Hamilemiyimm???

Benimde dedigm gbi seninle aynı dün test yaptm sonc negatif dun gecdn beri cokk kötü agrlrm var bugun kan testi yapcm

Normal zaten testte kırmızı lekeler kalmsti negatifin cizgisi netti ama diger yerlerde kırmızı lekelr vardi cok mu döktm acaba ondanda olblr seninkisi hangisi
Evet bazı örnekler çıkıyo öyle kırmızı bulanık çok damlatınca oluyomuş vlla bnde dha kullanmadım ama alırsam erkn gebelik testi varmış onlrdn alcm 2. Gün bugun gecikme

Evet bazı örnekler çıkıyo öyle kırmızı bulanık çok damlatınca oluyomuş vlla bnde dha kullanmadım ama alırsam erkn gebelik testi varmış onlrdn alcm 2. Gün bugun gecikme
Ben burdaki eczanelere baktm ence çıkmaz ikinci günde testlern hepsi yanıltıcı en iyisi adet olmassan direk kan testi yap

Ben burdaki eczanelere baktm ence çıkmaz ikinci günde testlern hepsi yanıltıcı en iyisi adet olmassan direk kan testi yap
Kız onu da lap dye gdp yapmak istemyrm görsem çift çizgi hmn gtcm ama doktor iki gün bile geçse bile hmn gel dedi hassas yapym dyrm bugün blki onda çıkar

Bunlarda benim testlerim galiba hamileyimmm doktora gidecegm bugün kızlar allahm isteyenlere nasip etsin insllah

Heycandan resim yüklemeyi unutmuşum :)

Eklentiler

• P_20160804_054545.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 117
bende bir gün gecikme ile erken gebelik testi yapmıştım ve çıkmıştı sonra kan testiylede onayladılar

Bende bişey sormak istiyorum benim adetim iki gün gecikti ovulasyon testi yaptim iki çizgi çıktı onu da gebelik testi şeklinde kullananlar varmi

Bende bişey sormak istiyorum benim adetim iki gün gecikti ovulasyon testi yaptim iki çizgi çıktı onu da gebelik testi şeklinde kullananlar varmi
evet geçen gün burada bir arkadaş ovülasyon testi yapmıtı iki çizgi çıkmıştı. ben ona bu gebelik testi değil mi diye sorunca hayır ovulasyon testi demişti. sizinde öyle olabilir

Bazıları da bunu gebelik testi gibi kullanıyoMuş hamile olduğunu bununla ogrenenler varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…