Daha 10 gün varmış adete yani hemen belirti olacağını sanmıyorum Rabbim gönlünüze göre versinSelamunaleyküm ...
Burda daha yeniyim sürekli her konuda bu siteyi takip ediyordum artk dedim kendi kendimi yemektense soraym goruslerinizi alayım..1 aylık evliyim eşimle bebek istiyoruz bütün özel günleri değerlendirdim yumurtlama günüm geçti o günden sonra kasklarmda bi ağrı goguslerde hassasiyet fazla akıntı başladı sürekli de soylemesi ayıp tuvalete çıkıyorum ve kabzlk gaz problemi yaşıyorum adetime daha 10 gün var acaba diyorum oldu mu ki ?? Kendimi çok hazrladm hamiş olmaya yardmci olur musunuz allah razı olsun
Ayyy napimmm yaaa sürekli kendimi dinliyorum bekliyorum insallah bebek vardrAynı bende sizin gibiyim ilk denememiz sizde olan haller bende de var ama psikolojik olabilir diye de düşünüyorum çok umutlanmamak lazım ama insan düşünüyor işte :)
Yok belirti derken bunlar yerleşme brlirtisi mi acaba diye sordum tecrübeli arkadaşlarımıza kask ağrısı falan amiiinn cumlemizin gönlüne göre versin inşallahDaha 10 gün varmış adete yani hemen belirti olacağını sanmıyorum Rabbim gönlünüze göre versin
İnşallah ikimizdd de bebis vardırAyyy napimmm yaaa sürekli kendimi dinliyorum bekliyorum insallah bebek vardr
İnşallah ikimizdd de bebis vardır
Reglimin gecikmesini bekliyorum ondan önce test yapmak istemiyorum korkuyorum biraz geçerse yapacam ama ilk belirtiler var su an okuduklarima göre ammaaaa psikolojik mi diye de düşünmeye başladımİlişkinin üzerinden 15 gün geçtiyse kanda çıkar gebelik varsa.
Insallah psikolojik değildir canm yani bir belirti iki belirti psikolojik de hepsi mi psikolojik olacakBende bebek istiyorum ve aynı belirtiler bendede var pisikolojik olabilir diye düşünüyorum
Ben iki hamilelik yaşadım daha adet günüm gelmeden belirtiler başlamıştı,ilkinde çok şiddetli bel ve kasık ağrım vardı,ikincide uykuya doyamıyordum ve çok Sevdiğim yemekleri yerken midem bulanıyordu birdenInsallah psikolojik değildir canm yani bir belirti iki belirti psikolojik de hepsi mi psikolojik olacak
Ben yumurtlama gunumden sonra birde yüksek hamilelik gunlerimden snra bir iki gun mide bulantısı yaşadım basdonmesi hala var dün temizlik yaparken kasiklarim agrimaya başladı sabah uyandm geçmişti suan yine sızı var test yapsam cikmiicak biliyorum o zaman da üzülecem ama reglime 2 hafta kala basladi goguslerde agri birde etrafinda damarlar çıktı anlayamiyorum bir türlüBen iki hamilelik yaşadım daha adet günüm gelmeden belirtiler başlamıştı,ilkinde çok şiddetli bel ve kasık ağrım vardı,ikincide uykuya doyamıyordum ve çok Sevdiğim yemekleri yerken midem bulanıyordu birden
Kask ağrılarım devam ediyo çok az da olsa ama sanırım hamileyim çünkü göğüslerim ve aşırı halsizligim bunu gösteriyorNedir son durumun?
Kask ağrılarım devam ediyo çok az da olsa ama sanırım hamileyim çünkü göğüslerim ve aşırı halsizligim bunu gösteriyor
İnşallah canım.
Bende geçen ay öyleydim ama maalesef kimyasal gebelikmiş.
Dikkat et kendine,adete kaç gün kaldı?uuuffff değildir inşallah yaaas adetime 8 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?