Hamilemiyimmm

Hayır öyle bir sıkıntım Yok yani daha önce nasılsa şimdi de öyle sadece geceleri cok nadir uykudan uyandırıyor o kadar

İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkeze versin ama böyle erken öğrenince de kese için bekliyorsun güzelim
Bekleyisin hic sonu gelmiyo once hamile kalalim istiyoruz sonra kese gormek istiyoruz sonra kalp atisi sonra kucagimiza almak istiuoruz:) Allah herkese saglikli ve hayirli evlat versin canim dilerimki saglikla kucagina alirsin evladini

Bekleyisin hic sonu gelmiyo once hamile kalalim istiyoruz sonra kese gormek istiyoruz sonra kalp atisi sonra kucagimiza almak istiuoruz:) Allah herkese saglikli ve hayirli evlat versin canim dilerimki saglikla kucagina alirsin evladini
Amin Rabbim herkesin evladını korusun olmayana da en kısa zaman da evlat nasip etsin

ne güzel sevindim sizin adınıza umutlanabilirsiniz
Siz hamile kalabiliyorsunuz ne güzel... Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... ama hamilesiniz diye olamayanların umut etmeleriyle dalga geçmeyin size bu hakkı hiç kimse vermedi orda bi durun...

kızlar fikir olsun diye soyluyorum, benim adetime 6 gün varken idrarda silik cıktı. hem de 5 tl lik testlerden, erken gosterenden değil. aynı gün kan verdim kanda 31 'di değerim.

Sorun yoksa zamanını bekliyordur canım Rabbim öyle büyük ki zamanı Ne samansa İnan oluveriyor

Sorun yoksa zamanını bekliyordur canım Rabbim öyle büyük ki zamanı Ne samansa İnan oluveriyor
Canim 8 nisanda rahim filmi cektirdim hormonlarima da bakildi esiminde herseyine bakildi cok sukur bise cikmadi bende bu ay sogan kuru yapmaya karar verdim yaptim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…