- 17 Aralık 2022
- 3.551
- 2.070
- 63
- Konu Sahibi cesursavasci
Amin inşallah siz hamilesiniz sanırım çok tebrik ederim bizler için dualarını eksik etme lütfenÜzüldüm canımAllah bir dahaki sefere nasip eder insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah siz hamilesiniz sanırım çok tebrik ederim bizler için dualarını eksik etme lütfenÜzüldüm canımAllah bir dahaki sefere nasip eder insallah
Hadi ya hayırlısı canımMerhaba haber vericem demiştim doktorum bugün raporluymus hastaneye gittiğimde randevum iptal edilmişti bende acilden kan verdim negatif çıktı
AminHadi ya hayırlısı canımallahtan umut kesilmez daha nice zamanlar var önümüzde
![]()
Bozuk testinizTestim böyle çıktı hamilemiyim
İkinci çizgi biraz belli oluyor muBozuk testiniz
Tekrarlasanız daha iyi olur çünkü orası kırmızı dağınık çıktığı için net bir şey söylenmiyorİkinci çizgi biraz belli oluyor mu
Test dağılmış canım fazla mı damlattın ? Ama dağılan yerde çızgı var sankiTestim böyle çıktı hamilemiyim
Hangi marka canım artimed ise yalancı silik çizgi bu başka marka ise gebe olabilirsin.Bu teste 1 damla damlattım ama silik çizgi çıktı bugünde kan vermeye gidicem
Şimdide böyle olduHangi marka canım artimed ise yalancı silik çizgi bu başka marka ise gebe olabilirsin.
Böyle oldu sende gebelik oldumuEki Görüntüle 3294731
Bak canım bu benim yalanci silik cizgiydi
O ay olmamıştı şuan gebeyimBöyle oldu sende gebelik oldumu
Tebrik ederim bişey sorucam peki kaçıncı denemede hamile kaldınızAdetime 3 gün var ilk 1 dakikada böyle çıktı sonuç. Artimed markası güvenilir mi
Eki Görüntüle 3293345
Ben kimyasal gebelik geçirdim yanlış hatirlamiyorsam ondan 3 veya 4 ay sonra Hamile kaldımTebrik ederim bişey sorucam peki kaçıncı denemede hamile kaldınız