Hamileyim aldatılıyorum:((

Cega35i

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
20
20
18
Merhaba hanımlar, dünden beri çok kötüyüm ( 7 aydır evliyiz severek evlendik. Her şey çok iyiydi bir sıkıntımız yoktu taki düne kadar. Dün eşim vardiyadayken faceden mesaj attı kadının biri mesajda eşimin arkadaslık sitelerine takıldığı onu uyarmasına rağmen devam ettiğini, bana üzüldüğü içinde linki gönderdiğini yazmış ben tabi şok oldum hiç beklemiyordum nerden tanıdığını beni nerden bulduğu sordum. Bunlar biz evlenmeden çok önce s.. ile başlayan arkadaslık sitesinde arkadas olmuşlar nolarını vermişler ama ileri gitmemişler öyle bitmiş. Kadın noyu silmemiş sürekli facde tanıyor olabileceği kişilerde çıkıomuş bakmış evlenmiş old. Görmüş o arkadaslık sitesinde de görünce bana yazmış. İnanın dünyam başıma yıkıldı önce inkar etti eski hesaptı dedi . Yeminler etti ağladı. Tabi ben inanmadım teli kurcaladım maillerine baktım silşnmişlerde o sitenin gold üyeliğini satın almış sonra itiraf etti arada girdiği ama sadece öylesne sohbet ediyormuş! Reelde görüşmüyormuş ! Ben şu an 5 haftalık hamileyim planlayarak oldu çünkü çok seviyorsum birbirimizi ya da ben öyle sanıyordum boşanmaya kararlıyım fakat çok ağrıma gidiyor bn haftaya bebişimizin kalbini duyacaz diye heyecandan bekleyemezken adam sohbet sitelerinde fink atıyormuş ağlamaktan gözlerim şişti hala nasıl yapar onu düşünüyorum boşamaya kaarrlıyım fakat bu durumu nasıl atlatıcam (

Reelde gorusmusmu peki?gerci aldatma her sekilde aldatmadr ama hamile oldugnz icin dogacak cocuk icin reelde gorusmediyse 1 sansi hakedebilir ortada cocuk olmasa bosa gitsin derdm

Şu anda ailem çok uzakta hala şoktayım atamadım . Boşanmaya karar verdim pazartes dilekçe vericem. Kimseyede anlatamıyorum nasıl anlatılır ki üstüne bir de hamileyim

Reelde gorusmusmu peki?gerci aldatma her sekilde aldatmadr ama hamile oldugnz icin dogacak cocuk icin reelde gorusmediyse 1 sansi hakedebilir ortada cocuk olmasa bosa gitsin derdm
görüştüğünü sanmıyorum çünkü hep beraberiz tabi yaptıysa bilemiyorum tabi o siteye üye olması bana yetti hem de bu kadar iyiylen bir sorunumuz yokken

Yani bu tür sitelere istisnalar hariç girmeyen erkek yoktur herhalde. Çünkü çok duyar olduk. Özellikle hamilelik dönemlerinde ne oluyor bilmem ama. Strese girme, çok kafaya takma bence şu dönem. Eşin seviyordur evet ama biraz burnunu sürt yani.

Erkeklere göre sanalda konuşup sohbet etmek aldatmak degil, gerçekte görüşmedikçe. Onlara göre bunu her erkek yapıyor o yüzden normal karşılıyorlar. Aslında hiç de normal degil çünkü biz bayanlar yapsak asla kabul etmezler ama dedigim gibi sen yine gözünü korkut inanki çoğu erkek yapıyor. Anonim chat mi dersin, sohbet siteleri mi dersin. Karısından korkanlar da bu anonim chatlere giriyor.

Saglıkla kucagına al bebegini de.

görüştüğünü sanmıyorum çünkü hep beraberiz tabi yaptıysa bilemiyorum tabi o siteye üye olması bana yetti hem de bu kadar iyiylen bir sorunumuz yokken
Gorusmediyse iyi dusun tasin.peki ne konusmus konusmalar nasil gordunuzmu

Severek evlenmis, bir sorun yok diyorsunuz, yeni daha evlilik hani ne zaman bikti hangi ara yiprandi diycem, bebek bekliyorsunuz yani nasil bi insan Allah'ın verdigi nimetlere bu kadar nankör olur.

