- 14 Aralık 2014
- 20
- 32
- 13
- 37
Bende salı günü gitmeyi düşünüyorum tekrar kan tahlili gerekiyomuş,hayırlısıozlemtemirci .!.:ben bu cumartesiye randevu aldım bakalım kese gözükecek mi:)
Beta hcg 12 ckti hamle mymgünaydin ilk mesajimda ben de araniza katiliyorum hem de cok güzel bir haberle :) simdilik kan testi yaptirmadim malum haftasonu ama durum "çift çizgi" Eki Görüntüle 1343808 sevgili forum sakinleri ve artik hayalet takipcilikten ciktim ben de aranizdayim kabul ederseniz ve sizlerden destek bekliyorum.. var mi benimle birlikte bugun ögrenen ?
Dr a ne zaman gitsem acaba düşünmekteyim
ben bu cumartesiye randevu aldım bakalım kese gözükecek mi:)
Dün beta hcg değerim 500 çıktı. yarın ben de tekrar kan tahlili yaptıracağım.Bende salı günü gitmeyi düşünüyorum tekrar kan tahlili gerekiyomuş,hayırlısı
aslında benide pazaretsi çagırmışlardı ama ben baska bir doktara gidicem cünkü cok heyecanlıyım :) ve pazartesi çalışıyorum çokk yoğunum o yüzden cumartesi gitmeyi tercih ettim bakalım hayırlısı olsun hepimizeDoktor beni pazartesi çağırdı. dün konuştum. şimdi gelirsen görünmeme ihtimali yüksek dedi.
son regl tarihime göre 5 hafta 4 gün oluyor pazartesi.
kan testin de yanılma olmaz diye düsünüyorum ama degerin kaçtı ..umut hep var hiç beklemediğin anda gerçekleşir sıkma canınıYaa bende pozitifi görmek istiyorum artık.. Bugün regl imin 4. Gunu ama hala gelen giden yok dun kan testi yaptırdım negatif dediler hala bi umut var mi acaba yoksa kendimi mi kandiriyorum(
Hcg 12 ckti negatf mikan testin de yanılma olmaz diye düsünüyorum ama degerin kaçtı ..umut hep var hiç beklemediğin anda gerçekleşir sıkma canını
5 değerinin üstü hamile diyorlar. çok yeni seninki :) tebrikler. en son ne zaman regl oldun?Hcg 12 ckti negatf mi
Evet söylediğinde çok haklısın, ben de bu hesaplama olayını anlamadım hiçkızlar benm de son adet 28 kasım ama büyük ihtimalle 11-12 aralık da hamile kaldım buyüzden bana göre 14 günlük falan ama gebelik takviminde 4.hafta gözüküyor
aslında benide pazaretsi çagırmışlardı ama ben baska bir doktara gidicem cünkü cok heyecanlıyım :) ve pazartesi çalışıyorum çokk yoğunum o yüzden cumartesi gitmeyi tercih ettim bakalım hayırlısı olsun hepimize
En son 23 kasimda oldum cnm5 değerinin üstü hamile diyorlar. çok yeni seninki :) tebrikler. en son ne zaman regl oldun?
Evet söylediğinde çok haklısın, ben de bu hesaplama olayını anlamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?