- 31 Temmuz 2016
- 31
- 9
- 1
Hassas test mi yaptın canım yoksa normal miBenimde dedigm gbi seninle aynı dün test yaptm sonc negatif dun gecdn beri cokk kötü agrlrm var bugun kan testi yapcm
Yok standart damlamalıHassas test mi yaptın canım yoksa normal mi
Normal zaten testte kırmızı lekeler kalmsti negatifin cizgisi netti ama diger yerlerde kırmızı lekelr vardi cok mu döktm acaba ondanda olblr seninkisi hangisiHassas test mi yaptın canım yoksa normal mi
O testlerde baya geçmesi gerekiyomuş adetin annm bile hiiiç yapma boşuna dedi geç döllenme olursa bde hç çıkmaz canım heralde bizim :/Yok standart damlamalı
Evet bazı örnekler çıkıyo öyle kırmızı bulanık çok damlatınca oluyomuş vlla bnde dha kullanmadım ama alırsam erkn gebelik testi varmış onlrdn alcm 2. Gün bugun gecikmeNormal zaten testte kırmızı lekeler kalmsti negatifin cizgisi netti ama diger yerlerde kırmızı lekelr vardi cok mu döktm acaba ondanda olblr seninkisi hangisi
Ben burdaki eczanelere baktm ence çıkmaz ikinci günde testlern hepsi yanıltıcı en iyisi adet olmassan direk kan testi yapEvet bazı örnekler çıkıyo öyle kırmızı bulanık çok damlatınca oluyomuş vlla bnde dha kullanmadım ama alırsam erkn gebelik testi varmış onlrdn alcm 2. Gün bugun gecikme
Kız onu da lap dye gdp yapmak istemyrm görsem çift çizgi hmn gtcm ama doktor iki gün bile geçse bile hmn gel dedi hassas yapym dyrm bugün blki onda çıkarBen burdaki eczanelere baktm ence çıkmaz ikinci günde testlern hepsi yanıltıcı en iyisi adet olmassan direk kan testi yap
Sen yinede yap ama yanıltrsa umudunu kaybtme adet olmassn kesin hamilesndr insallhhh amin amin darisi basimaaaaKız onu da lap dye gdp yapmak istemyrm görsem çift çizgi hmn gtcm ama doktor iki gün bile geçse bile hmn gel dedi hassas yapym dyrm bugün blki onda çıkar
İnş canım darısı hepimizin başına 2 gündr yok işte bklm artık dha çok stres yapıyo insanSen yinede yap ama yanıltrsa umudunu kaybtme adet olmassn kesin hamilesndr insallhhh amin amin darisi basimaaaa
bende bir gün gecikme ile erken gebelik testi yapmıştım ve çıkmıştı sonra kan testiylede onayladılarEvet bazı örnekler çıkıyo öyle kırmızı bulanık çok damlatınca oluyomuş vlla bnde dha kullanmadım ama alırsam erkn gebelik testi varmış onlrdn alcm 2. Gün bugun gecikme
Neden olmasın ki Ağustos tayız geçmiş günüMümkün değil Can'ım adet 29haziran ve bugun ayın 3 ü bu kadar erken olmaz adet kanaman nasıldı eğer az gördüysen üstüne olmuş olabilirsin ama bu şekilde bilemezsin
Insan kafasına taktıdıgı sey imkansızlasıyo.. o yüzden raht ol ve stres yapma varsa olacagı olur ..İnş canım darısı hepimizin başına 2 gündr yok işte bklm artık dha çok stres yapıyo insan
evet geçen gün burada bir arkadaş ovülasyon testi yapmıtı iki çizgi çıkmıştı. ben ona bu gebelik testi değil mi diye sorunca hayır ovulasyon testi demişti. sizinde öyle olabilirBende bişey sormak istiyorum benim adetim iki gün gecikti ovulasyon testi yaptim iki çizgi çıktı onu da gebelik testi şeklinde kullananlar varmi
valla o arkadaş hamileymiş test yaptırmıştı. inşallah sizin de öyledir. gidip kan testi yaptırma şansınız varsa yaptırnPeki ne anlama geliyo ki heyecanlanmama neden oldu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?