Hamılemıyımmmm ?

Eecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
20
0
86
Tekirdağ
kızlar aranıza yenı katıldım.Yazılarınızı takıp edıyorum sureklı .2 yıldan berı bebek ıstıyoruz.hazıran ayında bır kımyasal gebelık gecırmıstım degerım 36.05 tı daha sonra dustu.adetıme 3 gun kala hamıle oldugumu ogrendım hcg 445.89 ama cok korkuyorum yıne bısey olurmu dıye...bana yardıncı olursanız sevınırım

Tebrik ederim bence değerin gayet güzel.Rabbim, bebişinin ve senin yardımcın olsun. Darısı bizlerin başına Amin.

tebrıkler cnm ıcını ferah tut umarım bebegını kucagına saglıcakla alırsın

tebrikler.aklınıza kötü şeyler getirmeyin.rabbim size bağışlasın bebeğiniizi.bizlerede o duyguyu yaşatsın.

canım oncelıkle tbr darısı bızlere ınşşşşş....bişi olmaz korkma vede dusunme allhın ıznıyle kucagına alırsın ...

tebrik ederim adete 3 gün kala bu değerle kesin hamilesinizdir...allah sağsalimkucağınızada almayı nasip etsin benim adetim 6 gün geçmişti ve 397 diydi...oğluşumuzu bekliyoruz hayırlısıyla...

Herkeze cok tes.ederım allah ısteyen herkeze bu duyguyu yasatsın ınŞ.sakın umudunuzu kesmeyın hıÇ ummadıgınız anda bebıŞ gelı verır ınŞ.dualarımız sızınle.

tebrik ederim adete 3 gün kala bu değerle kesin hamilesinizdir...allah sağsalimkucağınızada almayı nasip etsin benim adetim 6 gün geçmişti ve 397 diydi...oğluşumuzu bekliyoruz hayırlısıyla...[/Qallah kucagına almayı nasıp etssın ınş. nekadarlık.

ALLAH ım kucağında da görmek, öpmek , koklamak nasip etsin inş...:Saruboceq:

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bizde uzun zamandan beri bebek düşünüyorduk doktorda bi müddet tedavi gördük olumsuz çıktı ve tüp bebek önerdiler. Yüce Rabbim 1 ay sonra hamile kaldım şuan 6+2 günlük hamileyim ve doktorlar bebeğimin kesesinin suyunun az olduğunu ilerde sakat doğma ihtimali var diyorlar ne yapcağımı bilmiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi? Eecrin senin adına çok sevindim,Allahtan ümidini asla kesme.Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin.

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bizde uzun zamandan beri bebek düşünüyorduk doktorda bi müddet tedavi gördük olumsuz çıktı ve tüp bebek önerdiler. Yüce Rabbim 1 ay sonra hamile kaldım şuan 6+2 günlük hamileyim ve doktorlar bebeğimin kesesinin suyunun az olduğunu ilerde sakat doğma ihtimali var diyorlar ne yapcağımı bilmiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi? Eecrin senin adına çok sevindim,Allahtan ümidini asla kesme.Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin.

canım oncelıle cok gecmıs olsun moralını hıç bozma yuce rabbım kararlamıstır.allahın ıznıyle bısey olmaz inş.dr kesın ne dıyor merak ettım

Back
X