Hamilemiyimmm !!!

Canım negatif değil ki :) bildiğim kadarı ile değerin 50 üzerinde olunca en az 3 haftalık hamile oluyorsun. Seninki 75 miş yani hamile olma olasılığın yüksek.

Arkadasım nasıl uc haftalık hamıle olsun ya catlatma ıgnesını vurulalı bır hafta olmamıs uc hafta once adettı belkıde... Lutfen umutlandırma kızı henuz hıcbısey bellı degıl bu sonuclar ıgne etkısı dogru sonuc ıcın beklemesı lazım

İyi de daha önce hamile kalmış olma olasılığı olamaz mı sizce?ben değeri 75 üzeri diye anladım ayrıca altta ki yorumumda da zaten yazdım. Saçma sapan saldırıp durmayın insanlara!

İyi de daha önce hamile kalmış olma olasılığı olamaz mı sizce?ben değeri 75 üzeri diye anladım ayrıca altta ki yorumumda da zaten yazdım. Saçma sapan saldırıp durmayın insanlara!

kım saldırmıs ? olamaz. adetken nasıl hamıle olsun ayrıca dedıgın gıbı de olsa bu kadın tedavı grıyor yumurta takıbı yaptırıyor bellı kı, gun asırı ultrasona gırıyor klomene baslamadan once beta hcg degerıne bakılıyor, olmaz yanı o ıs. Iyı nıyetını goruyorum ama bende bu yollardan gecıyorum asılama oldum tam uc kere. negatıften daha uzucu olan sey bosa umutlanmaktır ıyı bılırım.

Canım benim bak yazımı okursan ben test sonucunu 75.85 olarak gördüm. Buna göre de yorumumu yaptım.
Sonra bir daha baktım 17 olduğunu görünce zaten düzeltmemi yaptım.

Canım benim bak yazımı okursan ben test sonucunu 75.85 olarak gördüm. Buna göre de yorumumu yaptım.
Sonra bir daha baktım 17 olduğunu görünce zaten düzeltmemi yaptım.
Arkadaşlar ben doktorla görüştüm zaten oda daha çok erken olduğunu ama ovitrelle nın 7. Günde 17 çıkmıcağını daha düşük olması gerektiğini söyledi ama nolur ne olmaz diye tekrar Pazartesi kan vericem ben umutlu değilim ama umutsuzda değilim Allahım hepimiz hakkında hayırlısını versin

iğne vurulduktan en az 10 gün sonra test yapmalısınız iğne etkisiyle pozitifi görmemek için ayrıca klomen ve çatlatma iğnesi kullandığınız için yumurtlamanız erken çekilmiştir iğne vurulduktan genelde 48 saat içinde yumurta çatlıo o günden ortalama 14 gün sonra da adet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…