Doğru evet ama konu sahibi de hamile kalamayacağını sanıyormuş. Yani bu yüzden ona neden hamile kaldın demek de gereksiz bence.başka konular için dediğin doğru ama bu konu için değil, hamile kaldıktan sonra sürpriz şekilde güveni sarsılmamış ki , adam 2 senedir kuzenine göz dikmiş garip garip şeyler yapıyo
Ama konu sahibi durumu hiç sorun etmeyip kocasıyla gayet sevişiyormuş işte o zaman sorun olmayan bu sapıklık neden hamile kalınca sorun olmuş, hatta çocuğu düşürmeyi düşünecek kadarDoğru evet ama konu sahibi de hamile kalamayacağını sanıyormuş. Yani bu yüzden ona neden hamile kaldın demek de gereksiz bence.
Nasıl fenasin ya onu mu aklinda tuttunSende de durumlar pek sağlıklı değil ama sen yaptın?
Ben kötü birisiyim napalım.Nasıl fenasin ya onu mu aklinda tuttun
Yooo cok eğlencelisin bayıldım izlemeye alicam♥Ben kötü birisiyim napalım.
Ben de konu sahibinin çocuk düşürme fikrini asla savunmuyorum tabiki. Şu da var, bi evlilikte ilişkiden ne kadar kaçabilir ki insan. Hele bir de çocuğu olmaz sanınca rahat davranmış belli ki. Keşke korunsaymış ama olan olmuş artık, inşallah cahilce bir şey yapmazAma konu sahibi durumu hiç sorun etmeyip kocasıyla gayet sevişiyormuş işte o zaman sorun olmayan bu sapıklık neden hamile kalınca sorun olmuş, hatta çocuğu düşürmeyi düşünecek kadar
Evet işi gücü yok çünkü başka, ayrıca kendi hayatı 4*4 lük o yüzden başkalarının çocuk yapmasi batıyor ona kendisinin olmadığı için. Gocunuyor da diyebilirizNasıl fenasin ya onu mu aklinda tuttun
Mucize gibi sana tutunan o masum bebeği düşürmeyi mı istiyorsun!Doktor bizim çocuğumuz olmayacağını tüp bebekle bile olmaz dediler. Nasıl oldu anlamadım hamile kaldım
Onu sevmemesinin nedeni baslarda sizin düşüncelerinizi öğrenmek istemesiymis gibi geldi bana. Bir cana kıyıp katil mi olacaksınız? Birinin nefesini kesmek hele de bir bebeğin... kocanizin bu davranislari eminim ki son 3 ayda olmamistir. Bebeginizi acaba esiniz size dikkat eder mi diye yaptınız. Eleştirmek ya da sizi kırmak degil niyetim ama bebeginizin sagligi cok daha onemli olmali siz annesiniz. Annelik duygusu bambaska olmali. Daha yasiniz da oldukca genc. Ani kararlar alip sonrasinda pisman olmayin derim. Esiniz oyle birsey yapiyorsa onu 2 tarafin ailelerini de çağırıp söyleyeceğinizi soyleyin hala devam ederse gercekten cagirin ve bitirin bu isi. Cocuk ikinizin çocuğu.Belki abartıyor dersiniz biliyorum ama lütfen kırıcı olmadan yorum yapın ben 3 yıllık evliyim 22 yaşında yeni 3aylik hamile kaldım benim bir kuzenim var güzel bir kız eşim ilk evlediğimiz zamnlar 1 yıl onu hiç sevmedi ama sonra sevmeye başladı herşey ozaman oldu eşimin instegram aramalarında hep en başta profili olurdu hergun resim falan atsın anında bakıyor yanlarına gittiğimizde sürekli kızı süzüyor çok kavga ettim bunun için şimdi gittimiz ortamda olabildigince bakmamaya çalışıyor ama benden hiç kaçmıyor yine bakıyor sürekli onunla ilgili soru sormaya çalışıyor onlara gitmeye çalışıyor birşey anlatıyorum dinlemiyorken kuzenimin ismini söylediğim an konuyu direk dinliyor eşimin tlfnundan kuzenimin numarasını instegram fc herşeyi sildim takip etmiyor ama hala sürekli profiline girip bakıyor. Numarası yoktu ama iki ay önce erkek ismiyle numarasıni kaydetmiş tlf nuna bunu görünce bir grm güvenim varsa oda kalmadı eşime güvenmiyorum bunu yüzüne de söylüyorum. Daha fazlası var ama baya uzun oldu şimdi bende güvenmediğim adamdan hamileyim çocuğu düşürmek istiyorum ama bir yanım korkuyor bir yanım istemiyor bebeği....
