Hamileyim aldatılıyorum:((

Alışmış kudurmuştan beterdir işte. Ben bekarken de yıllar önce sevgilimin bilgisayarında görmüştüm o siteyi, arkadaşım giriyor demişti, inanmak istemiştim galiba ve inanmıştım. Bu arada biz de o sitede tanışmıştık. Ailelerimize açılmıştık evlenmek üzereydik ama aileler anlaşamadığından bozuldu aramız. Eşiniz de eski alışkanlıklarından vazgeçememiş demek ki.
Ben de daha yeni hamileyim sizin gibi, çok zor olmalı aklıma geliyor arada ve korkuyorum, en iyi kararı verecek olan yine sizsiniz, Allah en doğru kararı verdirsin.

Dilim tutuldu inan hic birsey soyleyemiyorum. Ama rabbim derdi verdiyse dermanida verir elbet

Bence biraz ayrı kalın evden ayrılsın eşiniz.. evde istemediğinizi söyleyin otelemi nereye gidyorsa gitsin sizde bu süre içinde herşeyi düşünüp karar verin... taviz tavizi getirir unutmayın...

Üzülme demek kolay biliyorum ama lütfen bebeğin için güçlü ol canım. Rabbim sana bu mucizeyi vermiş çok şükür. Babasız zor olacak diye korkuyorsun ama emin ol böyle baba sana destek değil zaten köstek olacaktı. Yasal haklarını kullan madem böyle bir halt yedi sana da çocuğuna da baksın...

Öncelikle çok üzüldüm gerçekten o kadar kötü bir durumki .Bence boşanmalısınız sırf o şüphe bile yeter insana .Ama bizim gibi bekara koca boşamak kolay tabi üstelik ortada bir bebiş var .Ama bence affederseniz bu tarz erkeklerin düzeleceğine ben inanmıyorum maalesef.Üstelik fiile geçmemiş sadece konuşmuş bi savunma olmaz belki yakalanmasa fiilede geçecekti bunu bilemeyiz, hatta belki de geçti siz bilmiyorsunuz .Üstelik seviyor diyorsunuz seven erkek de bu yapıyorsaa çok yazıkk...Bence boşanmasanız bile eşinizi uzun bir süre affetmeyin , elinizden geldiğince süründürün inş hatasını iyice anlar ,sizi heran kaybedeceğini anlasın.

İnanır mısınız midem bulanıyor bu iğrençlik yüzünden. Asla affetme niyetinde değilim. Şu an çekip gidemiyorum uzak memletteyim yeni atandım buraya maalesef tayin zamanına kadr burda kalmak zorundayım. O mesajı gördüğüm an bnm için bitti reelde görüşmesine gerek yok demekki sevmiyormuş beni hiç düşünmemiş keske ailem yanımda olsaydı kusıra bakmayın sizinde kafanızı şişiriyorum şu an konuşacak kimsem yok

Ben onun bu saatten sonra zerre çöpünü istemem çok şükür çalışıyorum muhtaç değilim kimseye ama işte uzak memlektte tek başına nasıl dayanıcam destek olcak kmsem yok

Ailenle paylaş onun ailesiyle paylaş ve neler olduğunu gerçekleri anlatsın... Bir arkadaş demiş gold üyelik almış ama az takılmıyordur diye bende aynı şekilde düşünüyorum.. Ama dediğim gibi büyüklerle konuşmak sizin için iyi olur .

Bazı yorumlar dehşet verici .Eşi hamileyken gold üyelik alıp sitede fink atan adam ,reelde buluştum yattım kalktım mı diyecek ?Tabi ki reelde görüşmedim ,merak ettim baktım diyecek .Ayrıca bunun reeli,sanalı olamaz ,adam o siteye girmişse niyeti bozmuş demektir.

kardeşim yapacağın en mantıklı şey bu siteden çıkıp uyumaya çalışmak. bir sürü yorum olacak moralini anlık değiştiren. aklı selim düşünene kadar bekle. yazık değil mi bebeğine şimdiden stres hormonlarını yükselttin daha ufacıkken. hele bir yarın olsun ailene durumunu aç. paylaştıktan sonra annebaban aklıselim kişilerse onların dediklerine uygun hareket et.

Sanal gerçek farkeder mi , sen aynısını yapmış olsan şuan o evde bile duramazdın değil ki öyle kapı arkalarinda ağlamak, o gözyaşları pişmanlıktan degil siz haberdar olmasaydınız aldtilmaya devam edecektiniz, karar verirken bunları göz ardı etmeyin derim, Allah yardımcınız olsun...

Sohbet etmek alışkanlık olmustur kknusabilirsin zamanla kurtulur insallah
Ciddiyetini fark etmesi icin evden uzaklasman cozum olabilir

Ben onun bu saatten sonra zerre çöpünü istemem çok şükür çalışıyorum muhtaç değilim kimseye ama işte uzak memlektte tek başına nasıl dayanıcam destek olcak kmsem yok

Öyle dersen onun ekmeğine yağ bal sürersin senin rızkını elin kadınlarıyla mı yesin? Ona ödül olur böyle dersen... Bak ben burada çok konu gördüm sonradan pişman olan o yüzden sakın öyle bir hataya düşme canım.

Ay zamaninda o sitede bende sevgilimi yakaladim. Malesef nick degistirip devam ediyorlar. Gold uyelik aldiysa isi ilerletmis demektir. Simdi o gunlerim geldi aklima tuylerim diken diken oldu. Ben birde inkar etmesin diye fake hesap acip yazistim muhabbetin sonunda telefonumu falan istedi reelde de goruselim falan dedi. Hayir oraya uye olanlari anlamiyorum. Kadin veya erkek fark etmez. Nasil bir aclik bu, nasil bir yoksunluk elin tanimadiginiz insanlariyla yazismak nasil keyif veriyor aklim almiyor. Cok iyi bir ders vermen lazim. Ben acikcasi surekli diken ustundeydim tum arkadaslik sitelerinde aratiyordum. Sonra psikolojim bozulacagina ayrilayim dedim. Allah yardimcin olsun.

Cok üzüldüm gerçekten kendine iyi bak bebege dikkat et canim hakkinda hayırlısı olsun kocani da Allaha havale etmek gerekiyor

Bu aldatan erkeklerin topunu allah kahretsin ne denirki üzme dicem ama uzuleceksin allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…