Hamilemiyimmm

Ya canım denedim bugün 4 günü gecti adet olmadım herhangi gibi bir belirti yok test yaptim negatif çıktı

biraz daha bekleyip testi tekrarlayın bekleyemem diyorsanız kan verdiğiniz takdirde daha net sonuç alırsınız

hamilelik belirtisi diye bişey yok kızlar kendinizi umutlandırmamanız için söylüyorum adet belirtilerinizle aynı belirtileri yaşarsınız ayrıca 6 gün gecikme yeterli bence test yapabililirsiniz

hamilelik belirtisi diye bişey yok kızlar kendinizi umutlandırmamanız için söylüyorum adet belirtilerinizle aynı belirtileri yaşarsınız ayrıca 6 gün gecikme yeterli bence test yapabililirsiniz
Canım sen belirti yaşamamış olabilirsin ama yaşayanlar var....

Canım sen belirti yaşamamış olabilirsin ama yaşayanlar var....
yaşadım adet belirtilerimi yaşadım sadece.Mide bulantısı tamamen psikilojik bulantılar daha sonra başlar,baş dönmesi psikolojik daha sonra başlar tansiyon sorunu olabilir tehlikeli,bel ağrısı adet belirtisidir,göğüs hassasiyeti adet belirtisi,hamile olduğumu hissediyorum buna yorumum yok zaten medyumluk öneriyorum,karında çizgi belirmesi psikolojik 27.haftadayım daha yeni yeni beliriyor herkeste de olmuyomuş zaten
hamileliğimi öğrenmeden önce farklı bi rahatsızlıktan dolayı gittiğimde doktoruma sormuştum gebelik belirtilerim var gibi demiştim adet gecikmesinden başka belirtiye takılma hepsi psikolojik demişti 6 yıl belki daha fazla okuduğu için bu konuda bilgi sahibi olmayan insanlardan daha çok bildiğini düşünüyorum

Tamam canım ozaman youtube'den yaz hamilelik belirtileri diye az da ordaki doktorları dinle.... bende dün gittim doktora adet gecikmem var deyince midemin bulanıp bulunmadığını başımın dönüp dönmediğini hepsini sordu ve ben hiçbirisini hissetmediğim için hayır dedim... adetim geciktiği zamanlarda acaba hamile olabilir miyim diye kafaya takıyorum ama hiç birisinide psikolojik olarakta olsa yaşamıyorum...

Son düzenleme:
Canim yaklasik 10 gundur afedersin buyuk tuvaletimi yapmakta zorlaniyorum adetime 5 gun var bu bir belirti olabilir mi sence ayni seyleri yiyorum neden boyle oldum bilmiyorum

Canim yaklasik 10 gundur afedersin buyuk tuvaletimi yapmakta zorlaniyorum adetime 5 gun var bu bir belirti olabilir mi sence ayni seyleri yiyorum neden boyle oldum bilmiyorum

Herkes aynı olmaz tabi ama ben yumurtladıktan 6 gün sonra kabızlık aşırı gaz ve kasık batmalari başladı

Herkes aynı olmaz tabi ama ben yumurtladıktan 6 gün sonra kabızlık aşırı gaz ve kasık batmalari başladı
Evet benimde oyle oldu bi kac gunudr de inanilmaz halsizim uykum geliyo hep gece yatakta tam anlamiyla verimli uyku uyuyamiyorum donuyprum duruyorum ve surekli ruya goruyorum...peki akintin var miydi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…