- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Iyi dusun tasin bebek oldugu icin.allah yardmcn olsun ama ayrilmasanda burnunu sürtKonuşmları görmedim kimlerle ne konuştu bilmiyorum sadece sitede onlineymış o kadın görüp mesaj yazmış evlisn karına methiyeler düzüyorsun burda işin ne diye kadın ekran görüntüsü attı bana sonra kapatmış hemn hesabı. Ama bir kaç girdiğini itiraf etmek zorunda kaldı
eşi fiiliyata geçmemiş ise ne kolay boşanın diyorsunuz. sanki etrafta süper erkekler olacak bundan sonra kızın hayatında. çocuğun hatrına bir şans verilebilir. devam ederse eşi o zaman gönül rahatlığı ile boşanır.Midem kalkıyor benim bu tip konulara yapılan yorumları görünce. Buraya keskin çizgilerle gelirsiniz “aldatmayan erkek mi var, ay ama ortada bi çocuk var, adam görüşmemiş sonuçta, bi şans verin, terapiye gidin” zart zurtlarla adamı affedersiniz. Sonrada aynı kadınlar “neden erkekler aldatıyor?” diye sorgular durur.
Çizginizden şaşmayın. Planlı gebeliğiniz var, ortada bi çocuk varsa naneyi yiyen düşünecekti. Böyle basiretsiz adamlarla bi evde çocuk büyümez. Hele böyle yıllarca bu işi yapmış, yakalanınca da salya sümük kapılara yatmış adamlar ekstra iğrençler. Yakalanmasa sefasını sürmeye devam edecekti. Şimdi evdeki rahatı bozulacak, ona ağlıyor.
Bebeğinizi düşünün. Strese maruz bırakmayın kendinizi. Boşanın ve şüphelerden arınmış bi hayatta çocuğunuzu büyütün.
Numara alıp yatıp kalkıyorlar daha ne fiiliyata geçmesi? ??eşi fiiliyata geçmemiş ise ne kolay boşanın diyorsunuz. sanki etrafta süper erkekler olacak bundan sonra kızın hayatında. çocuğun hatrına bir şans verilebilir. devam ederse eşi o zaman gönül rahatlığı ile boşanır.
Allah yolunuzu açık etsin çok zor. Şu İnterneti zaten bir bunun için kullanıyor bu adamlar. Yasak elma tatlı geliyormuş da muşmuş. Arsızlar.Aynısını yaşadım. SIBERALEM sitesinden kadın bulan kocam yüzünden Bebeğimi dusurdum. Sadece sohbet sitesi değil o tanisip aşağılık şekilde ilişki yaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?