Ben de kimseye iyi kötü demedim kiKatilmaya bilirsiniz ki zaten bu konuda farkli düşünüyoruz , konu sahibinin yaşadığı durum benim için direk boşanma sebebi evli ve iki küçük cocuklu bir kadın olarak yazıyorum bunu ama mesela sizin için değil. Bu beni iyi sizi kötü yapmıyor demek istediğim bu, bu bir tercih meselesi..
Karakter meselesi deyince öyle düşünmüyorum dediniz ya hani bende ona istinaden yazdım , siz demediniz zaten..Ben de kimseye iyi kötü demedim ki
Neyse hanımefendi bizim tartışmalarımız konu sahibine yardımcı olmayacak boş yere konuşuyoruz atışıp duruyoruz farklı fikirlerde oalbilriz bu çok doğalBen eşim ile boşanma eşiğinden geçtim. Boşanmanin gayet ne olduğunu biliyorum ve hafif birşey değil. Aldatma olsaydi, kesinlikle hemen boşanirdim.
Burda eşi ile konuşsun diyorsun, şimdi tersi olsa. Konu sahibi eşini aldatsa, ve eşi burda konu açsa "hamile eşim beni aldatti" diye, ayni sağduyulu şekilde "dur önce konuşun, boşanmaya gerek yok" dermiydin? Yoksa "yuuh bu ne biçim bir anne, çocuga acidim, derhal boşan" mi derdin? Dürüst ol.
Ayrica boşan diyen tayfaya sürekli "cok genelliyorsunuz" diyorsun da, neyi genelliyoruz? Aldatmanin kötü ve aslinda af edilmemesi gereken birşey olduğunumu? Sen istisnai olarak eşini af ettiysen bizde yapmak zorundamiyiz? Mecburmuyuz aldatmayi af edilen birşey olarak görmeyi?
Ve ben senin gibi niyet okumuyorum. Yorum yapiyorsam, düşündüklerimi yaziyorum, konu sahibi konu açmiş ise, farkli fikirleri okumaya açik olmali.
Bunu ben
Ben hiçbir zaman kadına kesinlikle affetmelisin demedim sadece ona benim yaşadığım olayı anlattim ve iyi ki ayrilmamsiim dedim ben hep kararı ona bıraktım mesajları okursanız dikkatlice farkedersiniz eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz dedim siz onun pişman olduğunu düşünüyorsanız acele karar vermeyin bebebgi de düşünün dedim hep yani kararı ona bıraktım sizin gibi genelleme yaparak koy kapı dışarı ne hali varsa görsün demedim otur konuş deyip sağduyuya davet ettim
Hakkımızda hayırlısı olsun ama biraz daha düşündeydiniz keşke şartlarınız buysa sonuçta yaşadığınız yerde oluşturduğunuz bi çevreniz vardır bi de boşanmaya kararliyim diyosunuz ama boşanma davası olmıycak ortada bir de doğmamış bebek Allah kolaylık versin canim inşallah herşey güzel olur senin için
Sen kafada biturmissin ben senin kadar çabucak bitiremdim çünkü çok seviyordum şimdi de pişman değilim affettigime bi yanlışı olmadı ondan sonra ama senin esin sana ya hiç güven vermiyor ya da sen de çok severek evlenmemissin gibime geliyor hakkında hayırlısı olsun...
Sizde kocası defalarca aldatıp ,,
Bnm kocam yapmaz hemmm Bn onu çok seviyorum ..
Tiplerdensiniz hani şu burnu koku alıp midesi kalın olanlardan galiba.
Acaba o bebek arkadaşlık sitelerinde fink atan bir baba ister miydi ,hele ki annesi hamileyken ? Dayanamadım yazdım sonunda .Ben 2. okulumu okuyorum bu arada halimden de gayet memnunum. Bitince 3.ye başlayacağım.
İkincisi de kimseye bebeğini aldır demedim. Ben olsam hamilelik, lohusa, bebek büyütme vs. bunlarla tek başıma kalamazdım dedim. Bir de sürekli adamla görüşeceğim hayatımdan çıkmayacak. Ki bebeğim olsun diye bir düşüncem de yok ondan aldırırdım dedim. Konu sahibine aldır diye bir cümle kurmadım. Çarpıtmayın her şeyi.
Acaba o bebek arkadaşlık sitelerinde fink atan bir baba ister miydi ,hele ki annesi hamileyken ? Dayanamadım yazdım sonunda .
Ne kadar babalık yapacağı ortada değil mi ?konu sahibesi uğraşıp duracak ,baba da onun bunun peşinde koşacak işteBilmiyoruz. Boşansa adam çocukla görüşecek mi, babalık yapacak mı o da bir "acaba" zaten. Belki de onun bunun peşine düşmeye devam edecek.
