Boyle korkular her hamilelikte oluyor canim , daha once yasanilmamis bir duygu oldugu icin ne yapacagiz nasil davranacagimiz konusunda ve heyecandan afalliyor insan ama her dr kontrolunde (ihmal etme gunu gunune git kontrollerine ) ve onu her gordugunde icin rahatliyor emin ol.. Allahin izniyle bebegine hicbisiy olmicak saglicakla kucagina alacaksin onu , icini ferah tut ve netten yada cevreden dusuk hikayeleri dinlemezsen ruh sagligin icin daha iyi olurSelam kızlar. 5 aylık evliyim. Bu ay gebe olduğumu öğrendim. 4+3 Ama icimde kötü bir his var. Sanki meleğim dusecekmis gibi. Bu korkuyu yasayan oldu mu hic?
Ins hayırlısı yla kucağımiza da alırız :)SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM ARKADAŞLAR, GEBE OLDUĞUMU ANLAYINCA BENDE BURADA OLMAK İSTEDİM:)
UMARIM SAĞLIKLA BEBEĞİNİZE KAVUŞURSUNUZ..
BU ARADA CAMBAZ, BENİMDE BUGÜN İTİBARİ İLE 6+5 :) GÜNLERİMİZ AYNIYMIŞ DİKKATİMİ ÇEKTİ :) UMARIM SENDE SAĞLIKLI BİR GEBELİK GEÇİRİRSİN..
Yapmayin nolur kizlar nekadar pozitif olursaniz hersey okadar yolunda gider , hem guzel bir hamilelik gecirirseniz bebisinizde dogdugunda mutlu bir bebek olur , hicbisiy dusunmuyorsaniz bebeginizin mutlulugunu dusunun veee mutlu olun derim. ..bende de sürekli bebeğimi kaybedecekmişim endişesi var
Yapmayin nolur kizlar nekadar pozitif olursaniz hersey okadar yolunda gider , hem guzel bir hamilelik gecirirseniz bebisinizde dogdugunda mutlu bir bebek olur , hicbisiy dusunmuyorsaniz bebeginizin mutlulugunu dusunun veee mutlu olun derim. ..
Tabiki mutlu olmaliyiz , hayatimizin en guzel anina tanik olmaya gunler kaldi sadece ..bundan sonra daha pozitif olmaya çalışıcam :) teşekkürleeeer :))
Malesef sabra ençok ihtiyaç olan dönem canım belli olmaz hiç beklemen gerek herşeyin hayırlısı diye dua etmekten başka çaremiz yok içini ferah tut bence 48 saat boşuna denmiyodur yani bir gün sonra anlaşılmaz yükselişin hızı bilemiyorum tabi ama bana excel programı gibi işlemez denmişti ki bı çok mantıklıkızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıktı bugün için tekrar gelmemi söyledi gittim sonuc bekliyorum ama dün çok kasıklarım agırınca acile gittim idrar yolu enf baslamıs ondan karnım agırmıs beta da yaptılar 40.46 olmus bir gün geçmişti ama sizcede yavas yükselmiyor mu bi sorun var diye ödüm kopuyor suan en az 60 olması lazımmıs ins öyle çıkar ya :'( dua edin ne olur Rabbim ol der ve olur diyorum tek insallah yükselmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?