Canim markalari ne ve regl gunun ne zmnEki Görüntüle 3629034 dünden beri üç farklı testi yaptım farklı markalarda ve hepsinde de gördüğünüz gibi silik çıkıyor sizce hamile miyim acil bakar mısınız ilk attığım en son yaptığın
Sanirim reglinize 3-4 gun var?Eki Görüntüle 3629034 dünden beri üç farklı testi yaptım farklı markalarda ve hepsinde de gördüğünüz gibi silik çıkıyor sizce hamile miyim acil bakar mısınız ilk attığım en son yaptığın
Evet 2 gün varSanirim reglinize 3-4 gun var?
Canim markalari ne ve regl gunun ne zm
Evet bel ağrısı , adet olacakmış gibi ağrılar vardı ama bugün hafifledi , kasıklarımda Ağrı oluyor , onu dışında krem rengi beyaz gibi akıntım varBelirtileriniz var mi
Canım bence hamilesin yarın bi kan testi verEki Görüntüle 3629034 dünden beri üç farklı testi yaptım farklı markalarda ve hepsinde de gördüğünüz gibi silik çıkıyor sizce hamile miyim acil bakar mısınız ilk attığım en son yaptığın
Hadi inşallahhhCanım bence hamilesin yarın bi kan testi ver
Anladım canım olabilir gebelik benimde 7 gün var regle kasık ağrıları yaşıyorum ama akıntım yok geçen ay kistim vardı doktor adetle atılır demişti yarın randevum var ama gebelik olduğunu sanmıyorum kistden sanırımEvet bel ağrısı , adet olacakmış gibi ağrılar vardı ama bugün hafifledi , kasıklarımda Ağrı oluyor , onu dışında krem rengi beyaz gibi akıntım var
Hadi inşallahhs
Canım genelde okuduklarımdan burada duratest yalancı pozitiflik veriyor öbürlerini duymadım inşallah vardırEvet bel ağrısı , adet olacakmış gibi ağrılar vardı ama bugün hafifledi , kasıklarımda Ağrı oluyor , onu dışında krem rengi beyaz gibi akıntım var
Yarin sabah kaset testle deneyin birde.Hadi inşallahhh
HamilesinizEki Görüntüle 3629034 dünden beri üç farklı testi yaptım farklı markalarda ve hepsinde de gördüğünüz gibi silik çıkıyor sizce hamile miyim acil bakar mısınız ilk attığım en son yaptığın
İnşallah rabbim gönlündekini verir canımAnladım canım olabilir gebelik benimde 7 gün var regle kasık ağrıları yaşıyorum ama akıntım yok geçen ay kistim vardı doktor adetle atılır demişti yarın randevum var ama gebelik olduğunu sanmıyorum kistden sanırım
Evet bende tek bir markada sorun yaşarım şüphesine düşmemek için bir kaç marka denedimCanım genelde okuduklarımdan burada duratest yalancı pozitiflik veriyor öbürlerini duymadım inşallah vardır
İyi yapmışsın canım Güvenilir awox predector ve laboquikEvet bende tek bir markada sorun yaşarım şüphesine düşmemek için bir kaç marka denedim
Onları bulamadım olurda regl günüme kadar bulursam denerimİyi yapmışsın canım Güvenilir awox predector ve laboquik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?