- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
- Konu Sahibi cesursavasci
Adetime 3 gün var ilk 1 dakikada böyle çıktı sonuç. Artimed markası güvenilir mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre versin inşallah, regl gününden kaç gün sonra yaptın testi, bende bekliyorum bakalım test yapıcamAdetime 3 gün var ilk 1 dakikada böyle çıktı sonuç. Artimed markası güvenilir mi
Eki Görüntüle 3293345
3 gün önce yaptım adet tarihimden inşallah artimed doğru sonuç vermiştirAllah gönlüne göre versin inşallah, regl gününden kaç gün sonra yaptın testi, bende bekliyorum bakalım test yapıcam
Hadi ya ilk dakikada cift çizgi mi verdiartimed çok yanıltı beni.
Tmm teşekkür ederimMerhaba predictor Early ile deneyin isterseniz adet günü yada adet geçerse inştekrarlayın
İnşallah canımBence hamileisn canım ama başka marka testlerle yapabilirsin aslında en sağlıklısıda o![]()
İlk kac dakikada baktınız teste ilk dakikalarda mi pozitif çıkıp sizi yanılttı amin canım inşallah bebis vardirCanım baska testle dene artimed yalancı pozitif veriyor bendede aynısı oldu ama sonuç negatif ti malesef ama inşallah senin vardır
Teşekkür ederim inşallah canım bebis vardır bugün eczaneye gidip alıyımBence de hamilesin.Gözün aydın.. Başka testler ile de destekleyebilirsin....
![]()
inşallah3 gün önce yaptım adet tarihimden inşallah artimed doğru sonuç vermiştir
Ben stres olacağıma evde bir test kalmış yapiyim dedim kendini strese sokmabende bekliyorum 2 gün var belki gecikir diye çok stres oldum
aynen kuzumHadi ya ilk dakikada cift çizgi mi verdi
stresten bağırsaklarım bir tuhaf çalışır oldu ne test aldım ne nasıl yapılır bilirim, ilk korunmasız deneyimimiz kasık batmaları sancıları oldu arada oluyorda eskisinden sık idrara çıkıyorum aynı suyu içmeme rağmen bilmiyorum ya heveslenmekte istemiyorum karamsar da olmak istemiyorum ama çok merak ediyorum aklımdan çıkardığım bir tek an yok regl olcak gibi de hissediyorum , daha önce hiç kadın doğumla ilgili doktordan destek almadım fizyolojik olarak bir sorunum var mı yok mu onu da bilmiyorum belirsizlik bilgisizlik yoruyor, ama olumsuz da olsa ilk işim bir kadın doğum uzmanından randevu almak olucakBen stres olacağıma evde bir test kalmış yapiyim dedim kendini strese sokma![]()
Ooo canım sen niye kendi vücuduna bu kadar zarar veriyor bağırsakları bozacak kadar eczane yakınsa git al kafan rahatlasın bağırsakların düzelsin.. Heveslenme bende şuan heveslenmiyorum bu benim galiba 5. Denemem (şanslı sayım 5stresten bağırsaklarım bir tuhaf çalışır oldu ne test aldım ne nasıl yapılır bilirim, ilk korunmasız deneyimimiz kasık batmaları sancıları oldu arada oluyorda eskisinden sık idrara çıkıyorum aynı suyu içmeme rağmen bilmiyorum ya heveslenmekte istemiyorum karamsar da olmak istemiyorum ama çok merak ediyorum aklımdan çıkardığım bir tek an yok regl olcak gibi de hissediyorum , daha önce hiç kadın doğumla ilgili doktordan destek almadım fizyolojik olarak bir sorunum var mı yok mu onu da bilmiyorum belirsizlik bilgisizlik yoruyor, ama olumsuz da olsa ilk işim bir kadın doğum uzmanından randevu almak olucak
Kimisi senin gibi yazmış kimisi doğru çıkıyor demiş en iyisi başka marka testle yapmak :/aynen kuzum![]()