Çok korkuyorum açıkcası iğnedendir diye inşallah vardır.ve isteyen herkese nasip eder rabbimPozitif çıktıysa olabilirsiniz. Kan testi verin belirginse kanda kesin çıkar :)
10 gün var daha ama doktora Pazartesi gittiğimde yumurtam çatlamıştı iki taraftanda vardı.ikiside çatlamıştıİğneyle alakası olucağını sanmıyorum ne kadar var adet olmanıza?
Bende öyle düşünüyorum ama bakalım yarın doktora gidicem şimdi sizinle konuşunca randevu aldım hemenHmm çok varmış,çok erken. Bence ilişkiye girin belkide yumurtlama dönemindir.. şuan pozitif çıkması çok zor diye düşünüyorum..
Bende öyle düşünüyorum ama bakalım yarın doktora gidicem şimdi sizinle konuşunca randevu aldım hemen
Tavsiyelerinize uyucam çok teşekkür edermİyi yaptınız :) ama ilişkiyi de unutmayınne olur ne olmaz derim..
10 gün varsa iğnenin etkisiyle pozitif çıkmıştır. inşallah hamile kalırsın10 gün var daha ama doktora Pazartesi gittiğimde yumurtam çatlamıştı iki taraftanda vardı.ikiside çatlamıştı
İnşallah canım bende öyle düşünüyorum ama inşallah bi melek gelmiştir.10 gün varsa iğnenin etkisiyle pozitif çıkmıştır. inşallah hamile kalırsın
ignenin etkisi 12 güne kadar sürüyo canım hatta 14 güne kadar sürenleri gördüm üzülmemek için adetin geçtikten sonra kan vermeni tavsiye ederimÇok korkuyorum açıkcası iğnedendir diye inşallah vardır.ve isteyen herkese nasip eder rabbim
Yarın bi değerimi göriyim bide doktorla görüşiyim haftaya yada diğer hafta tekrarlarım dedim bende çünkü içim hiç rahat değil böyle uyuyamıyorum bile heyecandanİ
ignenin etkisi 12 güne kadar sürüyo canım hatta 14 güne kadar sürenleri gördüm üzülmemek için adetin geçtikten sonra kan vermeni tavsiye ederim
Sen bilirsin canım inşallah kavuşursun bebişineYarın bi değerimi göriyim bide doktorla görüşiyim haftaya yada diğer hafta tekrarlarım dedim bende çünkü içim hiç rahat değil böyle uyuyamıyorum bile heyecandan
O kadar heveslenmiştim ki çok üzgünüm yaCanım testı erken yapmıssın o ıgne etkısıdır, 12. Gun bıle poztf cıkarıyor ıgneler... en az 14 gun beklemen lazım ve dollenmeden 14 gun snra bılee ıdrarda pozıtıf cıkması cok dusuk bı ıhtımal
O kadar heveslenmiştim ki çok üzgünüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?