Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Canm sakın ani hareket yapma dikkat et belki vardır gebelik eğer adetimn bi gün surerse sonra test al eczane den yap bakalim

Herkes birseyler hissederken hiçbirşey hissetmediğim için tuhaf oluyorum bu arada ne makinesi

Herkes birseyler hissederken hiçbirşey hissetmediğim için tuhaf oluyorum bu arada ne makinesi
Nerde yaziyo makine? Canm hamile kalmak istiyosan eşin bol bol keçiboynuzu pekmezi iiçinsin.bi de 3 gunde bir birlikte olun esin eğer eşin 1 gün önce sıcak duş aldiysa hiç bi işe yaramaz diyim.

Makine yi oztag demiş
Sıcak.su neyi engelliyor ki
Gün geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla

Canm sakın ani hareket yapma dikkat et belki vardır gebelik eğer adetimn bi gün surerse sonra test al eczane den yap bakalim
kızlar bulasık makinası yerlestirirken agrım oldu onu diyorummmm hala agrıyor belim ya kasıgıma iğne batıyor sanki ayrıca dün değil ondan önceki gün kanamam oldu su anda peceteye geliyor oda az az ve akıntım çooookkk var aşırı fazla

ben 14 şubatta gittim doktora: veee hamileyim :)) Allahım isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah

merhaba herkese,

hafta sonu 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin fakat benden şu aralar kahverengi lekelenmeler geliyor. kasıklarımda da ağrı var. doktor rahimin büyüdüğünü söyledi ama yine de korkuyorum. aramızda tecrübeli olanlar varsa benimle yaşadıklarını paylaşabilir mi?

yani geçen ay mı hamile kalmıssınız

aynen hatta adetime bir kaç gün kala hamile kalmışım sanırım. nasip kısmet işte :) ama şu an biraz kahverengi lekelenmelerim var. rahimin büyümesiyle alakalı ve bebişin yerleşmeye çalışmasıyla ilgili olduğunu söylüyorlar ama yine de insan tedirgin oluyor.

evet bnde duymustum böle bişey yerleşmeye uğraşıo bebiş kolay mı kaç ay orda kalck

kızlar klomen kullanmıştım bu ay uykum var hep dün sag gögsüm çok agrıdı ve sag kasıgım bugun test yapsam öıkatmı bir mart adet tarihim

benim normal adet günümde kahverengi ve pembemsi akıntı olmuştu bu sanırım yerleşme kanamasıydı son zamanlarda adetim çok geciktiği için doktor a da çok geç gittim gittiğimde de 6,5 haftalık hamileydim bir şey olmaz inşallah ama kendinize çok dikkat edin kramplar rahim büyüdüğü için normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…