Vuuurduuuuu gol olduuuuSende de durumlar pek sağlıklı değil ama sen yaptın?
Kamu spotu: İnstagram yazılır yine aynı şekilde instagram olarak okunur. İnstegram, instigram insteygram değil. Dümdüz instagram.
Hamile kalana kadar aklınız neredeydi acaba?
Belki abartıyor dersiniz biliyorum ama lütfen kırıcı olmadan yorum yapın ben 3 yıllık evliyim 22 yaşında yeni 3aylik hamile kaldım benim bir kuzenim var güzel bir kız eşim ilk evlediğimiz zamnlar 1 yıl onu hiç sevmedi ama sonra sevmeye başladı herşey ozaman oldu eşimin instegram aramalarında hep en başta profili olurdu hergun resim falan atsın anında bakıyor yanlarına gittiğimizde sürekli kızı süzüyor çok kavga ettim bunun için şimdi gittimiz ortamda olabildigince bakmamaya çalışıyor ama benden hiç kaçmıyor yine bakıyor sürekli onunla ilgili soru sormaya çalışıyor onlara gitmeye çalışıyor birşey anlatıyorum dinlemiyorken kuzenimin ismini söylediğim an konuyu direk dinliyor eşimin tlfnundan kuzenimin numarasını instegram fc herşeyi sildim takip etmiyor ama hala sürekli profiline girip bakıyor. Numarası yoktu ama iki ay önce erkek ismiyle numarasıni kaydetmiş tlf nuna bunu görünce bir grm güvenim varsa oda kalmadı eşime güvenmiyorum bunu yüzüne de söylüyorum. Daha fazlası var ama baya uzun oldu şimdi bende güvenmediğim adamdan hamileyim çocuğu düşürmek istiyorum ama bir yanım korkuyor bir yanım istemiyor bebeği....
yazık çok yazık okadar istyorum ki bebek olmadı malesef olanda düşürmek peşinde bir adam içinBelki abartıyor dersiniz biliyorum ama lütfen kırıcı olmadan yorum yapın ben 3 yıllık evliyim 22 yaşında yeni 3aylik hamile kaldım benim bir kuzenim var güzel bir kız eşim ilk evlediğimiz zamnlar 1 yıl onu hiç sevmedi ama sonra sevmeye başladı herşey ozaman oldu eşimin instegram aramalarında hep en başta profili olurdu hergun resim falan atsın anında bakıyor yanlarına gittiğimizde sürekli kızı süzüyor çok kavga ettim bunun için şimdi gittimiz ortamda olabildigince bakmamaya çalışıyor ama benden hiç kaçmıyor yine bakıyor sürekli onunla ilgili soru sormaya çalışıyor onlara gitmeye çalışıyor birşey anlatıyorum dinlemiyorken kuzenimin ismini söylediğim an konuyu direk dinliyor eşimin tlfnundan kuzenimin numarasını instegram fc herşeyi sildim takip etmiyor ama hala sürekli profiline girip bakıyor. Numarası yoktu ama iki ay önce erkek ismiyle numarasıni kaydetmiş tlf nuna bunu görünce bir grm güvenim varsa oda kalmadı eşime güvenmiyorum bunu yüzüne de söylüyorum. Daha fazlası var ama baya uzun oldu şimdi bende güvenmediğim adamdan hamileyim çocuğu düşürmek istiyorum ama bir yanım korkuyor bir yanım istemiyor bebeği....
Ve bu sırada da kocişiyle cinsel hiçbir sorunu yok, kuzen meselesi yatakta ne hikmetse son buluyor.başka konular için dediğin doğru ama bu konu için değil, hamile kaldıktan sonra sürpriz şekilde güveni sarsılmamış ki , adam 2 senedir kuzenine göz dikmiş garip garip şeyler yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?