ben 1 gün geçe test yaptım ama meğersem geçen ay üzerine adet görmüşüm :) o yüzden hem idrarda hem kanda pozitif çıktı
daha test yapmadım heyecnla ve sabırsızlıkla bekliyrm .. inş olumlu sonuç alırım hayırlısı ile
benim normal adet günümde kahverengi ve pembemsi akıntı olmuştu bu sanırım yerleşme kanamasıydı son zamanlarda adetim çok geciktiği için doktor a da çok geç gittim gittiğimde de 6,5 haftalık hamileydim bir şey olmaz inşallah ama kendinize çok dikkat edin kramplar rahim büyüdüğü için normal
ÜZERİNDE GÖRME DERKEN NORMAL KANAMA MI GEÇİRDİNİZ ?
evet normal adet gördüm. meğersem o zaman yeni hamile kalmışım. tek farkı diğer adetlerimden ağrısı çok farklıydı ve parça gelmiyordu ama şakır şakır kan geldi hem de normal 6 gün sürdü.
amiiiinn tşekkürlerinşallah Allah gönlüne göre verir senin için hayırlısı ne ise o olsun :)
ALLAH BEBİŞİ KORUMUŞ.
İNŞALLAH BUNDAN SONRASI SIKINTISIZ GEÇER
öncelikle hayırlı olsun:) hiç belirti yaşamadınızmı pekievet normal adet gördüm. meğersem o zaman yeni hamile kalmışım. tek farkı diğer adetlerimden ağrısı çok farklıydı ve parça gelmiyordu ama şakır şakır kan geldi hem de normal 6 gün sürdü.
öncelikle hayırlı olsun:) hiç belirti yaşamadınızmı peki
Merhaba bende 4 gün önce öğrendim kesenizi görebildimi dr hayırlı olsun bu aradaMerhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim çok heyecanlıyım doktor 10 gün sonra kontrolüm var nasıl geçecek bilmiyorum
Merhaba bende 4 gün önce öğrendim kesenizi görebildimi dr hayırlı olsun bu arada
Benim bugünkü testte 13325 çıktı keseyi gördü ama şeklini çok beğenmedi progestan ve istirahat verdi bakalım hayırlısı haftaya cuma gideceğimMerhaba sizin de hayırlı olsun henüz doktora gitmedim haftaya gideceğiz kan değerim 117ydi bişey görünmez dediler
Benim bugünkü testte 13325 çıktı keseyi gördü ama şeklini çok beğenmedi progestan ve istirahat verdi bakalım hayırlısı haftaya cuma gideceğim
Ben o günden sonra hiç gitmedim ben de perşembe gitcem inşallah hayırlı haberler alırızBenim bugünkü testte 13325 çıktı keseyi gördü ama şeklini çok beğenmedi progestan ve istirahat verdi bakalım hayırlısı haftaya cuma gideceğim
Tebrik ederim inşallah hayırlı haber alırız hepimiz kaç haftalık sizinkibende bu gün hamile olduğumu öğrendim kan değerim 1200 karından baktığı için kese gözükmedi çarşamba yeninden kontrole gideceğim. inş her sey yolunda gider
Tebrik ederim inşallah hayırlı haber alırız hepimiz kaç haftalık sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?