Ne konusacak ki orada nasil bi heyecan bulacak tabii ki evliyim demiyecek, yani sanalda kendine ayri bir dunya yaratmaya calismis.

Cok ilginc bir yolla ogrenmissiniz bu onun asla aklina gelmezdi yoksa size iyi davranirken sanaldaki hayati da devam edecekti.

Tek diyebilecegim oncesi de oldugu icin bir bagimlilik olarak ele alin, tutun kulagindan atin evlilik terapistinin onune yoksa aninda bosarim deyin sizi o kararlilikta gordum ha hamile olmasaniz bu sansı da belki bulamazdı.

Bu adamların suratına tukurmek istiyorum çünkü evde eşiyle uzun uzun sohbet etmez az sus da dinleniyim yok efendim çok yorgunum vs vs ama sitelerde kadınlarla sohbette sohbet kişiliksiz . Şimdi size gelelim esininizin nasıl biri olduğunu sizin nasıl biri olduğunuzu bilmiyorum . Eşinizin size karşı davranışları nasıl ilgili alakalı sevgisini gösteren biri mıdır?
Sizin esinize davranışlarınız nasıl hamilelik dolayısıyla uzaklaştınız mi
Yabancılarla sohbet dışında başka sorunlarınız var mı
Kafanızda tüm bunları cevaplayın
Sizi değersiz hissettirir mi genel davranışları
Yani işin özü eğer sadece yabancılarla sohbet mevzusu yüzünden bosanmayin ama kararlılıkla sürüm sürüm süründürün bi daha olursa kesinlikle onu bırakacağınızı bilsin silkinsin . Telefonunu mailllerini temizlesin hayatını temize çeksin ve sizin guveninizi sarsacak zerre harekette bulunmasın

Pozitif olmak istiyorum konunla ilgili ama ..
Adam alışmış bi kere tee bekarken, siz nişanlıyken takılmış bu sitelerde,
Yetmemiş evlenmişsiniz üstüne hamile kalmışsın daha fink atıyor bayan arkadaş bulacağım diye ..
Allah bilir o bayandan daha başka bayanlara da vermiştır nosunu..
Evli barklı adam ve baba adayı ne yapacak birsürü bayan arkadaşı .
Kime neyi ispatlıcak..
O bayanlarla nasıl bir sohbet kuracak da bundan haz alacak ..
İşine gücüne baksın hayat şartları zaten zor.rahatlık batmış resmen kocana.

Çok haklısınız çok iyi tanımadan düşünülmemeli ama benim yaşım30 2 yıl öncede yumurtalık ameliyatı oldum gebe kalmam yaş ilerdikçe zor olacaktı dokturun dediği. Dediğim gibi iyiydi aramız severekte evlendik çoçuğum olmayabilirdi denmek istedik o ayda tuttu

Ne kadar zor bi durum ya yani bu aldatma olayını bu erkekler neden günden güne çok normalleştiriyor ?
neden hergün bu tarz da olaylar yaşanıyor acaba gerçekten erkekler neden evine eşine sadık olamıyor ?
Bende aldatıldım bende bu soruların cevabını bulamadım cidden çok yazık
Sizede geçmiş olsun ne desek boş

Hamile kaldığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin anne olmak her kadının hakkı. Ama durumunuzu iyi değerlendirin esinizle de ciddi ciddi konusun. Bekara karı boşamak kolaydir, bakalım ciddiyetiniz karşısında ne yapacak?

Gorusmediyse iyi dusun tasin.peki ne konusmus konusmalar nasil gordunuzmu
Konuşmları görmedim kimlerle ne konuştu bilmiyorum sadece sitede onlineymış o kadın görüp mesaj yazmış evlisn karına methiyeler düzüyorsun burda işin ne diye kadın ekran görüntüsü attı bana sonra kapatmış hemn hesabı. Ama bir kaç girdiğini itiraf etmek zorunda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…