Hamilesiniz dediler ama inanamıyorum

klrpe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
66
4
86
İstanbul
Merhaba bayanlar,adetim 6 gün gecikmişti.dün evde yapılan testlerden alıp yaptım pozitif çıktı.bugün sağlık ocağına gidip kan testi yaptırayım dedim.kan testi yapılmıyormuş orda.onlarda idrarda test yaptı.pozitif çıktı.ebe hanım hamilesin dedi.kayıt oluşturuyolarmış.bilgilerimi falan aldı.e kan testine gerek yokmu dedim.yok dedi.doktora ne zaman gidiyim dedim 7.8. Haftada git kalp atışları için dedi.ama benim için rahat değilki.kan testi olmadan direk hamilesin diyorlar.napayım sizce?

kadın doktoruna gidin içiniz rahat etsin

Canım bende dün senin gibi test yaptım pozitif çıktı Bugün özel hastaneye gittim 5 hafta 4 günlük hamileymişim ama henüz ultrasonda göremedik

Ay turkiyede neguzel ya. Hollandada testi sadece gerek gorurse yapiyolar. Tartismalar bile oluyor hamile diyor su su testleri istiyorum ama doktor gerek gormezse yapmiyolar. Hamilelik testinde ne cikarsa o diyolar

bugün kan sonucumu aldım.kanda 620 imiş beta hcg.doktor yeni bi gebelik dedi.e benim idrarda da çıktı.normalmi sizce bu?

Kizlar sizin degerleriniz.cok.yuksek ben adetime.2 gun kala.yaptm onun icinmi.dusuk.acaba? Doktorm.dediki.olabilirde olmayabilirde ama 5 ustu gebe sayiliyorms kafam ck karisti benimki 20.06 testte silik cikti sizce???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geç döllenme de olabilir, o yüzden de düşük çıkabilir. Henüz tam oluşmamışta olabilir, yani bir süre sonra tekrar kan testi yapılarak oranın hızlıca arttığının görülmesi gerekir kesin olarak hamilesiniz demek için. Hoş, doktorlar kalp sesini duymadan hamilesiniz demiyor genelde.

Degeri 16 cikan rahatlikla.gebeyim diyebiliyor doktorum sadece telden sonucu soledi bana gebeyim dedim henuz belli deil dedi herkez farkli.bisi soluyor napcagimi sadirdim

Degeri 16 cikan rahatlikla.gebeyim diyebiliyor doktorum sadece telden sonucu soledi bana gebeyim dedim henuz belli deil dedi herkez farkli.bisi soluyor napcagimi sadirdim

Beta Hcg değeri tek başına hamileyim demek için yeterli değildir. Döllenme olmuştur, ama tutunma olmayabilir, düşebilir. Kese oluşur içi boş olabilir. Kısacası, hamileyim diyebilmek için 1-hızla artan beta hcg oranı 2-ultrasonda kesenin görünmesi 3-kesenin içinde embriyonun görünmesi gerekir. Doktorlar da buna göre konuşur, kalp atışını görmeden kesin hamilesiniz demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…