hamilesin tabi daha ne olsun.değerin iyi bence.tebrik ederimMerhaba arkadaşlar benimde yarın adet günüm,dün idrar testi yaptim 2.çizgi silik çikti bugunde kan testi yaptirdim 48.7 cikti 5.5 yasinda bi kizim var insallah hamileyimdir
Teşekkür ederim darısı isteyenlerin başınaahamilesin tabi daha ne olsun.değerin iyi bence.tebrik ederim
Bende oyüzden iki hafta sınra gitmeyi düşünüyorum doktora olası bir durum olmadığı sürece çünkü hakikaten çok endişelendiriyorlar insanı hayırlı olsun canımm çok sevindim senin adınaa sağ salim kucağına alırsın inşaallah bebişini e tabii bende dahil tüm anne adaylarıfaaKan tahlilimi doktorda yaptim cok yeni oldugu icin 173 cikmisti iki hafta sonra gelirsen kalp atisini duyabilirz demisti daha 4 haftaliktim gittigimde, 1 hafta sonra cok cok az kanamam oldu toplu igne basi kadar ama doktoru aradim hemen, gelmen lazim dedi gittim keseyi goremedi kan tahlili yaptik deger yukselmisti olagan durumdaydi detayli ultrasona yolladi orda da gorunmedi kese. Dis gebelik olabilir 2 gun sonra gel dedi o iki gunu anlatamam bile nasil gectigittigimde keseyi gorduk bir aorun yok her sey yolunda 2 hafta sonra gelirsin dedi, cumartedi gunu gittim bebegimi gorduk kalp atisini duyduk her sey yolunda dedi doktor dusuk tehlikesi de gorunmuyor dedi oyle rahatladik. Benjm hamilelik macerasi oyle basladi bugun 8 hafta 1 gun oldu :)
benim adet tarihim bugün.kahverengi bişeyler geliyor acaba yerleşme kanaması mı?sadece çamaşırımı kirletecek kadar avuç içi kadar.böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?Bende oyüzden iki hafta sınra gitmeyi düşünüyorum doktora olası bir durum olmadığı sürece çünkü hakikaten çok endişelendiriyorlar insanı hayırlı olsun canımm çok sevindim senin adınaa sağ salim kucağına alırsın inşaallah bebişini e tabii bende dahil tüm anne adaylarıfaa
Adet tarihinden sonra bir test yap bakalım canımm çünkü kahverengi leke herkeste olmuyor diye biliyorumbenim adet tarihim bugün.kahverengi bişeyler geliyor acaba yerleşme kanaması mı?sadece çamaşırımı kirletecek kadar avuç içi kadar.böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Nesaman tekrarlayacaksıj testiKızla benim dünkü tahlil sonucum çıktı hcg 226şuan çok yeni dedi o yüzden kan testini tekrarlayacak. en son 23 kasım regl tarihimdi. Kese ne zaman gözükür acaba?
Kızla benim dünkü tahlil sonucum çıktı hcg 226şuan çok yeni dedi o yüzden kan testini tekrarlayacak. en son 23 kasım regl tarihimdi. Kese ne zaman gözükür acaba?
Inşallah hayırlısıylaNe güzel bir topik olmuş bol bol yeni hamile olduğunu öğrenen anne adayları içim açıldı :) darısı benim başıma inşallah benimde sahip olabileceğim hayırlı bir evlat dünyaya getiririm kızlar
Ben de bu cumartesi tekrar gidicem umarım keseyi gorebilirim pazar günkü değerim 282.33 umarım gözükür adetimden sadece 1 gün gecmisti umarım herşey yolundadir ve sağlıklı kucağımiza alabiliriz.tatlım öncelikle hayırlı olsun :) ben bugün doktora gittim ama keseyi göremedikdaha çok minicikmiş :) haftaya bidaha gidicem ozaman görme ihtimalimiz varmış (benim de c.tesi 283 çıkmıştı değerim) yani adetinden en az 1 hafta 10 gün geçmesi gerekiyormuş
amin insallah hepimiz hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz.. En iyisi 2 hafta sonra gitmek herhangi olumsuz bir durum olmazsa iki hafta sonra keseyi hatta bebegi bile gorebilirsin :) hayirlisi olur insallahBende oyüzden iki hafta sınra gitmeyi düşünüyorum doktora olası bir durum olmadığı sürece çünkü hakikaten çok endişelendiriyorlar insanı hayırlı olsun canımm çok sevindim senin adınaa sağ salim kucağına alırsın inşaallah bebişini e tabii bende dahil tüm anne adaylarıfaa
Kesinlikle cok farkli bir duygu tam anlamiyla bir mucize icinde senden ve sevdigin insandan var olan minicik bir can onu tasimak buyuk mutluluk Allah herkese nasip etsin..hayırlı olsun canım..ne büyük mutluluk dimi? sağlıkla al kucağına bebeğini inşllah
Kizlar işte size bayiliyorum ne kadar güzel ne kadar samimi destek oluyorsunuzburda yazmanin boyle keyifli olacagini dusunmemistim ama iyi ki araniza katilmisim
ben bu cumartesiye randevu aldım bakalım kese gözükecek mi:)Dr a ne zaman gitsem acaba düşünmekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?