Hamıleyııııım !!!

canim_ca

Yavrularimi koru Allahim
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
818
317
303
İsviçre
Hep buraya hamile oldugumu yazmak istemistim!
Ve en sonunda bende hamileyim...
Herseyin basi sabirmis...
2asilama 4 de tüp bebek...
Ama onca aci onca stress sanki hic yasanmamis gibi hepsi silindi gitti benligimden...
Hayatima bugünden itibaren yeniden basliyorum bugün benim ikinci dogum günüm...
Degerim 603
Alllahima binlerce sükürler olsun...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin....

Son düzenleme:

cnm yaa çok sevindim Allah devamını getirsin inşallah..tarif edilmez bi duygu gerçekten anlayabiliyorum içindeki sevinci..artık herşeyine çok dikkat et snde anniş adaylarındansın..attığın her adımda bebeğini düşünmek zorunda insan..Allah emanetini korusun cnm hayırlı olsun

Cok sagol canim güzel dileklerin icin...
Allah cümlemizin meleklerini korusun...
Yüce rabbim tez zamanda isteyen herkeze yasatsin bu duyguyu...

cok sevindim bu ne güzel bir haber böyle
esinize müjdeyi nasil verdiniz acaba :)
Rabbim tamamina erdirsin nazardan saklasin yar ve yardimciniz olsun insallah
bebisde Allaha emanet olsun insallah..

hayırlı uğurlu olsun inşallah allah tamamına erdirsin .ikiz ve üçüz olma ihtimali olabilirmi acaba degerin yüksek

Tebrik ederim canim_ca Allah tamamına erdirsin inşallah maşaallahbebişine yada bebeişlerinemi demeliydim
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz şayet paylaşmak istersen....
:nazar

Son düzenleme:
Tebrik ederim canim_ca Allah tamamına erdirsin inşallah maşaallahbebişine yada bebeişlerinemi demeliydim
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz şayet paylaşmak istersen....
:nazar

cok tesekkurler.. Allah herkesin gonlune gore versin insallah....
bebisimi veya bebislerimi gordugumde haberdar ederim sizlere...

aramıza hoşgeldin güzelim :) asıl iş hcg değerini aldıktan sonra başlıyor,değer ikiye katlamış mı?kese göründü mü? kalp atışı olacak mı v.s. :) hepsi öyle güzel heyecanlar ki..hepsini birlikte yaşayacağımız için çok mutluyum,çok sevimdim çokkkkkk

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah
sağlıkla kucağına al:79:
bundan sonra güzel endişeler heyecanlar seni bekliyor
kese,kalp atışı,2.li test

tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bundan sonrada herşey güzel gider inşallah
bende 1 aşılama 4 tüp bebek 1 yarım kalan tüp bebek denememden sonra ve ekimde yeni bir tüp tedavisine gidecekkken doğal hamile kaldım mucizemi gönderdi allahım çok şükür 7+1 günlük hamileğim allah hepimizin evladını sağlıkla hayırlısıyla versin inşallah ve herkese anne olmayı nasip etsin...

Canim arkadasim benim inan bende cok mutluyum :) Seninde dedigin gibi tam zamaninda tanimisiz birbirimizi ama sen benden iki hafta önde oldugun icin sorularimla basini sisirecegim bol bol :)

Cok sagol canim...
Allah mucizeni korusun...
Allah herkezin meleklerini korusun...

cok sevindim bu ne güzel bir haber böyle
esinize müjdeyi nasil verdiniz acaba :)
Rabbim tamamina erdirsin nazardan saklasin yar ve yardimciniz olsun insallah
bebisde Allaha emanet olsun insallah..
cok tesekkurler canim...
Esim yanimdaydi canim sonucu telefonla ögrendik...
Ben sevincten aglamaya baslayinca esimde aglamaya basladi sarildik birbirimize bol bol agladik sevincten

cnm tebrikler cok sevindim
rabbim bu güzel duyguyu herkese tatdırsın inss

allah yavrunuzu yada yavrularınızız korusun inş. ve kucagınıza aldıgınız günleride göstersin ve bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin sorun neydi sizde acaba

ALLAHIM SİZLERİ KORUSUN KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİN.BİZLERE DE BU DUYGUYU YAŞATSIN İNŞALLAH

Allah hepinizin bebişlerini korusun hepiniz inşallah saglıkla alacaksınız kucagınıza bebişlerinizi darısı tüm isteyenlere... (Amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…