Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Bende anne adayiyim daha dun ogrendim hala kendime gelemedim cok saskinim heyecanliyim mutluyum cok farkli ve garip bi his bebegim 4 hafta 5 gunluk henuz doktora gitmedim ama kendim hesapladim ve buraya yeni uye oldum ve desteginizi bekliyorum.

Bende dün öğrendim ucuyorum resmen ama daha doktora gitmedim pazartesi gitcem

Adetime iki gün var sizce hamilemiyim kızlar ama adet sancışarımda var heran adet görecek gibiyim

Bende anne adayiyim daha dun ogrendim hala kendime gelemedim cok saskinim heyecanliyim mutluyum cok farkli ve garip bi his bebegim 4 hafta 5 gunluk henuz doktora gitmedim ama kendim hesapladim ve buraya yeni uye oldum ve desteginizi bekliyorum.

hepinizi tebrik ederim. inşallah sağlıkla kucağına alırsınız

Bendeee dün kan testi yaptırdımm beta hcg 249 çıktıı bu iyi birşeymiii kötü birşeymi anlamadımm

Merhaba ben de 8 hafta 1 gunluk hamileyim ben hamile oldugumu cok erken ogrendim idrar tahlili yaptim silik olsa da pozitif cikti ertesi gun doktora gittim kan tahlilinde de 173 cikti degerim, sonrasinda kese gorunene dek cok stres yasadim doktor keseyi goremeyince dis gebelik olabilir 2 gun sonda tekrar gel deyince o iki gun nasil gecti bilmiyorum ( ama tekrar gittigimde keseyi gorduk cok sukur, cumartesi de bebisimin kalp atisini duyup ne kadar minik oldugunu gordum :)) niye o kadar uzun anlattim bilmiyorum ama hamileligi erken ogrenmek biraz dezavantaj sagliyormus ya bebegi gorene dek korku yasatiyor doktorlar anne adayina

Aynen Canım o endişe çok kötü inşaallah bende duyabilirim kalbini çok erken öğrendim çünküü İlk öğrendikten sonra neler yaptı n antırmısın biraz men doktoramı girtin biraz bekledinmii o arada geçen zamanda naptın

canım hayırlı olsun sağlıklı büyüsün inş. rica etsem biraz belirtilerinden bahsedermisin,yani test yapmadan önce
ne gibi belirtilerin oldu

Aranıza yeni katıldım, çok yararlı bir site olduğu için devamlı okuyor idim. yazmak bugüne nasip oldu.
en son regl günüm 20.11.2014,
adetim 5 gün gecikti.
idrarda bu sabah çift çizgiyi gördüm.
beta hcg'de 500 çıktı. (referans değerleri 0,2-1 hafta 50-500, 1-2 hafta 100-5000, 2-3 hafta 500-10000)
ne dersiniz hamile miyim ve hamileysem kaç haftalık?

yaniiii tabiki hamilesin canım değerlerin çok yüksek,hayırlı olsun

yaniiii tabiki hamilesin canım değerlerin çok yüksek,hayırlı olsun

Cevap için teşekkür ederim.
Haftayı belirlemede aklım karıştı. Normalde regl gününe göre 4 haftalık olması gerekiyor. Ancak beta hcg değeri 4 haftaya göre oldukça düşük.

Kan tahlilimi doktorda yaptim cok yeni oldugu icin 173 cikmisti iki hafta sonra gelirsen kalp atisini duyabilirz demisti daha 4 haftaliktim gittigimde, 1 hafta sonra cok cok az kanamam oldu toplu igne basi kadar ama doktoru aradim hemen, gelmen lazim dedi gittim keseyi goremedi kan tahlili yaptik deger yukselmisti olagan durumdaydi detayli ultrasona yolladi orda da gorunmedi kese. Dis gebelik olabilir 2 gun sonra gel dedi o iki gunu anlatamam bile nasil gecti gittigimde keseyi gorduk bir aorun yok her sey yolunda 2 hafta sonra gelirsin dedi, cumartedi gunu gittim bebegimi gorduk kalp atisini duyduk her sey yolunda dedi doktor dusuk tehlikesi de gorunmuyor dedi oyle rahatladik. Benjm hamilelik macerasi oyle basladi bugun 8 hafta 1 gun oldu :)

benim adet tarihim bugün.kahverengi bişeyler geliyor acaba yerleşme kanaması mı?sadece çamaşırımı kirletecek kadar avuç içi kadar.böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

hayırlı olsun canım..ne büyük mutluluk dimi? sağlıkla al kucağına bebeğini inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…