Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Bende oyüzden iki hafta sınra gitmeyi düşünüyorum doktora olası bir durum olmadığı sürece çünkü hakikaten çok endişelendiriyorlar insanı hayırlı olsun canımm çok sevindim senin adınaa sağ salim kucağına alırsın inşaallah bebişini e tabii bende dahil tüm anne adaylarıfaa

benim adet tarihim bugün.kahverengi bişeyler geliyor acaba yerleşme kanaması mı?sadece çamaşırımı kirletecek kadar avuç içi kadar.böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Kızla benim dünkü tahlil sonucum çıktı hcg 226 şuan çok yeni dedi o yüzden kan testini tekrarlayacak. en son 23 kasım regl tarihimdi. Kese ne zaman gözükür acaba?

benim adet tarihim bugün.kahverengi bişeyler geliyor acaba yerleşme kanaması mı?sadece çamaşırımı kirletecek kadar avuç içi kadar.böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Adet tarihinden sonra bir test yap bakalım canımm çünkü kahverengi leke herkeste olmuyor diye biliyorum

Kızla benim dünkü tahlil sonucum çıktı hcg 226 şuan çok yeni dedi o yüzden kan testini tekrarlayacak. en son 23 kasım regl tarihimdi. Kese ne zaman gözükür acaba?

tatlım öncelikle hayırlı olsun :) ben bugün doktora gittim ama keseyi göremedik daha çok minicikmiş :) haftaya bidaha gidicem ozaman görme ihtimalimiz varmış (benim de c.tesi 283 çıkmıştı değerim) yani adetinden en az 1 hafta 10 gün geçmesi gerekiyormuş

bende hmişler nerde toplanıyo diye bakmıştımm ben de akn tahlili yaptırdım tüp bebkti tabi 9 gün 40,5 çıktı hayırlısı inşş. doktorum 4,5 ya da 5 haftalıkken kese görünüyor dedi. haftaya kese görcez inşş .. hepinizi teprik ettim canlarr

Ben de bu cumartesi tekrar gidicem umarım keseyi gorebilirim pazar günkü değerim 282.33 umarım gözükür adetimden sadece 1 gün gecmisti umarım herşey yolundadir ve sağlıklı kucağımiza alabiliriz.

amin insallah hepimiz hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz.. En iyisi 2 hafta sonra gitmek herhangi olumsuz bir durum olmazsa iki hafta sonra keseyi hatta bebegi bile gorebilirsin :) hayirlisi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…