Hamileyim ama çok korkuyorum yardım kızlar

canım benim bu tür korkular tüm hamilelerde var sanırım yalnız deilsin merak etme hepimizin içinde korkular var sadece sen onları düşünme meleğini kucağına alacağın ünü düşün doktorun kontrollerinde söylerdi kötü bişey olsaydı

Selam kızlar. 5 aylık evliyim. Bu ay gebe olduğumu öğrendim. 4+3 Ama icimde kötü bir his var. Sanki meleğim dusecekmis gibi. Bu korkuyu yasayan oldu mu hic?
Boyle korkular her hamilelikte oluyor canim , daha once yasanilmamis bir duygu oldugu icin ne yapacagiz nasil davranacagimiz konusunda ve heyecandan afalliyor insan ama her dr kontrolunde (ihmal etme gunu gunune git kontrollerine ) ve onu her gordugunde icin rahatliyor emin ol.. Allahin izniyle bebegine hicbisiy olmicak saglicakla kucagina alacaksin onu , icini ferah tut ve netten yada cevreden dusuk hikayeleri dinlemezsen ruh sagligin icin daha iyi olur

Ya bu gebelik takvimi yanlismi ne son adet tarihimi yazdim hesaplayip tahmini dogum tarihini ekledim 6 haftanın icindeyim dio halbuki ben 11 haftalik hamileyim ya biyerde yanlismi yaptim acaba

kızlar o korku hiç geçmio ki ben öğrendim sevinemedim acaba kese görünecek mi die, keseyi gördük yine bi tedirginlik acaba kalp atışlarını duyabilecek miyiz die... şimdi de 8+3 olduk ama hala karamsarlıklar devam, ya kanama olur düşerse ya bi sonraki kontrole kadar kalp atışı durmuş olursa die....... offff biraz rahat olmak lazım ama işte

Valla karamsar olmayin diorum ama ayni seyler bendede yok desem yalan olur bin sukur sıkıntı yoktu en son doktora gittigimde idrar yolu enfeksiyonundan dolayi antibiyotik kullandim tedirginim simdi bidahaki muane gunune yani ayin 26 sinda ikili testim var ozaman gidicem ins sonuç iyi cikar die dua ediyorum uyku bile uyumakta zorlanıyorum dusunun tesirginligimi yani

Ins hayırlısı yla kucağımiza da alırız :)
Bende hamile kalınca geri döndüm siteye sende hosgeldin aramıza

benim 11 haftalık oldu bende endişe ediyorum hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi dünyaya getiririz inşallah.Bebeklerimiz Allaha emanet ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce damacanayla su taşıdım bir şey olmadı .

Korkular korkular bırakın peşimizi rahat bi nefes alalımm:)sağlıkla mutlulukla bekliyelim miniklerimiiizİii

bende de sürekli bebeğimi kaybedecekmişim endişesi var
Yapmayin nolur kizlar nekadar pozitif olursaniz hersey okadar yolunda gider , hem guzel bir hamilelik gecirirseniz bebisinizde dogdugunda mutlu bir bebek olur , hicbisiy dusunmuyorsaniz bebeginizin mutlulugunu dusunun veee mutlu olun derim. ..

Yapmayin nolur kizlar nekadar pozitif olursaniz hersey okadar yolunda gider , hem guzel bir hamilelik gecirirseniz bebisinizde dogdugunda mutlu bir bebek olur , hicbisiy dusunmuyorsaniz bebeginizin mutlulugunu dusunun veee mutlu olun derim. ..

bundan sonra daha pozitif olmaya çalışıcam :) teşekkürleeeer :))

ayni his bndede var ilk gebelik olanlarim hrrpsi bu hissi yasiyo galiba

aynı hissi bende yaşıyorum. endişe ve korkudan sevincimi doya doya yaşayamıyorum

kızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıktı bugün için tekrar gelmemi söyledi gittim sonuc bekliyorum ama dün çok kasıklarım agırınca acile gittim idrar yolu enf baslamıs ondan karnım agırmıs beta da yaptılar 40.46 olmus bir gün geçmişti ama sizcede yavas yükselmiyor mu bi sorun var diye ödüm kopuyor suan en az 60 olması lazımmıs ins öyle çıkar ya :'( dua edin ne olur Rabbim ol der ve olur diyorum tek insallah yükselmiştir

Malesef sabra ençok ihtiyaç olan dönem canım belli olmaz hiç beklemen gerek herşeyin hayırlısı diye dua etmekten başka çaremiz yok içini ferah tut bence 48 saat boşuna denmiyodur yani bir gün sonra anlaşılmaz yükselişin hızı bilemiyorum tabi ama bana excel programı gibi işlemez denmişti ki bı çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…