- Konu Sahibi yasocapar35
-
Haberlerini bekliyorum ama imkanın varsa kanda yaptirsan testini..Ayy canim benim ins bende boyle bi resim atarim yarin size
İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkeze versin ama böyle erken öğrenince de kese için bekliyorsun güzelim
Bekleyisin hic sonu gelmiyo once hamile kalalim istiyoruz sonra kese gormek istiyoruz sonra kalp atisi sonra kucagimiza almak istiuoruz:) Allah herkese saglikli ve hayirli evlat versin canim dilerimki saglikla kucagina alirsin evladiniİnşallah canım benim Rabbim isteyen herkeze versin ama böyle erken öğrenince de kese için bekliyorsun güzelim
Canım senin de kasık ağrın oluyor mu adet olacak gibi arada sırada göğüslerim inanılmaz hassasAynen ya 31 mayısa kadar bekleyeceğim sen gördün mü
Esimi de heycanlandirip sonu husran olursa pesimden suruklemiyim acile diye kan haftaici yaptiriyim diyorum canimHaberlerini bekliyorum ama imkanın varsa kanda yaptirsan testini..
İns görürsün hcg kacla öğrendinHayır canım göremedim malesef Çarşamba günü kontrolüm var ama görebileceğimi sanmıyorum
Amin Rabbim herkesin evladını korusun olmayana da en kısa zaman da evlat nasip etsinBekleyisin hic sonu gelmiyo once hamile kalalim istiyoruz sonra kese gormek istiyoruz sonra kalp atisi sonra kucagimiza almak istiuoruz:) Allah herkese saglikli ve hayirli evlat versin canim dilerimki saglikla kucagina alirsin evladini
Siz hamile kalabiliyorsunuz ne güzel... Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... ama hamilesiniz diye olamayanların umut etmeleriyle dalga geçmeyin size bu hakkı hiç kimse vermedi orda bi durun...ne güzel sevindim sizin adınıza umutlanabilirsiniz
İlk 60 2 gün sonra 115 Perşembe 435 canım senin kaçtıİns görürsün hcg kacla öğrendin
Esimi de heycanlandirip sonu husran olursa pesimden suruklemiyim acile diye kan haftaici yaptiriyim diyorum canim
Canim test alicam yarin sabah yapicam...eger hamileysem bu ay sogan kuru yaptim herkese tavsiye edicemAy bırak heyecanlansin sen stres yaşayacağına, olmazsa birbirinize destek olursunuz..
Zaten barsa cıkmadı Laz'ım canımkızlar fikir olsun diye soyluyorum, benim adetime 6 gün varken idrarda silik cıktı. hem de 5 tl lik testlerden, erken gosterenden değil. aynı gün kan verdim kanda 31 'di değerim.
Agustosta 2 yil olcak evleneli canim 16 aydir falam korunmuyorumAynen ya bırak heyecan yapsın baba olmak kolay mı sen kac aydır korunmuyorsun canım
Canim 8 nisanda rahim filmi cektirdim hormonlarima da bakildi esiminde herseyine bakildi cok sukur bise cikmadi bende bu ay sogan kuru yapmaya karar verdim yaptim:)Sorun yoksa zamanını bekliyordur canım Rabbim öyle büyük ki zamanı Ne samansa İnan oluveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?