Hakkımızda hayırlısı olsun ama biraz daha düşündeydiniz keşke şartlarınız buysa sonuçta yaşadığınız yerde oluşturduğunuz bi çevreniz vardır bi de boşanmaya kararliyim diyosunuz ama boşanma davası olmıycak ortada bir de doğmamış bebek Allah kolaylık versin canim inşallah herşey güzel olur senin içinDün baya detaylı konuştuk her şeyi ağlayarak anlattı. Geçmişten gelen bir alışkanlığımış ilk tanıştığımızda söylemek istemiş fakat ben bu tarz şeylere çok karşıyım hem bastan uyardığım için kaybetmek istemediği için söyleyememiş. Bu tarz şeyin aldatma olabileceği düşünmemiş kimseye nosunu falan vermemiş reelde görüşmemiş güya. Dün aldım telini elime tüm banka hesaplarını mailleri hepsini inceledim. Açık bulamadım sadece facebookta 2 kadını takip ettiğini telegram diye bir şey ordada birkaç kadın nosu buldum üzerine tıkladığımda silinen diye çıktı. Onlarıda önceden eklemiş. Konuşmalar faln yok ortada. Boşanmayı araştırdım 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş kişi eşim boşanmak istemiyor artı o sitedeki hesabını kapattığı içinde artık kimle ne konuştu hepsi gitti. Elimde delil yok mahkemeye sunacağım.
Evden ayrılamadım çünkü kapıyı kitledi çıkamadım şu an işte eşyalarımı topluyorum otele yerleşecem artık benden ona eş olamayacağımı anlasın istiyorum. Elimde delillerde yok en sonunda pes ettirip boşanmaya ikna etmekten baska bir çarem yok .
Gün içerisinde sınırlı olan mesajlaşmayı sınırsız yapıyor diye biliyorum.Ben de merak ettim! Üyelikte mesaj atmak, sohbet etmek harici ne özelliği var ki bu gold üyeliğin?
Dün baya detaylı konuştuk her şeyi ağlayarak anlattı. Geçmişten gelen bir alışkanlığımış ilk tanıştığımızda söylemek istemiş fakat ben bu tarz şeylere çok karşıyım hem bastan uyardığım için kaybetmek istemediği için söyleyememiş. Bu tarz şeyin aldatma olabileceği düşünmemiş kimseye nosunu falan vermemiş reelde görüşmemiş güya. Dün aldım telini elime tüm banka hesaplarını mailleri hepsini inceledim. Açık bulamadım sadece facebookta 2 kadını takip ettiğini telegram diye bir şey ordada birkaç kadın nosu buldum üzerine tıkladığımda silinen diye çıktı. Onlarıda önceden eklemiş. Konuşmalar faln yok ortada. Boşanmayı araştırdım 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş kişi eşim boşanmak istemiyor artı o sitedeki hesabını kapattığı içinde artık kimle ne konuştu hepsi gitti. Elimde delil yok mahkemeye sunacağım.
Evden ayrılamadım çünkü kapıyı kitledi çıkamadım şu an işte eşyalarımı topluyorum otele yerleşecem artık benden ona eş olamayacağımı anlasın istiyorum. Elimde delillerde yok en sonunda pes ettirip boşanmaya ikna etmekten baska bir çarem yok .
Sizi kendime yakın hissettiğim için bir de benzeri olay yaşadığımız için ne yapacaksınız gerçekten çok merak ediyorum en son otele gittiğinizi soylemissiniz geçici süreliğine bir de eşim boşanmak istemiyor onu ikna etmem lazım demiştiniz ya hiç ikna olmazsa o zaman ne yapacaksınız??bu birinci merak ettiğimDün baya detaylı konuştuk her şeyi ağlayarak anlattı. Geçmişten gelen bir alışkanlığımış ilk tanıştığımızda söylemek istemiş fakat ben bu tarz şeylere çok karşıyım hem bastan uyardığım için kaybetmek istemediği için söyleyememiş. Bu tarz şeyin aldatma olabileceği düşünmemiş kimseye nosunu falan vermemiş reelde görüşmemiş güya. Dün aldım telini elime tüm banka hesaplarını mailleri hepsini inceledim. Açık bulamadım sadece facebookta 2 kadını takip ettiğini telegram diye bir şey ordada birkaç kadın nosu buldum üzerine tıkladığımda silinen diye çıktı. Onlarıda önceden eklemiş. Konuşmalar faln yok ortada. Boşanmayı araştırdım 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş kişi eşim boşanmak istemiyor artı o sitedeki hesabını kapattığı içinde artık kimle ne konuştu hepsi gitti. Elimde delil yok mahkemeye sunacağım.
