Doktor. Perşembe kan ver artışa bakalım dedi sizce pazartesi vereyim mi perşembe yimi beklemeliyim 14 subat ta doktora randevu aldım ilk kontrol içinDoktor alt sınırda diyince korktum diye bilirim çünkü ilk bebegimi kaybettim karnım da öldü kötü düşünmek istemiyorum inşallah hayırlısı yla kucagıma alırım bebegimi sizlerde bebişlerinizi
30 araliktan hesaplarsak 5+3 sun canimBenim Son adet tarihim 30 Aralık Yumurtlama günüm 17 ocak ayın 2 sinde beta-hcg 80 ayın 5 inde beta-hcg 281 kaç haftalık hamileyim peki
İnşallah canım inşallahSevgili hanimlar
bebek beklemeden öncede sürekli takip ederdim...8 aylik bir serüven sonunda ben de suan 6 haftalik hamleyim.önümüzdeki hafta kalp atışı ve son sağlık durumu için doktora gideceğiz. Umarım sevinçli haberler alırız. Sizlerden duanizi rica ediyorum. Rabbim kimseyi mahrum etmesin ve isteyen herkese annelii yaşatsın inşallah. .. Bu sekiz ay içerisinde bazı aylar oldu ki kesin hamileyim dedim belirtiler yanıltıcı olabiliyor... ve hiç bir belirti hissetmedigim ay hamile olduğumu öğrendim.
Endişeler hiç bitmiyor şimdide inşallah tutunur ve sağlıklı olur diye dua ediyoruz.
bebek bbekleyen anneler umarim sağlıkla kucağına alırsınız.
Sevgiler
İlk.defa böle.bir sey duydum kan testinde yanılma.olabiliyor muymuşCanm bende 3 gün önce kan testi yaptirmistim pozitif cikti resmen mutluluktan uçmuş tum bugün yine kan testi istediler gebelik yok dediler yıkıldm resmen hangisine inanacağımı bilmiyorum(((
Allahım gönlüne göre versin cnm sen de bol dua etkızlar meraba baştan sona bütün yazışmaları okudum . içimi dökmek istiyorum gecenin bu saati olmuş ben bu yazışmaları okuyup hayal kuruyorum nolu banada dua edin lütfen aglayarak yazıyorum bu satırları bende anne olmak istiyorum haziranda 3 senemiz dolcak inşallah ilk 7 ay vajinismus die bi illet yüzünden ilişki olmadı yedi ayından bu yana hiç kotunmadık ve hiç hamile kalamadımbütün testlerim temiz elhamdülillh rahim filmine kadar çektirdim bu ayda 20 yaşıma girdim biliyorum küçüksün diyeceksiniz ama yaşım küçük sadece beyin olarak çok büyük hissediyorum ve anne olmak istiyorum sabahları bebek aglamasıyla uyanmak istiyorum emzirmek istiyorum ona mamalar yapıp uyutmak istiyorum üzerine cicili elbiseler giydirmek istiyorum ben çok istiyorum bebegim olsun. bu ay klomen kullandım bi tane yumurtam oldu çatlatma ignesi vermedi doktor bekliyorum 1 mart adet tarihim hiç bi belirti yok ve hiç umudum yok nolur dua edin ALLLAH ım nolur hayırlı eli ayagı düzgün bi bebegim olsun nolur dayanamıyorum artık
Allahım gönlüne göre versin cnm sen de bol dua et
Amin hepimizinkini dua ettim şimdi sanaamin tşkkür ederim inşallah kabul eder dualrımı yüce rabbim
Canm benim adet günume 10 gün varken kasık agrilarim vardı ordan anladim biraz hamile olduğumu.Selam kızlar belirtiniz oldumu
10 gün varken. MiCanm benim adet günume 10 gün varken kasık agrilarim vardı ordan anladim biraz hamile olduğumu.
baska birsey oldumu canmCanm benim adet günume 10 gün varken kasık agrilarim vardı ordan anladim biraz hamile olduğumu.
Bi de iki yada 3 gece ateslendim geceleri baskada Bi şey hissetmedim.normal adet belirtilerim oldu tam günüm geldi birden kasık ağrısı hariç hepsi gitti .baska birsey oldumu canm
Canm benim herkezde ayni belirti olucak diye bi şey yok.kiminde hiç belirti olmaz10 grken. Miyaa benim 1 gün kaldı ama belirti adına hiçbirşey yok sanırım boşa umutlanıyorum
benimde adet gunum gecti bir gun kanamam oldu su anda peceteye sildigimde geliyor sadece bel agrim var normalde ilk gunde agrim olurdu oda karin agrisi ama simdi kasigima arada bir agri giriyo ama belim cok agriyo makinayi yerlestirene kadar iki buklum oldumBi de iki yada 3 gece ateslendim geceleri baskada Bi şey hissetmedim.normal adet belirtilerim oldu tam günüm geldi birden kasık ağrısı hariç hepsi gitti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?