Hamileyim acil bilgiye ihtiyacım var :((((

bluishflower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
13
0
86
44
İstanbul
Herkese merhaba, acil bilgi ve desteğinize ihtiyacım var. ben 15 temmuzda tüp bebek tedavisi oldum şuan hamileyim fakat yolunda gitmeyen şeyler var. 27 temmuztan beri kahverengi akıntım oluyordu bel ve karın ağrısı yaşıyorum. 31 temmuz 15:00 dan bu saate kadar ara ara kanamam var. prognex 50mg iğne kullanıyorum. dün kanamam olunca dr. aradım 200mg progesteron hap verdi sabah akşam iç dedi ama kanamam durmadı. bugün sabahtan beri yatıyorum. dün akşam kan testi yaptırdım doktor kan testi yaptır tekrar 48 saat sonra tekrar yaptır dedi. dün akşam yaptırdım 359 çıktı ondan önce 27 temmuzda yaptırmıştım 82.4 tü. yani 2 günde bir 2 katına çıkıyor herşey normal gözüküyor fakat kanamam olması moralimi çok bozuyor. yarın akşam yapacağım test sonucunda inşallah sonuç 2 katına çıkar. Benim gibi Tüp bebek yoluyla hamile kalıpta aynı sorunla karşılaşanlar var mı? Acil bilgiye ihtiyacım var :çok üzgünüm:

arkadaşım hamile degilim ama burda böyle durumlarla karşılaşan çok arkadaşın yazısını okudum .Eger doktorunu aradın ve doktorun sana gerekenleri söylediyse sorun yok sana acil buraya gelde diyebilirdi demekki olabir degerinin katlanması çok güzel ama zaruri ihtiyaçların dışında kalkma yat dinlen stres yapma burada bu şekilde hamile olan ve kanamaları uzun zaman devam eden ve sonuca giden çok arkadaş var onların yazılarını oku bence birde durumundaki her degişimi doktoruna ilet canım benim okuduklarıma göre bildiklerim bunlar Allah kucagında görmeyi nasip etsin sorunsuz bir dokuz ay dilerim:nazar:

canım öncelikle hayırlı olsun
ama korkma bu ara kanamalar normalmiş
benimde 6.haftada başladı 11.haftaya kadar sürdü.
doktorum düşük tehlikesine karsı pruloton deport diye bi iğne verdi
3er gün arayla onu kullandım çok şükür şimdi yok kanamam
9.haftada gittiğimde doktor 3.kesede oluşmuş fakat bebk yok
onun için kese eriyor ve lekelenmeler bu yüzden demişti
bence doktoruna pruloton deportu bi sor bakalım

Hamileliğime endişe duymaktan sevinemedim daha. inşallah 9 ay sağlıklı bir hamilelik geçiririm. onu kaybetmekten çok korkuyorum. 6 agustosta randevum var inşallah o zamana kadar bir sorun çıkmaz. peki kalp atışlarını ne zaman duyabilirim o zaman çok rahatlayacağım.

merhabalar,
bende hamileyim, benimde 31 temmuzda kanamam oldu, 21 günlük hamileyken ,az az parlak kırmızıydı çok korktum hemen dr umu aradım pruloton deport diye çok ağrıyan bir iğne söylüyor onu alıp vurduruyorum, fakat çok etkili hemen onu vurundum yattım ağladım sabaha kadar sulu açık renge döndü sonra da kesildi kanama çok şükür ,dr bu iğne ve istirahatten başka yapacak birşey yok dedi bazan olabilir kanama bazan da düşük tehtidi olarak değerlendiririz dedi

ben de prognex kullanmıştım. Bildiğim kadarıyla prolutonun muadili. Ben 22. haftamdayım Şimdiye kadar 3 kez lekelenmem oldu. Doktorum her seferinde ultrasona çağırdı. Keseyi gördünüz mü bilmiyorum ama kesede kanama olup olmadığına bakılırsa iyi olur... ınşallah sıkıntısınz atlatırsın canım Allah yardımcın olsun

dün akşam kan testi yaptırdım değerlerim 468 çıktı. yani 2 katı değil doktorumu aradım artış olması iyi dedi tabi 2 katı olması daha sevindirici olurdu ama sorun değil dedi. arkadaşlar bugün çok fazla karın ağrım var karnıma ara ara krampa benzer ağrı oluyor artık nasıl hissedeceğimi bilmiyorum. bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum. bugün dr. 5 günlük rapor verdi dinlenmem için iyi olacak ama işe gidip gelirken acaba çok mu yordum kendimi bilmiyorum açık kırmızı kanamam var. bu şekilde rahatsızlık geçiripte sonra normale dönen var mı? kendime daha fazla dikkat ediyorum umarım herşey çok güzel olur. bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olucam. tşk:Saruboceq:

arkadaşım allah yardımcın olsun ,
stres yapma demek kolay bizler için ama sana kim bilir nasıl ...
önce bilmediğim için sorayım kaç adet trasnfer edildi sana ? bana 3 transfer edildi, 2 si tutmuştu sonra önce kahverengi ile başlayan ve sonra kırmızıya dönen bir kanama ve adet sancısına benzer bir sancı geldi bebeklerden birini düşürdüm. ama kanamaların birkaç gün devam etti. bana da progestan hapı ve iğnesi verildi. 1,5 ay yatalak kaldım diyebilrim , sadece tuvalete gitmek kaydı ile. ama kanamalar ara ara devam etti. sebebi düşürdüğüm bebeğin kesesi ve rahim duvarında açtığı bozulma idi. senin bebeğin için eğer kan değerin iyi çıktıysa, düşük önleyici iğneni oluyorsan ve doktor yine de rahat ol dediyse içini ferahlatmaya çalışl. belki tutunamayan bir bebk yaratıyordur kanamayı. onun yanı sıra sağlam bir başka bebiş de olabilir. doktoruna gidene kadar kendini yorma, kalp atışlarını 6 veya 7. haftada duymayı bekliyor doktorlar. o zamana kadar umarım kanamaların da sıkıntıların da geçer. allah yardımcın olsun.

Herkese merhaba, acil bilgi ve desteğinize ihtiyacım var. ben 15 temmuzda tüp bebek tedavisi oldum şuan hamileyim fakat yolunda gitmeyen şeyler var. 27 temmuztan beri kahverengi akıntım oluyordu bel ve karın ağrısı yaşıyorum. 31 temmuz 15:00 dan bu saate kadar ara ara kanamam var. prognex 50mg iğne kullanıyorum. dün kanamam olunca dr. aradım 200mg progesteron hap verdi sabah akşam iç dedi ama kanamam durmadı. bugün sabahtan beri yatıyorum. dün akşam kan testi yaptırdım doktor kan testi yaptır tekrar 48 saat sonra tekrar yaptır dedi. dün akşam yaptırdım 359 çıktı ondan önce 27 temmuzda yaptırmıştım 82.4 tü. yani 2 günde bir 2 katına çıkıyor herşey normal gözüküyor fakat kanamam olması moralimi çok bozuyor. yarın akşam yapacağım test sonucunda inşallah sonuç 2 katına çıkar. Benim gibi Tüp bebek yoluyla hamile kalıpta aynı sorunla karşılaşanlar var mı? Acil bilgiye ihtiyacım var :çok üzgünüm:[/QUO

canım öncelikle hayırlı olsun moralini bozupta hem kendini hemde bebeğini etkileme dilerim değerin kat kat artar kanama lekelnme hemen hepimizin yani tüp bebek annelerinin karşılaştığı bi durum benimde 8. haftadan sonra kanamam başlamıştı dünya başıma yıkılmıştı hergün dra gidiyordum bebeklerim gitti diye çok şükür bak 36. haftadayız drum bana progestan kapsül vermişti kanamama çok iyi geldi çok uzun sürede kullandım yaklaşık bi 7 ay falan drun herşeyi yolunda görüyorsa ona güven dilerim kucağına alacağın evlatlar nasip etmiştir rabbim sağlıkla ve bebeğinle kal

benimde 3 tane transfer yaptılar inşallah benim bebeklerimde bana sımsıkı tutunmuştur. bu akşam tekrar test yaptıracağım artış devam ediyorsa çok rahatlayacağım. çünkü hap ve iğneye rağmen ağrı ve kanama olması canımı sıkıyor. Allah inş. onları bize bağışlar

Bence bebeklerin seninle,ben 8 aylık hamileyim,1,5 aylıkken kanamam oldu,doktorum yerleşme kanaması dedi,sonra kesildi,merak etme,sen sakın strese girme,onlar sana tutunacak anneleri...

Artık bebeğim yok. dış gebelik ve ameliyat ile sol tüpüm alındı sonrasında sahip olduğum ağrılarım var sadece. :,,((( aynı cesareti tekrar gösterebilir miyim bilmiyorum.

geçmiş olsun canımm.. allah sabır versin..ben de çok yeni yaşadım benzer acıyı ama zaman ilaç işte.. yaralarımızı iyleştiricek.. birgün anne olucaz biz de inşallahh

Artık bebeğim yok. dış gebelik ve ameliyat ile sol tüpüm alındı sonrasında sahip olduğum ağrılarım var sadece. :,,((( aynı cesareti tekrar gösterebilir miyim bilmiyorum.

çok geçmiş olsun canım.bende şubat ayında seninle aynı durumu yaşamıştım.ama ben yeni denemeyi yapmak için ancak mayısa kadar bekleyebilmiştim.onda da sonuç negatif çıktı ama bu beni yıkmadı tabiki....şimdi bayram sonu yeni tedaviye başlayacağım.inşallahhhh bunun sonu mutlu biter.demem o ki biz bu evlat hasretiyle çektiğimiz ağrıları acıları çok çabuk unutuyoruz ve yeniden yola devam ediyoruz.inşallahhhh seninde öyle olur canım

İnşallah bende çabuk atlatırım. ağrılarımdan bebeğimin yasını tutmaya fırsatım olmadı Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı . Allah 2 ay içinde sevinci, heyecanı ve dayanılmaz acıları yaşattı inşallah sabrımızın sonunda bizede sağlıklı evlatlar nasip eder.

Back
X