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Çalıştığım için arada okudum cevap yazamadım gerek özelden gerekse burdan durumumu merak edenler olmuş biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın. Otelde kalamadım bilmediğim bir yer basıma kötü bir şey gelmesinden korktum artı hamileliğim biraz ağır geçiyor bulantı kusma kasıklarımda ağrı otelde çok rahat edemeyecektim bazı yorumlarda ailenin yanına git diyenler olmuş ailem 1200 km uzakta ve çalışıyorum rapor olayları sıkıntı yolsa tabiki ailemin yanına giderdim. Durumumda bir değişiklik yok kocam hala ağlayıp af diliyor tüm hesaplarıma el koy her şeyimi kapat program yükleyelim hep takip et ama lütfen bana bir şans ver değiştiğimi göstereyim diyor. Boşanmayı asla kabul etmiyor bu süreçte seni ve bebğimizi yalnız bırakmam sağlıcakla doğsun yine boşayacaksan boşa diyor. Avukata danıştım 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş anca çekişmeli boşanma oluyormuş oda karşı taraf istemediği için 2-3 yıl sürer dedi. Ha diyince boşanılmıyormuş. Aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz o oturduğum odamın kapısında oturuyor yemiyor içmiyor kendince kendini cezalandırıyor. Eşimi çok seviyorum acımın kızgınlığımın büyük olmasıda bundan. Hala affetmiş değilim en sonunda o da pes edecek istediğin gibi olsun diyecek sadece zamana ihtiyacım var.
Allah yardımcın olsun. Bu süreçte en doğru cevap; ‘zaman’. Boşanıp boşanmamayı değil de bebeğini düşünmen gerek. Bazen bir hata, felaket insanı bambaşka bi hayata sürükleyebiliyor. Hakkında hayırlısı..Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Çalıştığım için arada okudum cevap yazamadım gerek özelden gerekse burdan durumumu merak edenler olmuş biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın. Otelde kalamadım bilmediğim bir yer basıma kötü bir şey gelmesinden korktum artı hamileliğim biraz ağır geçiyor bulantı kusma kasıklarımda ağrı otelde çok rahat edemeyecektim bazı yorumlarda ailenin yanına git diyenler olmuş ailem 1200 km uzakta ve çalışıyorum rapor olayları sıkıntı yolsa tabiki ailemin yanına giderdim. Durumumda bir değişiklik yok kocam hala ağlayıp af diliyor tüm hesaplarıma el koy her şeyimi kapat program yükleyelim hep takip et ama lütfen bana bir şans ver değiştiğimi göstereyim diyor. Boşanmayı asla kabul etmiyor bu süreçte seni ve bebğimizi yalnız bırakmam sağlıcakla doğsun yine boşayacaksan boşa diyor. Avukata danıştım 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş anca çekişmeli boşanma oluyormuş oda karşı taraf istemediği için 2-3 yıl sürer dedi. Ha diyince boşanılmıyormuş. Aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz o oturduğum odamın kapısında oturuyor yemiyor içmiyor kendince kendini cezalandırıyor. Eşimi çok seviyorum acımın kızgınlığımın büyük olmasıda bundan. Hala affetmiş değilim en sonunda o da pes edecek istediğin gibi olsun diyecek sadece zamana ihtiyacım var.
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Çalıştığım için arada okudum cevap yazamadım gerek özelden gerekse burdan durumumu merak edenler olmuş biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın. Otelde kalamadım bilmediğim bir yer basıma kötü bir şey gelmesinden korktum artı hamileliğim biraz ağır geçiyor bulantı kusma kasıklarımda ağrı otelde çok rahat edemeyecektim bazı yorumlarda ailenin yanına git diyenler olmuş ailem 1200 km uzakta ve çalışıyorum rapor olayları sıkıntı yolsa tabiki ailemin yanına giderdim. Durumumda bir değişiklik yok kocam hala ağlayıp af diliyor tüm hesaplarıma el koy her şeyimi kapat program yükleyelim hep takip et ama lütfen bana bir şans ver değiştiğimi göstereyim diyor. Boşanmayı asla kabul etmiyor bu süreçte seni ve bebğimizi yalnız bırakmam sağlıcakla doğsun yine boşayacaksan boşa diyor. Avukata danıştım 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş anca çekişmeli boşanma oluyormuş oda karşı taraf istemediği için 2-3 yıl sürer dedi. Ha diyince boşanılmıyormuş. Aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz o oturduğum odamın kapısında oturuyor yemiyor içmiyor kendince kendini cezalandırıyor. Eşimi çok seviyorum acımın kızgınlığımın büyük olmasıda bundan. Hala affetmiş değilim en sonunda o da pes edecek istediğin gibi olsun diyecek sadece zamana ihtiyacım var.
