Hamileyim ama ağrım var

sevgdmr

💙👶🏼
Kayıtlı Üye
11 Mart 2023
1.096
1.260
53
Kızlar merhaba. Sat 1 Mart. 30 martta kan testiyle gebe olduğumu öğrendim değerlerim güzel arttı doktorum perşembe günü kese için çağırdı ama kızlar özellikle fazla ayakta kalınca sanki adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor. Umarım normal bir süreçtir. Bilgisi olan var mı

Kızlar merhaba. Sat 1 Mart. 30 martta kan testiyle gebe olduğumu öğrendim değerlerim güzel arttı doktorum perşembe günü kese için çağırdı ama kızlar özellikle fazla ayakta kalınca sanki adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor. Umarım normal bir süreçtir. Bilgisi olan var mı
Çok normal bir süre süreç canım rahim buyuyir

Çok normal bende adete 3 gün kala öğrenip adet olmam gereken gün ve takip eden bir kaç gün aynı adet ağrısı çekmiştim. Hatta o gün bebeği kutlamak için yemeğe gitmiştik orda cektirdigimiz fotoğrafta bile belli ağrım olduğu 🤣

Ay çok şükür canım ilk gebeliğim her şeyden korkar oldum 🙈 böyle adet ağrısı gibi olunca da sormak istedim teşekkür ediyorum 😍
HCG düzeyini takip ettiysen düzenli yukseldiyse çok çok normal😍

Çok normal bende adete 3 gün kala öğrenip adet olmam gereken gün ve takip eden bir kaç gün aynı adet ağrısı çekmiştim. Hatta o gün bebeği kutlamak için yemeğe gitmiştik orda cektirdigimiz fotoğrafta bile belli ağrım olduğu 🤣
Yaaa evet bende bu şekildeyim 🙈 çok sevindim normal olmasına çok şüküüür teşekkürler canım💕🥰

HCG düzeyini takip ettiysen düzenli yukseldiyse çok çok normal😍
İlk 79 ile öğrendim 2 gün sonra 252 oldu doktor artık beta yaptırma gayet güzel yükseliyor perşembe kese için görüşelim dedi, perşembeyi bekliyorum canım..🙈💕

Back
X