Canım rabbim insalah en yakin zamanda nasip ederrr benim bu 3. Catlatma ignesi tedavim ilkinde kimyasal gebelik yasadim ikinci tutmadi bu 3. Sefer coraspin duphaston kullandim ovitrelle catlama ignesi vurulali 15 gun bugun ikinci cizgiyi gordum ve ilk defa boyle oldu 2 senedir bu gunu bekliyorum aksama insalah kanda da cikar rabbim herkesin yuzunu guldursun insallahBizlere dua et kuzum. 15 aydır olmuyor. Sen bize taktik ver. Çatlatma iğnesi dışında takviye aldın mı. Ben iki kez aşılama oldum malesef olmadı
Cokkk tesekkur ederim insallah melegim benimledir aksama kanda belli olacakHamilesin tabiki hayırlı olsun kuzum
İnsallahhh canim benim bugunu o kadar bekledikki mutluluktan aglamaktan kendime gelemiyorum rabbim herkesin yuzunu guldursun kimsenin kucagi bos klmasinEvet ,bende ertesi gün kan vermiştim inşallah saglıkla devam eder arkadaşım,
Hayırlısı olsun hakkınızdaCok cok tesekkur ederim aksama kan verecegim ilcede oldugum icin burda beta ya bakmiyorlar aksama ozel hastane acile gidicem kismetse aksama belli olacak
Coraspirin hep mi kullandın canım? Yumurtlayana kadar mı kullandın?Canım rabbim insalah en yakin zamanda nasip ederrr benim bu 3. Catlatma ignesi tedavim ilkinde kimyasal gebelik yasadim ikinci tutmadi bu 3. Sefer coraspin duphaston kullandim ovitrelle catlama ignesi vurulali 15 gun bugun ikinci cizgiyi gordum ve ilk defa boyle oldu 2 senedir bu gunu bekliyorum aksama insalah kanda da cikar rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah
Haber et kuzum bize de inşallah meleğin seninle. Pozitifi gördüğümü hayal bile edemiyorum, yani o kadar iyi anlıyorum ki sevincini. Sanırım benn de oturup saatlerce ağlardım. Allah nasip etsin.Cokkk tesekkur ederim insallah melegim benimledir aksama kanda belli olacak
Aminnn insalahhhHayırlısı olsun hakkınızda
Canım yumurtladiktan sonraki gun basladim hala iciyorum simdi aksama gebelik var ise doktoruma aticam o cagirinca ne diyecek bakalim ama gebe kalirsam 6 ay kullanacagimi soylemistiCoraspirin hep mi kullandın canım? Yumurtlayana kadar mı kullandın?
Tamam canım sağolasınCanım yumurtladiktan sonraki gun basladim hala iciyorum simdi aksama gebelik var ise doktoruma aticam o cagirinca ne diyecek bakalim ama gebe kalirsam 6 ay kullanacagimi soylemisti
ne zaman sonuçlancaaaaaaak :)Canım yumurtladiktan sonraki gun basladim hala iciyorum simdi aksama gebelik var ise doktoruma aticam o cagirinca ne diyecek bakalim ama gebe kalirsam 6 ay kullanacagimi soylemisti
Akşamaa kan vericemmm eşimm gelsin gidicezzzne zaman sonuçlancaaaaaaak :)
Arkadaslar ben temmuz ayinin 18 inde catlatma ignesi oldum bugun 15. Gunum gebelik testi yaptim ilk idrarla aninda cift cizgi belirdi sizce hamilemiyimm
Rabbim insallah en yakin zamanda sana da nasip eder gülümTamam canım sağolasın
İnsallah arkadasim aksam olsun ogrenicezzzzTeste göre kesinlikle hamilesin
Ol sevindim senin adına.İnsallah arkadasim aksam olsun ogrenicezzzz
Umarim saglikli bir gebelik geciririm canımm cok cok tesekkur ederimOl sevindim senin adına.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin
Hamile kalmak kadar sonunu getirebilmekte çok önemli. Stresten uzak dur
Tebrik ederim yükselir tabi niye yükselmesinArkadaşlar sonucum cikti beta degerim 115 hamileyim dimi yukselir mi sizcee
İnsallah canım yaaa insalah yukselir cok korkuyorum duserse diyeeTebrik ederim yükselir tabi niye yükselmesin
Bi şey sorabilir miyim bugün 9. gun benim tuvalette falan kasiklarim acıyor, hatta gülerken bile gebelik belirtisi olabilir miArkadaslar ben temmuz ayinin 18 inde catlatma ignesi oldum bugun 15. Gunum gebelik testi yaptim ilk idrarla aninda cift cizgi belirdi sizce hamilemiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?