Bu olay iyi bir ders olmuştur diye düşünüyorum.Merhaba hanımlar, dünden beri çok kötüyüm( 7 aydır evliyiz severek evlendik. Her şey çok iyiydi bir sıkıntımız yoktu taki düne kadar. Dün eşim vardiyadayken faceden mesaj attı kadının biri mesajda eşimin arkadaslık sitelerine takıldığı onu uyarmasına rağmen devam ettiğini, bana üzüldüğü içinde linki gönderdiğini yazmış ben tabi şok oldum hiç beklemiyordum nerden tanıdığını beni nerden bulduğu sordum. Bunlar biz evlenmeden çok önce s.. ile başlayan arkadaslık sitesinde arkadas olmuşlar nolarını vermişler ama ileri gitmemişler öyle bitmiş. Kadın noyu silmemiş sürekli facde tanıyor olabileceği kişilerde çıkıomuş bakmış evlenmiş old. Görmüş o arkadaslık sitesinde de görünce bana yazmış. İnanın dünyam başıma yıkıldı önce inkar etti eski hesaptı dedi . Yeminler etti ağladı. Tabi ben inanmadım teli kurcaladım maillerine baktım silşnmişlerde o sitenin gold üyeliğini satın almış sonra itiraf etti arada girdiği ama sadece öylesne sohbet ediyormuş! Reelde görüşmüyormuş ! Ben şu an 5 haftalık hamileyim planlayarak oldu çünkü çok seviyorsum birbirimizi ya da ben öyle sanıyordum boşanmaya kararlıyım fakat çok ağrıma gidiyor bn haftaya bebişimizin kalbini duyacaz diye heyecandan bekleyemezken adam sohbet sitelerinde fink atıyormuş ağlamaktan gözlerim şişti hala nasıl yapar onu düşünüyorum boşamaya kaarrlıyım fakat bu durumu nasıl atlatıcam (
Benim yazdıgım cvp konu sahibinin yazdıgına cvp....okuyun o yorumunu....yoksa her kezin kendi hayatı.ister af efer ister bitirir...ben de aldatıldım boşuyorm...konu sahibinin benim yazdıgım bölümü okuyun.Ya hanımefendi komu sahibinin yazdıklarını tam okumadiniz galiba birincisi delil yok derken eşinin telefonuna bakmış herhangi bir sekilde mesajlaşma ya da birşey bulamamış ikincisi o arkadaşlık sitesinden de üyeliği silindiği için mesajları geri alınamaz diyor ki bence de doğru
şimdi otelde olduğunu belirtmiş zaten oyle sizin gibi hemen yaygaraya vermeye gerek de yok polislik bi durum da yok anlaşılan dördüncüsü kadinin eşini sizin arkadasinizin eşiyle niye karsilastiryosunuz benimki de üye olup bisey yapmamıştı adım gibi de eminim genelleme yaparak insanlari yanlış yonlendirmeyin lütfen bırakın kararı kendi versin en iyisi kocanızı siz biliyosunuz deyip karari kendisine bırakmak bebeği de düşünürek tabi ...
Merhaba hanımlar, dünden beri çok kötüyüm( 7 aydır evliyiz severek evlendik. Her şey çok iyiydi bir sıkıntımız yoktu taki düne kadar. Dün eşim vardiyadayken faceden mesaj attı kadının biri mesajda eşimin arkadaslık sitelerine takıldığı onu uyarmasına rağmen devam ettiğini, bana üzüldüğü içinde linki gönderdiğini yazmış ben tabi şok oldum hiç beklemiyordum nerden tanıdığını beni nerden bulduğu sordum. Bunlar biz evlenmeden çok önce s.. ile başlayan arkadaslık sitesinde arkadas olmuşlar nolarını vermişler ama ileri gitmemişler öyle bitmiş. Kadın noyu silmemiş sürekli facde tanıyor olabileceği kişilerde çıkıomuş bakmış evlenmiş old. Görmüş o arkadaslık sitesinde de görünce bana yazmış. İnanın dünyam başıma yıkıldı önce inkar etti eski hesaptı dedi . Yeminler etti ağladı. Tabi ben inanmadım teli kurcaladım maillerine baktım silşnmişlerde o sitenin gold üyeliğini satın almış sonra itiraf etti arada girdiği ama sadece öylesne sohbet ediyormuş! Reelde görüşmüyormuş ! Ben şu an 5 haftalık hamileyim planlayarak oldu çünkü çok seviyorsum birbirimizi ya da ben öyle sanıyordum boşanmaya kararlıyım fakat çok ağrıma gidiyor bn haftaya bebişimizin kalbini duyacaz diye heyecandan bekleyemezken adam sohbet sitelerinde fink atıyormuş ağlamaktan gözlerim şişti hala nasıl yapar onu düşünüyorum boşamaya kaarrlıyım fakat bu durumu nasıl atlatıcam (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?