Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Beta hcg 12 ckti hamle mym

Bende salı günü gitmeyi düşünüyorum tekrar kan tahlili gerekiyomuş,hayırlısı
Dün beta hcg değerim 500 çıktı. yarın ben de tekrar kan tahlili yaptıracağım.
bildiğim kadarıyla değerin iki günde iki katına çıkarak 1000 olması gerekiyormuş. doğru mudur?

evet canım 24 saatte iki katına çıkması gerekiyor bende pazartesi öğrendim akşam acilde kan verdim beta 133 çıkdı dün de tekrar aynı saatlerde verdim 25 saat geçmişti 269 çıktı

Doktor beni pazartesi çağırdı. dün konuştum. şimdi gelirsen görünmeme ihtimali yüksek dedi.
son regl tarihime göre 5 hafta 4 gün oluyor pazartesi.
aslında benide pazaretsi çagırmışlardı ama ben baska bir doktara gidicem cünkü cok heyecanlıyım :) ve pazartesi çalışıyorum çokk yoğunum o yüzden cumartesi gitmeyi tercih ettim bakalım hayırlısı olsun hepimize

Yaa bende pozitifi görmek istiyorum artık.. Bugün regl imin 4. Gunu ama hala gelen giden yok dun kan testi yaptırdım negatif dediler hala bi umut var mi acaba yoksa kendimi mi kandiriyorum (

kızlar benm de son adet 28 kasım ama büyük ihtimalle 11-12 aralık da hamile kaldım buyüzden bana göre 14 günlük falan ama gebelik takviminde 4.hafta gözüküyor

Yaa bende pozitifi görmek istiyorum artık.. Bugün regl imin 4. Gunu ama hala gelen giden yok dun kan testi yaptırdım negatif dediler hala bi umut var mi acaba yoksa kendimi mi kandiriyorum (
kan testin de yanılma olmaz diye düsünüyorum ama degerin kaçtı ..umut hep var hiç beklemediğin anda gerçekleşir sıkma canını

Hayırlı olsun. Güzel haberleri bekliyoruz.

Evet söylediğinde çok haklısın, ben de bu hesaplama olayını anlamadım hiç

Ben de aynı durumdayım.
Okuduklarımdan hareketle gebelikte ilk haftanın aslında gebe olunmayan regl haftası olduğunu, ikinci haftanın da yumurtlamaya kadar olan yine gebe olunmayan hafta olduğunu öğrendim. Kan testinde çıkan hafta sayısı ise döllenmenin olduğu zamandan itibaren olan. Dolayısıyla kandan çıkan değer + 2 hafta = gebelik süresi (tıbben geçerli olan)
Yanlışsam lütfen düzeltin.

Bende hiç nlamadım bu hesaplamayı buakşam kan testini tekrarlıcM bende inşaallah yükselmiştir değerim 224 tü ikigün önce doğuma kadar inşaallah beraberolalım kızlar sürekli yazalım hamile arkadaşlığı olsun bizimkisiii

Bende iki kere yaptirdum ilk 133 ikinci gun 269 cikdi bugün gitmicem acil de yaptirmustim hemn almak için bikaç gün sonra giderim inşallah o zaman biz 4haftaliksak 5.hafta kalp atisi duyulabilir diyolar yakin o zaman

Slm kızlar bende bugün idrar testi yaptım ve 2 çizgiyi gördüm :) son adet tarihi 22 Kasım yarın da kan testi yapacam hayırlısı bakalım Rabbim isteyen herkeze versin inşallah

Ya kizlar bisey soylicem aklima takildi.. hani ben dun dr a gittim ya ve keseyi goremedik cok kucuk oldugu icin.. ben yilbasinda izmire gidicektim yolculuk yapmamin sakncasi var mi diye sordum haliyle doktor da yolculuk yasak dedi ama ille gideyim diyosan progestan yapip gonderirim dedi ama orda bi skinti kanama falan olursa bu da yolculuktan degildir dedi... ve iliskiyi de yasakladi bu durumlar sadece dusuk tehlikesi oldugunda yasaklanan seyler degil mi ?? Bilginiz var mi? Hem daha keseyi gormedik (Allah korusun) kanamam yok leke yok agri sanci yok yani hicbir supheli durum yokken neden bu yasaklar ve progestan?? Hee dahasi da var dedim ki kendi aracimizla gidicez ben 2 saatte bir 15 dk yururum.. bana dedi ki doktor zaten yuruyus cok tehlikeli ? Bana cok samimi gelmedi doktorun bu tavri ve acikcasi dunden beri moralim bozuk lutfen bilginiz varsa ve fikirlerinizi benimle paylasmaktan cekinmeyin cunku kararsiz kaldim inanip inanmama konusunda.. sizlerin ilk kontrolleriniz nasildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…