- 22 Eylül 2013
- 836
- 6.167
- 138
- Konu Sahibi Kardelenaskk
-
Cnm sen hamileligini ögrendinmi yoksa yrn tahlilden sonrami kesinlesicek??Yarın tahlili mi yeniliycem bakalım hayırlısıyla inşallah sevincini sizlerle paylaşım :) kalp atışları ne zaman duyuluyor :)
Amin insallah cnm insallah...İnşallah canımm seninde rabbim gönlümdekini hayırlı etsin.. Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz eğer olursa yakın zamanlarda meleklerimizi kucağımıza alıcazz
Merhaba kesin sonucu aldın mı merak ettimmYarın kesinlesicek inşallah.. geçen salı günü kan tahlili verdim beta hcg değerim sınırın az üstü çıktı o yüzden doktor kesin bişi söylemedi yarın tekrardan gidip kan vericem
Hayırlıısı olsun o zaman sevındımmAma hala adet olmadım ve sanki üstüne görmek denilen akıntı geldi bugün. hala ümidim var ve içimden bi ses hamilesin diyor...
Kanaman nasil yani adet kani gibi yogunmu yoksa lekelenme gibimi cnm??Nolur bi fikir verin adetim den 3 4 gün geçti beta hcg değerimde sınırın üstünde çıkmasına rağmen şuanda ağrım ve kanama varr
Canim ne oldu senin durumun nedir??merak etimmÇok Afedersin pıhtılı değil ama kırmızı kan akıyor yani lekelenmeden daha fazla
Canım umarım hamilesindir ama bende her ay 6 gün adet görürüm 3 gün oldum eğer yogun adet gibi kan geliyorsa büyük ihtimalle hamile değilsin bende umitlendim dün gittim doktora negatif çıktıÇok Afedersin pıhtılı değil ama kırmızı kan akıyor yani lekelenmeden daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?