- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
- Konu Sahibi yasocapar35
-
Evet benimde oyle oldu bi kac gunudr de inanilmaz halsizim uykum geliyo hep gece yatakta tam anlamiyla verimli uyku uyuyamiyorum donuyprum duruyorum ve surekli ruya goruyorum...peki akintin var miydi canim
Surekli mi oluyo canim benim dun butun gun sarimsi beyaz akintim oldu bugun cok azcik pecetey geldiEvet yazmayı unutmuşum sarımsı beyaz ve kıvamlı bir akıntı var 10 günden fazladır oluyor. Islandıgimi hissediyorum tuvalete koşuyorum kanamam oldu sanıyorum ödüm kopuyor
Surekli mi oluyo canim benim dun butun gun sarimsi beyaz akintim oldu bugun cok azcik pecetey geldi
Canim biktiysan soyle nolur farkindayim cok soru sordum ama inan derdime care ariyorumBazen az bazen çok oluyor. Tuvalete gitme sıklıgima ve aldığım sıvı miktarına göre değişiyor. Hamile oldugumu öğrenmeden önce bayağı araştırıp kendimi çok kontrol etmiştim :)
Kabiz ne zaman oldun canim tam olarak ben yumurtlama gununden 1 hafta sonra falan kabiz oldumYeni hamile olduğumu öğrenen biri olarak yüm belirtiler adet olacak mısım gibiydi hatta adet olacağım gün kahverengi cok az akıntım oldu adet oluyordum sandım 2 gün bekledim gelen giden Yok kan testi yaptırdım kanda çıktı sonra idrar testi yaptırdım onda da çift çizgi çıktı sadece öncesinde kabız olmuştum hala da kabızım mide bulantısı için daha cok erken
ne güzel sevindim sizin adınıza umutlanabilirsinizTamam canım ozaman youtube'den yaz hamilelik belirtileri diye az da ordaki doktorları dinle.... bende dün gittim doktora adet gecikmem var deyince midemin bulanıp bulunmadığını başımın dönüp dönmediğini hepsini sordu ve ben hiçbirisini hissetmediğim için hayır dedim... adetim geciktiği zamanlarda acaba hamile olabilir miyim diye kafaya takıyorum ama hiç birisinide psikolojik olarakta olsa yaşamıyorum...
BEnde öyle oldum git test yaptır canım varsa çıkıyor Zaten adetine kac gün varKabiz ne zaman oldun canim tam olarak ben yumurtlama gununden 1 hafta sonra falan kabiz oldum
Olur mu öyle şey istediğin kadar sor :) aslinda ben normalde de çok giderim tuvalete o yüzden bilmiyorum. Kasık agrin var mıCanim biktiysan soyle nolur farkindayim cok soru sordum ama inan derdime care ariyorumkucuk tuvalete cok sik gitmeye basladin mi ne zaman basladi eger basladiysada
Adetime 5 gun var canimBEnde öyle oldum git test yaptır canım varsa çıkıyor Zaten adetine kac gün var
Kabiz oldugum tarihle ayni zamanda kasik agrim batmalarimda baslamisti ama ben psikolojik diye cok umutlanmamaya calisiyorumOlur mu öyle şey istediğin kadar sor :) aslinda ben normalde de çok giderim tuvalete o yüzden bilmiyorum. Kasık agrin var mı
Sundan dolayi sordum canim benim bugun tuvalete gitme surem cok kisaldi ve siklasti daha bugun basladiOlur mu öyle şey istediğin kadar sor :) aslinda ben normalde de çok giderim tuvalete o yüzden bilmiyorum. Kasık agrin var mı
5 gun kala kesin cikar mi diyosun canim o zaman aliyim yarin sabah ilk idrarla yapiyim benTatlım eczanede adetten 6 gün önce sonuç veren testler var 27 TL fiyatı ondan yapabilirsin kanda verebilirsin ikisin de de çıkar varsa
Kasık batması için erken canım benim son üç gündür kasık batmam var adet sancısı gibi arada vuruyor hemen geçiyorKabiz oldugum tarihle ayni zamanda kasik agrim batmalarimda baslamisti ama ben psikolojik diye cok umutlanmamaya calisiyorum
Adetime 5 gun var canim
Cok tesekkur ederim tum sorularima anlayisla cvp verdiginiz icunBence de kanda çıkar ben de geç döllenme olmuş ama doktor üç haftalik 5_6 gün önce döllenmiş demisti
Normal test değil ama canım eczacıya söyle erken gösteren diye o daha farklı zaten bak atayım sana resmini5 gun kala kesin cikar mi diyosun canim o zaman aliyim yarin sabah ilk idrarla yapiyim ben
Kasık batması için erken canım benim son üç gündür kasık batmam var adet sancısı gibi arada vuruyor hemen geçiyor
Ayy canim benim ins bende boyle bi resim atarim yarin sizeEki Görüntüle 1998381
Normal test değil ama canım eczacıya söyle erken gösteren diye o daha farklı zaten bak atayım sana resmini
Tuvalete ne siklikla gidiyosun canim siklasti miEki Görüntüle 1998381
Normal test değil ama canım eczacıya söyle erken gösteren diye o daha farklı zaten bak atayım sana resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?