Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

evet bana da aynısını söylediler. mümkün olduğu kadar ani hareket etme ve ağır kaldırma dediler ama gün içinde farkında olmadan yapıyoruz bişiler ne yazık ki. inşallah bugünler geçecek :)

ÜZERİNDE GÖRME DERKEN NORMAL KANAMA MI GEÇİRDİNİZ ?

evet normal adet gördüm. meğersem o zaman yeni hamile kalmışım. tek farkı diğer adetlerimden ağrısı çok farklıydı ve parça gelmiyordu ama şakır şakır kan geldi hem de normal 6 gün sürdü.

ALLAH BEBİŞİ KORUMUŞ.
İNŞALLAH BUNDAN SONRASI SIKINTISIZ GEÇER

öncelikle hayırlı olsun:) hiç belirti yaşamadınızmı peki

Merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim çok heyecanlıyım doktor 10 gün sonra kontrolüm var nasıl geçecek bilmiyorum

öncelikle hayırlı olsun:) hiç belirti yaşamadınızmı peki

merhaba,

belirti derken normal adet belirtileri vardı. adetimden yaklaşık 3 hafta sonra idrarımın kokusu değişti. daha sonralarda da ağzıma hep acı tat gelmeye başladı. bir sonraki adetim gecikince de test yaptım pozitif çıktı :) ama şu aralar biraz sıkıntı yaşıyorum. umarım Allah sorunsuz bir hamilelik yaşatır herkese.

Merhaba hanımlar cvplarınıza ihtiyacım var sat 26 ocaktı 23 şubatta adet oldum ama çok az geldi aslında herzaman az adet olurum bu ayda olmadı dedim 2.gün dr gittim hep böyle azmı adrt görcem diye dr baktı hormon testleri yaptı karından baktı hormonların garip dedi e2 çok yüksek fsh çok çok düşük ilaç tedavisi başlayalım dedi dostineks falan yazdı ama içimden baska dr daha gitmek istedim bir gün sonra başka dr gittim hormon sonuçlarıma bakınca beta istedi ve vajinal ultrasonla bakacağım dedi gerek yok dedim ben adet oldum dedim olsun dedi ısrarla be baktı kist görüyorum dedi bi anda aaaa dedi bu kese dedi siz hamilesiniz hemen kan tahlili yapın dedi şok oldum çünkü hiç beklemiyordum ve daha dün dr bakmıştı tahlil sonucunda 6000 çıktı 4-5 haftalık hamileyim sonra iki gün sobra yani bugünnyeniden test istedi 13345 çıktı yükselişi güzel ama şekli biraz iyi depil düşecek gibi dedi morelim bozuldu progestan verdi dinlen dedi daha küçük dedi düşebilir dedi içim sıkıldı şekli çok düzgün değil miş varmı böyle sıkıntısı olsn üzülmememk elde değil 2 yıl öncede düşük yapmıştım rabbim hayırlısını versin çok uzun oldu hakkınızı helal edin

Merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim çok heyecanlıyım doktor 10 gün sonra kontrolüm var nasıl geçecek bilmiyorum
Merhaba bende 4 gün önce öğrendim kesenizi görebildimi dr hayırlı olsun bu arada

Merhaba sizin de hayırlı olsun henüz doktora gitmedim haftaya gideceğiz kan değerim 117ydi bişey görünmez dediler

Merhaba sizin de hayırlı olsun henüz doktora gitmedim haftaya gideceğiz kan değerim 117ydi bişey görünmez dediler
Benim bugünkü testte 13325 çıktı keseyi gördü ama şeklini çok beğenmedi progestan ve istirahat verdi bakalım hayırlısı haftaya cuma gideceğim

bende bu gün hamile olduğumu öğrendim kan değerim 1200 karından baktığı için kese gözükmedi çarşamba yeninden kontrole gideceğim. inş her sey yolunda gider

Benim bugünkü testte 13325 çıktı keseyi gördü ama şeklini çok beğenmedi progestan ve istirahat verdi bakalım hayırlısı haftaya cuma gideceğim
Ben o günden sonra hiç gitmedim ben de perşembe gitcem inşallah hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…