Hamileyim ama çok korkuyorum yardım kızlar

ishtar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
63
32
53
Selam kızlar. 5 aylık evliyim. Bu ay gebe olduğumu öğrendim. 4+3 Ama icimde kötü bir his var. Sanki meleğim dusecekmis gibi. Bu korkuyu yasayan oldu mu hic?

bende 7 hafga 3 gunluk hamilegim.Ayni hissi yasiyorum inshAllah saglikli bebek dogururuz

Canım benim bende hamileyim neden korkuyorsun ki bi doktora git kan testi falan verdir mikroplara falan bakılsın bi sorun olmazsa neden düşsün ki bebeğin sorun olursada tedavi yapılıyor içini rahat tut fazla stres yapma ağır işler görme sürekli dinlen

Benimde 6 hafta 4 günlük bende korkuyorum ama ilk gebelik olduğu için sanırım çünkü aynı ay evlendigimi z iki arkadasim bebeğini kaybetti ama sadece dua etmeliyiz bence çünkü stres çok önemli

Canim gittim aslinda doktora daha goremedik erken oldugu icin. Sanirim cok fazla düşük olayı duyuyorum onlardan etkileniyorum. Ins. Saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi

korkma canm allah korur meleğini aslında bu korkular erken öğrendiğin için dahada artıyo kese hemen görünmez kalp atışıda öyle hep tedirginlik ama korkma canm bişey olmaz allahın izniyle

Evet canım etraftan duyduklarimizdan cok etkileniyoruz. Kulaklarimizi kapatacagiz artik sanirim

Canim gittim aslinda doktora daha goremedik erken oldugu icin. Sanirim cok fazla düşük olayı duyuyorum onlardan etkileniyorum. Ins. Saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
İnşallah canım Rabbim sağ-salim kucağınıza almayı nasip eder!Bi iki hafta sonra yine git kan testi ver bakılsın zaten herşey kan testinde belli oluyor benim arkadaşım gitmedi 3 ayında giderim dedi daha erken niçin gideyim 2 ayında bebeğini kaybetdi sorun mikrop varmış o yüzden erken gitseydi böyle olmazdı

En azindan artık yanliz olmadığımı biliyorum. Hepinize teşekkür ederim. Biraz da olsa rahatladim

SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM ARKADAŞLAR, GEBE OLDUĞUMU ANLAYINCA BENDE BURADA OLMAK İSTEDİM:)
UMARIM SAĞLIKLA BEBEĞİNİZE KAVUŞURSUNUZ..
BU ARADA CAMBAZ, BENİMDE BUGÜN İTİBARİ İLE 6+5 :) GÜNLERİMİZ AYNIYMIŞ DİKKATİMİ ÇEKTİ :) UMARIM SENDE SAĞLIKLI BİR GEBELİK GEÇİRİRSİN..

Pozitif düşün pozitif olsun... Kötü şeyler getirme aklına...

ilk hamileliğimde ben de o duyguyu çok yaşadım. ikincide daha rahattım. hatta kalp atışını öğrendiğim gün tatile gitmiştim.
rahat ol. bebeğini gördüğünde, kalp atışını duyduğunda korkun yavaş yavaş azalıcak korku heyecana dönüşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…