Hamilemiyimmm

Evet benimde oyle oldu bi kac gunudr de inanilmaz halsizim uykum geliyo hep gece yatakta tam anlamiyla verimli uyku uyuyamiyorum donuyprum duruyorum ve surekli ruya goruyorum...peki akintin var miydi canim

Evet yazmayı unutmuşum sarımsı beyaz ve kıvamlı bir akıntı var 10 günden fazladır oluyor. Islandıgimi hissediyorum tuvalete koşuyorum kanamam oldu sanıyorum ödüm kopuyor

Surekli mi oluyo canim benim dun butun gun sarimsi beyaz akintim oldu bugun cok azcik pecetey geldi

Bazen az bazen çok oluyor. Tuvalete gitme sıklıgima ve aldığım sıvı miktarına göre değişiyor. Hamile oldugumu öğrenmeden önce bayağı araştırıp kendimi çok kontrol etmiştim :)

Bazen az bazen çok oluyor. Tuvalete gitme sıklıgima ve aldığım sıvı miktarına göre değişiyor. Hamile oldugumu öğrenmeden önce bayağı araştırıp kendimi çok kontrol etmiştim :)
Canim biktiysan soyle nolur farkindayim cok soru sordum ama inan derdime care ariyorum kucuk tuvalete cok sik gitmeye basladin mi ne zaman basladi eger basladiysada

Yeni hamile olduğumu öğrenen biri olarak yüm belirtiler adet olacak mısım gibiydi hatta adet olacağım gün kahverengi cok az akıntım oldu adet oluyordum sandım 2 gün bekledim gelen giden Yok kan testi yaptırdım kanda çıktı sonra idrar testi yaptırdım onda da çift çizgi çıktı sadece öncesinde kabız olmuştum hala da kabızım mide bulantısı için daha cok erken

Kabiz ne zaman oldun canim tam olarak ben yumurtlama gununden 1 hafta sonra falan kabiz oldum

ne güzel sevindim sizin adınıza umutlanabilirsiniz

Canim biktiysan soyle nolur farkindayim cok soru sordum ama inan derdime care ariyorum kucuk tuvalete cok sik gitmeye basladin mi ne zaman basladi eger basladiysada
Olur mu öyle şey istediğin kadar sor :) aslinda ben normalde de çok giderim tuvalete o yüzden bilmiyorum. Kasık agrin var mı

Tatlım eczanede adetten 6 gün önce sonuç veren testler var 27 TL fiyatı ondan yapabilirsin kanda verebilirsin ikisin de de çıkar varsa

Kabiz oldugum tarihle ayni zamanda kasik agrim batmalarimda baslamisti ama ben psikolojik diye cok umutlanmamaya calisiyorum
Kasık batması için erken canım benim son üç gündür kasık batmam var adet sancısı gibi arada vuruyor hemen geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…