Hamilemiyimmm

Arkadaslar ben dayanamadim bugun gene gittim yaptirdim tekrardan 187 cikti sizce aksamdan bugune iyimi aksam 115 ti

Arkadaslar ben dayanamadim bugun gene gittim yaptirdim tekrardan 187 cikti sizce aksamdan bugune iyimi aksam 115 ti
Merhaba hayırlı olsun bence çok olumlu ancak 2 güne 1 tekrarlaman gerek testini . Ben bir şey sormak istiyorum 15. Günden önce test yapmış mıydın hiç?

Bugun 400 cikti canim iyi dimi testi yaptim canim 10. Gun idrar testi ama cikmadi
çok güzel tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah artık bence test yapma doktorunla konuş o ne zaman gelmen gerektiğini söyler. Belirtilerin oldu mu hiç bir de regl belirtilerin normalde nasıl karşılaştırma yapabilir misin ?

Merhaba canım haftaya cuma keseyi gorucez kismetse. Şuan hala ayni adet belirtilerimle canım goguslerim cok agriyor karnım ve belim ama en çok akıntı artışından belli oluyor bence benimki bu sekilde herkeste farkli belirti oluyormuş sanirim ama agir gecicek galiba cok halsizim cok iş yapma dedi hep yat dedi doktorum umarim rabbim yardim eder ve kolay gecer rabbim herkese nasip etsin insallah

Hep pozitif düşün ağır geçecek dersen ağır geçer dinlen bol bol Bu belirtilerin ne zaman başladı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…