15.gün iğne etkisi geçmiştir, hamilesiniz :)Arkadaslar ben temmuz ayinin 18 inde catlatma ignesi oldum bugun 15. Gunum gebelik testi yaptim ilk idrarla aninda cift cizgi belirdi sizce hamilemiyimm
İnşallah hamileyimdir cok sagolun rabbim isteyen herkese nasip etsin aksama kana gidicem insallh cok cok mutluyumm15.gün iğne etkisi geçmiştir, hamilesiniz :)
haber verin bizede:)İnşallah hamileyimdir cok sagolun rabbim isteyen herkese nasip etsin aksama kana gidicem insallh cok cok mutluyumm
Evet aynıntesti bende yapmıştım hamilesiniz tebrikkleriArkadaslar ben temmuz ayinin 18 inde catlatma ignesi oldum bugun 15. Gunum gebelik testi yaptim ilk idrarla aninda cift cizgi belirdi sizce hamilemiyimm
İnsallahh cok sagolunn sizde hamilemisiniz aksama kna gidicem ilce de oldugum icin burda yapmiyorlar aksami bekleyecegim malesef cok heycanliyim aglamaktan kendime gelemiyorum 2 senedir ugrasiyoruzEvet aynıntesti bende yapmıştım hamilesiniz tebrikkleri
Kan verin belkide vardir oyle dusunmeyin bende aksama gidicem kan vermeyeHala adet olmadım üstelik
Tabikiii haber vericem Allah razi olsun dua edin benim adima insalalh vardir rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursunhaber verin bizede:)
Testler negatif.geçen ay kimyasal geçirdimKan verin belkide vardir oyle dusunmeyin bende aksama gidicem kan vermeye
Hayırlı olsun sonucu bize de bildirin lütfenİnşallah hamileyimdir cok sagolun rabbim isteyen herkese nasip etsin aksama kana gidicem insallh cok cok mutluyumm
Bende 2 ay once kimyasal gebelik gecirmistim bu ay nasip oldu sanirim kan dan anlayacagim insallah rabbim yuzunuze gülerTestler negatif.geçen ay kimyasal geçirdim
Tabiki aksama bildiricemmHayırlı olsun sonucu bize de bildirin lütfen
Bende pko varBende 2 ay once kimyasal gebelik gecirmistim bu ay nasip oldu sanirim kan dan anlayacagim insallah rabbim yuzunuze güler
Evet ,bende ertesi gün kan vermiştim inşallah saglıkla devam eder arkadaşım,İnsallahh cok sagolunn sizde hamilemisiniz aksama kna gidicem ilce de oldugum icin burda yapmiyorlar aksami bekleyecegim malesef cok heycanliyim aglamaktan kendime gelemiyorum 2 senedir ugrasiyoruzinsallah rabbim yuzumuze gulmustur rabbim tun isteyen herkese nasip etsin insalahh
Hamilesin tabiki hayırlı olsun kuzumArkadaslar ben temmuz ayinin 18 inde catlatma ignesi oldum bugun 15. Gunum gebelik testi yaptim ilk idrarla aninda cift cizgi belirdi sizce hamilemiyimm
Bizlere dua et kuzum. 15 aydır olmuyor. Sen bize taktik ver. Çatlatma iğnesi dışında takviye aldın mı. Ben iki kez aşılama oldum malesef olmadıİnşallah hamileyimdir cok sagolun rabbim isteyen herkese nasip etsin aksama kana gidicem insallh cok cok mutluyumm
15 günde yanılması payı olmaması gerek sanırım bide gayet belirgin bir çizgi hayırlı olsun bir kan verinArkadaslar ben temmuz ayinin 18 inde catlatma ignesi oldum bugun 15. Gunum gebelik testi yaptim ilk idrarla aninda cift cizgi belirdi sizce hamilemiyimm
Cok cok tesekkur ederim aksama kan verecegim ilcede oldugum icin burda beta ya bakmiyorlar aksama ozel hastane acile gidicem kismetse aksama belli olacak15 günde yanılması payı olmaması gerek sanırım bide gayet belirgin bir çizgi hayırlı olsun bir kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?