Hamileyim ama akrabam beni mahvediyor..

undrzeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
36
4
6
36
Arkadaşlar ben büyük teyzemle konuşmuyorum beni öyle çok üzdü ki..Ne terbiyesizliğim kaldı ne bencilliğim her şeyi başıma kalktı. BeBe gebeligimin ilk basinda mahkemede sahitlik için aradi bende stresli ortamda kalmak istemiyorum dedim o da sinirlendi ve 3ay beni arayip sormadi. Şimdi de ailem o bebek doğunca gelir bilmem ne diyor. Ben istemiyorum onun yanimda olmasini o kadar dengesiz ki tahmin edemezsiniz bir ani bir anını tutmuyor. Komşularina da ayni hakaretleri yapmis onlarda beni aradı konuşmuyoruz dedi. Ama ailem ben küçüğüm diye ara konus falan diyor ben istemiyorum sizce ne yapmalıyım.

Hem strese girmek istemiyorum demişsiniz hem de beni 3 ay arayıp sormadı demişsiniz. Hayatınızda önemli yoksa arasa ne aramasa ne. Arayınca canınız sıkılıyorsa o zaman neden aramadı sormadı diyordunuz. Aileniz ısrar etsin ama siz de aramayın onu boşverin. Doğuma da gelecekse yüzsüz demek ki

Arkadaşlar ben büyük teyzemle konuşmuyorum beni öyle çok üzdü ki..Ne terbiyesizliğim kaldı ne bencilliğim her şeyi başıma kalktı. BeBe gebeligimin ilk basinda mahkemede sahitlik için aradi bende stresli ortamda kalmak istemiyorum dedim o da sinirlendi ve 3ay beni arayip sormadi. Şimdi de ailem o bebek doğunca gelir bilmem ne diyor. Ben istemiyorum onun yanimda olmasini o kadar dengesiz ki tahmin edemezsiniz bir ani bir anını tutmuyor. Komşularina da ayni hakaretleri yapmis onlarda beni aradı konuşmuyoruz dedi. Ama ailem ben küçüğüm diye ara konus falan diyor ben istemiyorum sizce ne yapmalıyım.
Sizi rahatsız eden kimseyle konuşmak iletişim kurmak zorunda değilsiniz

Kendin karar ver kocaman kadinsin yakinda anne olucaksin hala annen yada babana gore davranmamalisinz

Mahkeme konusu neydi?
Teyzenizin şımarıklık yaptığı, mahalle kavgası düzeyinde birşey miydi yoksa hayat memat meselesi bir konu muydu?
Ona göre yorum yapacağım.
Sonuçta sanık siz değilsiniz, strese neden girecektiniz onu anlamaya çalışıyorum.
Hayatta bütün gebeliğiniz + lohusalığınız boyunca sıfır stres bir durum söz konusu olamayacağına göre...

Mahkemede ne gibi bir şahitlik yapacaktınız ki sizden böyle bir şey isteyince strese gelemem diyip şahitlik yapmadınız?

Mahkeme kadar ciddi bir konuda yedi yabancı bile şahitliğime ihtiyacı varsa ordan çıkıp doğuma bile gidecek olsam giderdim. Dünyadaki tek hamile gibi davranmışsınız. İhtiyacı olan bir insana (üstelik akrabanız, hatta anne yarınız)yardım etmemek çok ayıp.

Mahkeme kadar ciddi bir konuda yedi yabancı bile şahitliğime ihtiyacı varsa ordan çıkıp doğuma bile gidecek olsam giderdim. Dünyadaki tek hamile gibi davranmışsınız. İhtiyacı olan bir insana (üstelik akrabanız, hatta anne yarınız)yardım etmemek çok ayıp.

Öyle yani. Heleki önemli bir mesele ise

Strese girmeyin diye aramıyor işte ne yapmalı ki daha. Kendi canınızdan kanınozdan birine başkaları laf e dememeli, ettirmemelisiniz. Mahkeme konusu neydi bilmiyoruz fakat, önemli birşeyse gitmeliydi iz, hayat mı duruyor hamile olunca, demek önemli birşey Di kadın konuşmuyor artık.

Aile tabiki önemli, anne baba kardeşler. Onlar dışındakiler bana göre ikinci üçüncü derece. Yani olsalar da olur olmasalar da. Gerçekten bu kadar neden takıntı yapıyorsunuz ki şu akrabaları, görüşmeyi kesin bitsin.

Mahkemede şahitlik yapmak neden sizi strese sokuyor. Yalancı şahitlik yapmanızı mı istedi. Organize suç şebekeleriyle hukuk mücadelesi veriyor da seni uyuşturucu baronlarına karşı mi şahit tutacaktı. Nedir yani. Eğer haklı davasında kadını öyle ortada bıraktıysanız ben olsam yüzünüze bile bakmazdım. Unutmayın gun gelir adalet size de lazim olur.

Yalancı şahitlik yapmanızı istemediyse eğer gitmemek ayıp olmuş ve ben olsam bende aramazdım sormazdım. Hamileyim ama prenses sendromuna bi ben giremedim.
Balayımda bile arkadaşımın derdine destek oldum 2 gün boyunca kendi derdimmiş gibi düşünüp yalnız hissetmemesini sağladım kendimce. O yüzden bana garip geldi teyze demek anne yarısı demek.

Yalancı şahitlik yap demiyorsa gidilir yapılır hamileyim strese gitmeyim değişik, sanik değilsiniz birşey değilsiniz önemli ki yap demiş, sonra 3 ay aramadi diyosunuz daha gelmemis gelir diye darlaniyorsunuz. Strese girmeyim diye mahkemede şahitlik yapmıyorsunuz ama kura kura strese giriyorsunuz. Ayrica hamilelikte kisa sürekli streslelerle , büyük üzüntüler olmadıkça bişey olmuyor ki, bizide kimse pamuklara sarip bir köşede saksi gibi saklamadi

Doğru düzgün açıklamadan eksik ifadelerle yazmış gitmişsin konu sahibi!
Önce insanların kafasındaki soru işaretlerini gider de sonra cevap bul..

Back
X