Hamileyim, 4 gündür kanamam var.

Valla moralim bozuldu ya ne bu baskı anlamadim sorduğuma pısman oldum olmaz suan da doguramam herkesin bi sıkıntısı var ya lekelenme yok bildiğin koyu kandı açık kan pembe oldu şimdi kesildi kahverengi oldu 4 gündür kan aynen benimkisi gelse direk gidicez de yok bide tartistik götürmüyorum doğur ben bakarim bilmm ne diyor o kadar bilincsizizki kanamam var bunun ciddiyetini bile anlamıyor
Ciddiyetten söz edecek en son insansın! İstemiyorsan adam akıllı korun. Kanama yoğun değilse bebek duruyordur orda yoğunsa bile duruyor olabilir. Bebeği yapmaya zamanın var da günlerdir doktora gidecek zamanın yok mu

İşinize bakın !!!
Toplum sizin gibi bilinçsizce çocuk yapıp sağlıklız mutsuz bireyler yetiştiren ebeveynler yüzünden bozuk.. bu benim işim! ilerde özenle yetiştirdiğim çocuğumun karşısına çıkacak olan senin mutsuz eksik yetiştirilmiş çocuğun olacak lütfen doğurma o zavallı bebeği🙏

4 gün kanama normal değil zaten ya kimyasal gebelikdir yada düşük yapıyorsun ama mutlaka dr gitmelisin sen hastaneye gitmeden düşük olsun istiyorsun ama öyle kolay olmuyor maalesef düşük yapmak Allah korusun içinde parça kalsa seni zehirlese dahami iyi yarın ilk işiniz hastaneye gitmek olsun 2 dk zevki için uckuruna sahip olamayan eş...k gibi sizi götürecek dr boşuna triplere girmesin
Gittim zaten ben gitmicem demedimki evde olsun falan die değerlerim düşüyor Muş 2 gün sonra tekrar kan vericem ve minicik kese gözüküyor

Önceki konunda da herkes doktora gitmelisin dedi ve dinlenmedin. Ne söylenmesini bekliyorsun hala acaba??
Ya kimyasal gebelik ya düşük. İkisinde de doktora gitmek zorundasın başka yolu yok
Zaten gidecektim gittim de değerlerim düşüyormuş ama vajinal ultrasonda kese var 2 gün sorna tekrar gidicem

Lütfen defalarca aynı konuyu açmayınız ve rica ediyorum konu başlıkları acil yardım, kızlar yardım vb gibi başlıklar olmasın, içeriği özetleyen, içerik hakkında fikir veren başlıklar kullanılmalıdır ve konular silinmemelidir.

Valla moralim bozuldu ya ne bu baskı anlamadim sorduğuma pısman oldum olmaz suan da doguramam herkesin bi sıkıntısı var ya lekelenme yok bildiğin koyu kandı açık kan pembe oldu şimdi kesildi kahverengi oldu 4 gündür kan aynen benimkisi gelse direk gidicez de yok bide tartistik götürmüyorum doğur ben bakarim bilmm ne diyor o kadar bilincsizizki kanamam var bunun ciddiyetini bile anlamıyor
Şey merak ettim naptınız acaba doktora göründün mü cnm

Ay bırakın kızlar naparsa yapsin ya.Bi de yok beni Allah yargılar falan.Bebegi yaparken zaman var.Ama iş doktora gitmeye gelince zaman yok.Bebek istemiosaniz korunucaksiniz hanimefendi.Bu işin kem kümu yok.Olamaz da

Siz sey degil misiniz 24 yasinda evlilik disi hamile kalinca sevgilisi ister dogur istersen aldiralim diyen??? Kucuk bi hatirlatma sevgiliniz sizi seviyo olsa aldir gibi bi lafi size soylemez oncelikle sevilmediginiz bi iliskidesiniz bunu hatirlatayim. Sonrasindada ailenizle yasiyorsunuz diye kanamaniz varken korkudan ogrenirler diye doktora gidememistiniz bi onceki konuda. Sukurki randevu gununuz gelince gitmissiniz. Degeriniz dusuyorsa yuzde 90 dusuk yapiyorsunuz. Kendi kendine dusuk yapsaniz bile agridan sizidan kanamadan bunu ailenizin fark etme durumu var haberiniz olsun oylr gule oynaya dusuk olmuyor.

Back
X