Merhaba bayanlar,adetim 6 gün gecikmişti.dün evde yapılan testlerden alıp yaptım pozitif çıktı.bugün sağlık ocağına gidip kan testi yaptırayım dedim.kan testi yapılmıyormuş orda.onlarda idrarda test yaptı.pozitif çıktı.ebe hanım hamilesin dedi.kayıt oluşturuyolarmış.bilgilerimi falan aldı.e kan testine gerek yokmu dedim.yok dedi.doktora ne zaman gidiyim dedim 7.8. Haftada git kalp atışları için dedi.ama benim için rahat değilki.kan testi olmadan direk hamilesin diyorlar.napayım sizce?
Canım bende dün senin gibi test yaptım pozitif çıktı Bugün özel hastaneye gittim 5 hafta 4 günlük hamileymişim ama henüz ultrasonda göremedik
Merhaba bayanlar,adetim 6 gün gecikmişti.dün evde yapılan testlerden alıp yaptım pozitif çıktı.bugün sağlık ocağına gidip kan testi yaptırayım dedim.kan testi yapılmıyormuş orda.onlarda idrarda test yaptı.pozitif çıktı.ebe hanım hamilesin dedi.kayıt oluşturuyolarmış.bilgilerimi falan aldı.e kan testine gerek yokmu dedim.yok dedi.doktora ne zaman gidiyim dedim 7.8. Haftada git kalp atışları için dedi.ama benim için rahat değilki.kan testi olmadan direk hamilesin diyorlar.napayım sizce?[
Meraba canım. Sağlık ocağı test yapıyor benim bildiğim. sen kontrole gidiceksin gittiğin doktor yapıcak yada istiyecek kan testini çünkü yapıyorlarmış arkadşım dedi bende daha yeni gidicemiçin rahat etsin diyorsan git özel hstanede yaptır
kanda bakıldımı gebeliğe?bana bakmadılar da ondan tereddütüm yarın doktora gidicem[/QUOT
Evet cnm kanda baktılar 594 çıktı beta
Merhaba bayanlar,adetim 6 gün gecikmişti.dün evde yapılan testlerden alıp yaptım pozitif çıktı.bugün sağlık ocağına gidip kan testi yaptırayım dedim.kan testi yapılmıyormuş orda.onlarda idrarda test yaptı.pozitif çıktı.ebe hanım hamilesin dedi.kayıt oluşturuyolarmış.bilgilerimi falan aldı.e kan testine gerek yokmu dedim.yok dedi.doktora ne zaman gidiyim dedim 7.8. Haftada git kalp atışları için dedi.ama benim için rahat değilki.kan testi olmadan direk hamilesin diyorlar.napayım sizce?[
Meraba canım. Sağlık ocağı test yapıyor benim bildiğim. sen kontrole gidiceksin gittiğin doktor yapıcak yada istiyecek kan testini çünkü yapıyorlarmış arkadşım dedi bende daha yeni gidicemiçin rahat etsin diyorsan git özel hstanede yaptır
yarın sabaha randevu aldım gidip kesin sonucu alayım artık.içim rahatlasın.adetiniz geçtimi?
yarın sabaha randevu aldım gidip kesin sonucu alayım artık.içim rahatlasın.adetiniz geçtimi?
walla 7 gün geçticanım rapor alıcam memleket giitmek için bayramdan sonra tatil yapıcam iş yerinden izin vermezler diye doktor demişti hamile kalırsam veririm diye. onu beklıyorum yakın zamanda gidim diye anlamasınlar
walla 7 gün geçticanım rapor alıcam memleket giitmek için bayramdan sonra tatil yapıcam iş yerinden izin vermezler diye doktor demişti hamile kalırsam veririm diye. onu beklıyorum yakın zamanda gidim diye anlamasınlar
ohh ne güzel iyi bi zamana denk gelmiş.memlekete de müjdeyi verirsin hayırlısıyla
ohh ne güzel iyi bi zamana denk gelmiş.memlekete de müjdeyi verirsin hayırlısıyla
İnşallah tatlım. Denize girmemde sakınca var mı acaba
İnşallah tatlım. Denize girmemde sakınca var mı acaba
Sanmıyorum sakınca olacağını.ama ıslak mayoyla durma gene de .idrar yollarını etkiliyormuş.
Sanmıyorum sakınca olacağını.ama ıslak mayoyla durma gene de .idrar yollarını etkiliyormuş.
TMM TATLIM ÇOK SAĞOLYAŞASIN GİDERSEM GİREBİLİCEM
TMM TATLIM ÇOK SAĞOLYAŞASIN GİDERSEM GİREBİLİCEM
HAYIRLI OLSUN BEBEĞİN :) DENİZ KONUSUNDA NACİZANE TAVSİYEM ÇOK KALABALIK OLMADAN GİRMEN, ÇÜNKÜ MİKROP KAPMA OLASILIĞI DAHA YÜKSEK BU DURUMDA. DOKTORUNDA AKSİNİ SÖYLEMEDİĞİ SÜRECE YÜZMEK EN GÜZEL SPOR.
HAYIRLI OLSUN BEBEĞİN :) DENİZ KONUSUNDA NACİZANE TAVSİYEM ÇOK KALABALIK OLMADAN GİRMEN, ÇÜNKÜ MİKROP KAPMA OLASILIĞI DAHA YÜKSEK BU DURUMDA. DOKTORUNDA AKSİNİ SÖYLEMEDİĞİ SÜRECE YÜZMEK EN GÜZEL SPOR.
ÇOK SAĞOL CANIM İNŞALLAH. DİKKAT EDECEĞİM ZATEN
Kizlar sizin degerleriniz.cok.yuksek ben adetime.2 gun kala.yaptm onun icinmi.dusuk.acaba? Doktorm.dediki.olabilirde olmayabilirde ama 5 ustu gebe sayiliyorms kafam ck karisti benimki 20.06 testte silik cikti sizce???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geç döllenme de olabilir, o yüzden de düşük çıkabilir. Henüz tam oluşmamışta olabilir, yani bir süre sonra tekrar kan testi yapılarak oranın hızlıca arttığının görülmesi gerekir kesin olarak hamilesiniz demek için. Hoş, doktorlar kalp sesini duymadan hamilesiniz demiyor genelde.
Degeri 16 cikan rahatlikla.gebeyim diyebiliyor doktorum sadece telden sonucu soledi bana gebeyim dedim henuz belli deil dedi herkez farkli.bisi soluyor napcagimi sadirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?