Canm sakın ani hareket yapma dikkat et belki vardır gebelik eğer adetimn bi gün surerse sonra test al eczane den yap bakalimbenimde adet gunum gecti bir gun kanamam oldu su anda peceteye sildigimde geliyor sadece bel agrim var normalde ilk gunde agrim olurdu oda karin agrisi ama simdi kasigima arada bir agri giriyo ama belim cok agriyo makinayi yerlestirene kadar iki buklum oldum
Nerde yaziyo makine? Canm hamile kalmak istiyosan eşin bol bol keçiboynuzu pekmezi iiçinsin.bi de 3 gunde bir birlikte olun esin eğer eşin 1 gün önce sıcak duş aldiysa hiç bi işe yaramaz diyim.Herkes birseyler hissederken hiçbirşey hissetmediğim için tuhaf oluyorum bu arada ne makinesi
Eşindenki anladin işte onları öldürüyor.Makine yi oztag demiş
Sıcak.su neyi engelliyor ki
Gün geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla
kızlar bulasık makinası yerlestirirken agrım oldu onu diyorummmmCanm sakın ani hareket yapma dikkat et belki vardır gebelik eğer adetimn bi gün surerse sonra test al eczane den yap bakalim
kızlar bulasık makinası yerlestirirken agrım oldu onu diyorummmmhala agrıyor belim ya kasıgıma iğne batıyor sanki ayrıca dün değil ondan önceki gün kanamam oldu su anda peceteye geliyor oda az az ve akıntım çooookkk var aşırı fazla
Dua et o zaman bnde bu hafta güzel bir haber vereyimben 14 şubatta gittim doktora: veee hamileyim :)) Allahım isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
Hayırlı olsun kaç gün geçince öğrendiniz
yani geçen ay mı hamile kalmıssınızben 1 gün geçe test yaptım ama meğersem geçen ay üzerine adet görmüşüm :) o yüzden hem idrarda hem kanda pozitif çıktı
yani geçen ay mı hamile kalmıssınız
evet bnde duymustum böle bişeyyerleşmeye uğraşıo bebiş kolay mı kaç ay orda kalck
daha test yapmadım heyecnla ve sabırsızlıkla bekliyrm .. inş olumlu sonuç alırım hayırlısı ilehaklısınız :) peki sizin de yeni hamilelik sanırım hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
aminnn inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğiniDua et o zaman bnde bu hafta güzel bir haber vereyim
benim normal adet günümde kahverengi ve pembemsi akıntı olmuştu bu sanırım yerleşme kanamasıydı son zamanlarda adetim çok geciktiği için doktor a da çok geç gittim gittiğimde de 6,5 haftalık hamileydim bir şey olmaz inşallah ama kendinize çok dikkat edin kramplar rahim büyüdüğü için normalmerhaba herkese,
hafta sonu 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin fakat benden şu aralar kahverengi lekelenmeler geliyor. kasıklarımda da ağrı var. doktor rahimin büyüdüğünü söyledi ama yine de korkuyorum. aramızda tecrübeli olanlar varsa benimle yaşadıklarını paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?