Karsrlıysan onu ne ikna edeceksinki...kapıyı kitlmiş.çagır polis.aç davanı.facebook msjları geri alınabiliyor...çıkart...size gelen msjlarıda gösyerin....delil yok diyede buna katlanmaya gerek yok.bu sitlere girip sevgilisi olan evli arkadaşmn eşi var...ve birliktede olmşlar....buluşmalar falannnn.Dün baya detaylı konuştuk her şeyi ağlayarak anlattı. Geçmişten gelen bir alışkanlığımış ilk tanıştığımızda söylemek istemiş fakat ben bu tarz şeylere çok karşıyım hem bastan uyardığım için kaybetmek istemediği için söyleyememiş. Bu tarz şeyin aldatma olabileceği düşünmemiş kimseye nosunu falan vermemiş reelde görüşmemiş güya. Dün aldım telini elime tüm banka hesaplarını mailleri hepsini inceledim. Açık bulamadım sadece facebookta 2 kadını takip ettiğini telegram diye bir şey ordada birkaç kadın nosu buldum üzerine tıkladığımda silinen diye çıktı. Onlarıda önceden eklemiş. Konuşmalar faln yok ortada. Boşanmayı araştırdım 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş kişi eşim boşanmak istemiyor artı o sitedeki hesabını kapattığı içinde artık kimle ne konuştu hepsi gitti. Elimde delil yok mahkemeye sunacağım.
Ya hanımefendi komu sahibinin yazdıklarını tam okumadiniz galiba birincisi delil yok derken eşinin telefonuna bakmış herhangi bir sekilde mesajlaşma ya da birşey bulamamış ikincisi o arkadaşlık sitesinden de üyeliği silindiği için mesajları geri alınamaz diyor ki bence de doğruKarsrlıysan onu ne ikna edeceksinki...kapıyı kitlmiş.çagır polis.aç davanı.facebook msjları geri alınabiliyor...çıkart...size gelen msjlarıda gösyerin....delil yok diyede buna katlanmaya gerek yok.bu sitlere girip sevgilisi olan evli arkadaşmn eşi var...ve birliktede olmşlar....buluşmalar falannnn.
Hakkımızda hayırlısı olsun ama biraz daha düşündeydiniz keşke şartlarınız buysa sonuçta yaşadığınız yerde oluşturduğunuz bi çevreniz vardır bi de boşanmaya kararliyim diyosunuz ama boşanma davası olmıycak ortada bir de doğmamış bebek Allah kolaylık versin canim inşallah herşey güzel olur senin için
Sen kafada biturmissin ben senin kadar çabucak bitiremdim çünkü çok seviyordum şimdi de pişman değilim affettigime bi yanlışı olmadı ondan sonra ama senin esin sana ya hiç güven vermiyor ya da sen de çok severek evlenmemissin gibime geliyor hakkında hayırlısı olsun...
Dün baya detaylı konuştuk her şeyi ağlayarak anlattı. Geçmişten gelen bir alışkanlığımış ilk tanıştığımızda söylemek istemiş fakat ben bu tarz şeylere çok karşıyım hem bastan uyardığım için kaybetmek istemediği için söyleyememiş. Bu tarz şeyin aldatma olabileceği düşünmemiş kimseye nosunu falan vermemiş reelde görüşmemiş güya. Dün aldım telini elime tüm banka hesaplarını mailleri hepsini inceledim. Açık bulamadım sadece facebookta 2 kadını takip ettiğini telegram diye bir şey ordada birkaç kadın nosu buldum üzerine tıkladığımda silinen diye çıktı. Onlarıda önceden eklemiş. Konuşmalar faln yok ortada. Boşanmayı araştırdım 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş kişi eşim boşanmak istemiyor artı o sitedeki hesabını kapattığı içinde artık kimle ne konuştu hepsi gitti. Elimde delil yok mahkemeye sunacağım.
Anlaşılan konu sahibi kararını vermiş cevap yazmadığına göre hayırlısı olur inşallah hakkında ama biz de merak ettik doğrusu ne yapacağınızı ben yine de tek kalemde silip atmamanizi öneririm hem bebek için hem de eger seviyorsanız ve ne olursa olsun sevildiginizi düşünüyorsanız ( kimse bana seven yapmaz felan demesin seven insan da hata yapabiliyor benim eşim gibi )
Bütün mesajlarda eşinizi anlatıp duruyorsunuz bir de madalya taksaydınız boynuna altından. Aldatmak karaktersizliktir. Karşındaki insana değer vermemektir. Siz de hala affedememişsiniz ki yanınıza yandaş arıyorsunuz. İçinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Bırakın bari başkalarını etkilemeye çalışmayın. Cinsellik olmadı diyorsunuz da kocanız olsaydı dürüst mü olacaktı? Düzeni bozulmasın diye yok dedi. Evdekinden niye olsun? Dışarıda yemek yediniz diye mutfaktaki dolabı çöpe mı atıyorsunuz? Yok. Aldatanınki de aynı mantık.
Boşanmak için kocanızdan izin almanıza gerek yok. Silinen mesajlar geri gelir. Üyelik ıp adresinden tekrar bulunur. Siz sakinleştiniz affetmek istiyorsunuz sanırım. Ondan da otele gidiyorsunuz ki konu aile dışına taşmasın. Böyle bir durumda hamilelik, lohusa, bebek büyütmek çok çok zor. Ben olsam kaldıramazdım psikolojik olarak. Yanında eşi olanlar bile yapamıyor. Büyüdükçe de babayı arayacak. Bebeği aldırırdım sanırım. En azından maddi manevi açıdan özgür olurdum.
Hanfendi sanırım sizde boşanma avukatısınız bi iş daha çıksın diye bekliyosunuz merak ettim evlimisiniz
Sana bişey deyimmi evli değilsen sakın evlenme yazık elalemin başını yakma sen özgür özgür takıl sende burda yakınılan eşlerin bayan versiyonu gibisin aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?