Hamileyim ama akrabam beni mahvediyor..

Yapmayın etmeyin kızlar hamile insanın üstüne bu kadar gidilmez

Adı üstüne o bir hamile, Hamile yani...

Repeat after me:

HA-MI-LE
HA-MI-LE
HA-MI-LE

:confused:

Bende aramazdim. Ne stresi yasicaktin ki? Resmen teyzeni yüz üstü birakmissin.

ne yapıpda sızı perısan ettıgını ben hala anlamadım
sahıtlıgınızı ıstemıs sız sahıt olmayınca sıze tavır almıs sadece anladıgım bu yanlıs mı anladım ben ?

Mahkeme konusu neydi?
Teyzenizin şımarıklık yaptığı, mahalle kavgası düzeyinde birşey miydi yoksa hayat memat meselesi bir konu muydu?
Ona göre yorum yapacağım.
Sonuçta sanık siz değilsiniz, strese neden girecektiniz onu anlamaya çalışıyorum.
Hayatta bütün gebeliğiniz + lohusalığınız boyunca sıfır stres bir durum söz konusu olamayacağına göre...

Cevap vermeyecek misiniz?

Konuyu açıp sonra yorumları okumak sizin için yeterli geliyor herhalde...

Arkadaşlar ben büyük teyzemle konuşmuyorum beni öyle çok üzdü ki..Ne terbiyesizliğim kaldı ne bencilliğim her şeyi başıma kalktı. BeBe gebeligimin ilk basinda mahkemede sahitlik için aradi bende stresli ortamda kalmak istemiyorum dedim o da sinirlendi ve 3ay beni arayip sormadi. Şimdi de ailem o bebek doğunca gelir bilmem ne diyor. Ben istemiyorum onun yanimda olmasini o kadar dengesiz ki tahmin edemezsiniz bir ani bir anını tutmuyor. Komşularina da ayni hakaretleri yapmis onlarda beni aradı konuşmuyoruz dedi. Ama ailem ben küçüğüm diye ara konus falan diyor ben istemiyorum sizce ne yapmalıyım.
Aynısının teyze oğlu var bende kısaca teyzemin bütün çocukları öyle bitmeyen kıskançlıkları akıl saglıgımı bile etkiledi işin kötü tarafı teyzemle amcam evli çifte akraba yani neyse en son 7 ay önce gittiğim evlerinde eşin gelmesin hoşlanmıyorum ondan dedi teyze oğlu hiç kimse de sen ne diyosun demedi öğün bugun dür konuşmuyorum o aile ile huzur buldum resmen şimdi hepsi peşimde pervane ama umrumda bile değil boşver ailene benim kararım karışmayın de kendi hayatına bak hiçççç umursama

Back
X