu artık pek bi belirtir yok gibi de gerçi herkes de aynı olmuyo da bitek adetim gecikti okadar bi ara ara karnını altı agriyo
tabi ki dua ederim canım :) eşine de çok geçmiş olsun, evet o na da güzel bir sürpriz olur.Valla insanın hiç tanımadan birine bu denli yardım etmesi demekki insanlık ölmemiş saol tekrar teşekkürederim canim
güzel bir sürpriz olacak :) sinem benim ismim de 35 yaşındayım. antalya'da yaşıyorumAllah razı olsun canım beni, saol bide bizim evlilik yıl dönümünü bu ayın 25 süper olacak Allah nasip ederse adım yesim buarada 29 yasindayim
bende çok memnun oldum :)Memnun oldum Sinem bende ankara da yaşıyorum eşim Çorumlu ben kars liyim
Can'ım ben kan tahlili dahi yaptım ama negatif çıkmıştı ve sonrasında pozitif çıktı adetim olmamıştı ve 20gün geçmiştiŞunu merak ediyorum idrar testinde çıkmayıp ta kan da gebe olduğunu öğrenen var mı adet gecikmesi sonrası burda yazan arkadaşlar hep idrar testi yapıyor hemen varsa çıkıyor hatta gecikme olmadan bile yapan var pozitif
Pek mumkun degil malesefKızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç
Takvim programı indirdim cnm orda daha 5 gün var yazıyor ama düzensiz benim baya belli olmuyor günü olabilirmi bebek bilmiyorum ama yok gibi sanki lover ben konuyu açmıştım fakat nolduysa ban yedim bu diğer hesabımNeden olmasın ki Ağustos tayız geçmiş günü
İnşallah vardır canm hayırlısıBenim de son adet tarihim 26 hazirandi. Hamileyim sanirim net degil daha karisik biraz
Bazen öle çıkıormuş cnm o teste doğru diyorlarBen ovulasyon testi yaptım adetim iki gün gecikti ovulasyon da iki çizgi çıktı bu ne anlama geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?