- 13 Ekim 2018
- 171
- 216
- 18
- 45
başlık sahibi böyle bir durumdan bahsetmemiş. sadece online mesajdan bahsetmiş.Numara alıp yatıp kalkıyorlar daha ne fiiliyata geçmesi? ??
Öncelikle çok üzüldüm gerçekten o kadar kötü bir durumki .Bence boşanmalısınız sırf o şüphe bile yeter insana .Ama bizim gibi bekara koca boşamak kolay tabi üstelik ortada bir bebiş var .Ama bence affederseniz bu tarz erkeklerin düzeleceğine ben inanmıyorum maalesef.Üstelik fiile geçmemiş sadece konuşmuş bi savunma olmaz belki yakalanmasa fiilede geçecekti bunu bilemeyiz, hatta belki de geçti siz bilmiyorsunuz .Üstelik seviyor diyorsunuz seven erkek de bu yapıyorsaa çok yazıkk...Bence boşanmasanız bile eşinizi uzun bir süre affetmeyin , elinizden geldiğince süründürün inş hatasını iyice anlar ,sizi heran kaybedeceğini anlasın.Merhaba hanımlar, dünden beri çok kötüyüm( 7 aydır evliyiz severek evlendik. Her şey çok iyiydi bir sıkıntımız yoktu taki düne kadar. Dün eşim vardiyadayken faceden mesaj attı kadının biri mesajda eşimin arkadaslık sitelerine takıldığı onu uyarmasına rağmen devam ettiğini, bana üzüldüğü içinde linki gönderdiğini yazmış ben tabi şok oldum hiç beklemiyordum nerden tanıdığını beni nerden bulduğu sordum. Bunlar biz evlenmeden çok önce s.. ile başlayan arkadaslık sitesinde arkadas olmuşlar nolarını vermişler ama ileri gitmemişler öyle bitmiş. Kadın noyu silmemiş sürekli facde tanıyor olabileceği kişilerde çıkıomuş bakmış evlenmiş old. Görmüş o arkadaslık sitesinde de görünce bana yazmış. İnanın dünyam başıma yıkıldı önce inkar etti eski hesaptı dedi . Yeminler etti ağladı. Tabi ben inanmadım teli kurcaladım maillerine baktım silşnmişlerde o sitenin gold üyeliğini satın almış sonra itiraf etti arada girdiği ama sadece öylesne sohbet ediyormuş! Reelde görüşmüyormuş ! Ben şu an 5 haftalık hamileyim planlayarak oldu çünkü çok seviyorsum birbirimizi ya da ben öyle sanıyordum boşanmaya kararlıyım fakat çok ağrıma gidiyor bn haftaya bebişimizin kalbini duyacaz diye heyecandan bekleyemezken adam sohbet sitelerinde fink atıyormuş ağlamaktan gözlerim şişti hala nasıl yapar onu düşünüyorum boşamaya kaarrlıyım fakat bu durumu nasıl atlatıcam (
Ben onun bu saatten sonra zerre çöpünü istemem çok şükür çalışıyorum muhtaç değilim kimseye ama işte uzak memlektte tek başına nasıl dayanıcam destek olcak kmsem yokÜzülme demek kolay biliyorum ama lütfen bebeğin için güçlü ol canım. Rabbim sana bu mucizeyi vermiş çok şükür. Babasız zor olacak diye korkuyorsun ama emin ol böyle baba sana destek değil zaten köstek olacaktı. Yasal haklarını kullan madem böyle bir halt yedi sana da çocuğuna da baksın...
Merhaba hanımlar, dünden beri çok kötüyüm( 7 aydır evliyiz severek evlendik. Her şey çok iyiydi bir sıkıntımız yoktu taki düne kadar. Dün eşim vardiyadayken faceden mesaj attı kadının biri mesajda eşimin arkadaslık sitelerine takıldığı onu uyarmasına rağmen devam ettiğini, bana üzüldüğü içinde linki gönderdiğini yazmış ben tabi şok oldum hiç beklemiyordum nerden tanıdığını beni nerden bulduğu sordum. Bunlar biz evlenmeden çok önce s.. ile başlayan arkadaslık sitesinde arkadas olmuşlar nolarını vermişler ama ileri gitmemişler öyle bitmiş. Kadın noyu silmemiş sürekli facde tanıyor olabileceği kişilerde çıkıomuş bakmış evlenmiş old. Görmüş o arkadaslık sitesinde de görünce bana yazmış. İnanın dünyam başıma yıkıldı önce inkar etti eski hesaptı dedi . Yeminler etti ağladı. Tabi ben inanmadım teli kurcaladım maillerine baktım silşnmişlerde o sitenin gold üyeliğini satın almış sonra itiraf etti arada girdiği ama sadece öylesne sohbet ediyormuş! Reelde görüşmüyormuş ! Ben şu an 5 haftalık hamileyim planlayarak oldu çünkü çok seviyorsum birbirimizi ya da ben öyle sanıyordum boşanmaya kararlıyım fakat çok ağrıma gidiyor bn haftaya bebişimizin kalbini duyacaz diye heyecandan bekleyemezken adam sohbet sitelerinde fink atıyormuş ağlamaktan gözlerim şişti hala nasıl yapar onu düşünüyorum boşamaya kaarrlıyım fakat bu durumu nasıl atlatıcam (
kardeşim yapacağın en mantıklı şey bu siteden çıkıp uyumaya çalışmak. bir sürü yorum olacak moralini anlık değiştiren. aklı selim düşünene kadar bekle. yazık değil mi bebeğine şimdiden stres hormonlarını yükselttin daha ufacıkken. hele bir yarın olsun ailene durumunu aç. paylaştıktan sonra annebaban aklıselim kişilerse onların dediklerine uygun hareket et.İnanır mısınız midem bulanıyor bu iğrençlik yüzünden. Asla affetme niyetinde değilim. Şu an çekip gidemiyorum uzak memletteyim yeni atandım buraya maalesef tayin zamanına kadr burda kalmak zorundayım. O mesajı gördüğüm an bnm için bitti reelde görüşmesine gerek yok demekki sevmiyormuş beni hiç düşünmemişkeske ailem yanımda olsaydı kusıra bakmayın sizinde kafanızı şişiriyorum şu an konuşacak kimsem yok
Ben onun bu saatten sonra zerre çöpünü istemem çok şükür çalışıyorum muhtaç değilim kimseye ama işte uzak memlektte tek başına nasıl dayanıcam destek olcak kmsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?