Hamilemiyimmm !!!

Tuce_77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
16
8
1
31
arkadaşlar ben gecen hafta cumartesi günü ovilette çatlatma iğnesi yaptırdım.ve ondan önce de klomen kullanmıştım.bu gün test yaptım ve pozitif çıktı.dün yaptığımda biraz silikti bugünkü daha belirgindi.ama iğneden mi yoksa gebelikten mi bilmiyorum ne zaman anlarım ne zaman test yapsam bana yardımcı olun nolur regl de geçmedi daha

Pozitif çıktıysa olabilirsiniz. Kan testi verin belirginse kanda kesin çıkar :)

İğneyle alakası olucağını sanmıyorum ne kadar var adet olmanıza?

Hmm çok varmış,çok erken. Bence ilişkiye girin belkide yumurtlama dönemindir.. şuan pozitif çıkması çok zor diye düşünüyorum..

Hmm çok varmış,çok erken. Bence ilişkiye girin belkide yumurtlama dönemindir.. şuan pozitif çıkması çok zor diye düşünüyorum..
Bende öyle düşünüyorum ama bakalım yarın doktora gidicem şimdi sizinle konuşunca randevu aldım hemen

İ
Çok korkuyorum açıkcası iğnedendir diye inşallah vardır.ve isteyen herkese nasip eder rabbim
ignenin etkisi 12 güne kadar sürüyo canım hatta 14 güne kadar sürenleri gördüm üzülmemek için adetin geçtikten sonra kan vermeni tavsiye ederim

İ

ignenin etkisi 12 güne kadar sürüyo canım hatta 14 güne kadar sürenleri gördüm üzülmemek için adetin geçtikten sonra kan vermeni tavsiye ederim
Yarın bi değerimi göriyim bide doktorla görüşiyim haftaya yada diğer hafta tekrarlarım dedim bende çünkü içim hiç rahat değil böyle uyuyamıyorum bile heyecandan

Yarın bi değerimi göriyim bide doktorla görüşiyim haftaya yada diğer hafta tekrarlarım dedim bende çünkü içim hiç rahat değil böyle uyuyamıyorum bile heyecandan
Sen bilirsin canım inşallah kavuşursun bebişine

Canım testı erken yapmıssın o ıgne etkısıdır, 12. Gun bıle poztf cıkarıyor ıgneler... en az 14 gun beklemen lazım ve dollenmeden 14 gun snra bılee ıdrarda pozıtıf cıkması cok dusuk bı ıhtımal

O kadar heveslenmiştim ki çok üzgünüm ya

O kadar heveslenmiştim ki çok üzgünüm ya

Dur baklım negatıf de degıl canom benım henuz bellı olmaz dedım sadece :) bugun adete kac gun kaldı, brde klomendı catlatma ıgnesydı lutfen bunları asılama yaptırmadıgın surece kullanma faydası varmıs gıbı grunen zararlar hepsı hormon ve onlar vucudunun dengesını bozuyor

Canım negatif değil ki :) bildiğim kadarı ile değerin 50 üzerinde olunca en az 3 haftalık hamile oluyorsun. Seninki 75 miş yani hamile olma olasılığın yüksek.

Şey pardon 17'ymiş ama yine de 10 üzerinde.. yani yine pozitif olma olasılığı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…