• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama esime olan guvenim kırıldı

başka konular için dediğin doğru ama bu konu için değil, hamile kaldıktan sonra sürpriz şekilde güveni sarsılmamış ki , adam 2 senedir kuzenine göz dikmiş garip garip şeyler yapıyo
Doğru evet ama konu sahibi de hamile kalamayacağını sanıyormuş. Yani bu yüzden ona neden hamile kaldın demek de gereksiz bence.

Doğru evet ama konu sahibi de hamile kalamayacağını sanıyormuş. Yani bu yüzden ona neden hamile kaldın demek de gereksiz bence.
Ama konu sahibi durumu hiç sorun etmeyip kocasıyla gayet sevişiyormuş işte o zaman sorun olmayan bu sapıklık neden hamile kalınca sorun olmuş, hatta çocuğu düşürmeyi düşünecek kadar

Ama konu sahibi durumu hiç sorun etmeyip kocasıyla gayet sevişiyormuş işte o zaman sorun olmayan bu sapıklık neden hamile kalınca sorun olmuş, hatta çocuğu düşürmeyi düşünecek kadar
Ben de konu sahibinin çocuk düşürme fikrini asla savunmuyorum tabiki. Şu da var, bi evlilikte ilişkiden ne kadar kaçabilir ki insan. Hele bir de çocuğu olmaz sanınca rahat davranmış belli ki. Keşke korunsaymış ama olan olmuş artık, inşallah cahilce bir şey yapmaz

Ne demek erkek ismiyle kaydetmiş çocuğu düşürmek istiyorum falan bu konu gerçek olmasın yaaa...

Belki abartıyor dersiniz biliyorum ama lütfen kırıcı olmadan yorum yapın ben 3 yıllık evliyim 22 yaşında yeni 3aylik hamile kaldım benim bir kuzenim var güzel bir kız eşim ilk evlediğimiz zamnlar 1 yıl onu hiç sevmedi ama sonra sevmeye başladı herşey ozaman oldu eşimin instegram aramalarında hep en başta profili olurdu hergun resim falan atsın anında bakıyor yanlarına gittiğimizde sürekli kızı süzüyor çok kavga ettim bunun için şimdi gittimiz ortamda olabildigince bakmamaya çalışıyor ama benden hiç kaçmıyor yine bakıyor sürekli onunla ilgili soru sormaya çalışıyor onlara gitmeye çalışıyor birşey anlatıyorum dinlemiyorken kuzenimin ismini söylediğim an konuyu direk dinliyor eşimin tlfnundan kuzenimin numarasını instegram fc herşeyi sildim takip etmiyor ama hala sürekli profiline girip bakıyor. Numarası yoktu ama iki ay önce erkek ismiyle numarasıni kaydetmiş tlf nuna bunu görünce bir grm güvenim varsa oda kalmadı eşime güvenmiyorum bunu yüzüne de söylüyorum. Daha fazlası var ama baya uzun oldu şimdi bende güvenmediğim adamdan hamileyim çocuğu düşürmek istiyorum ama bir yanım korkuyor bir yanım istemiyor bebeği....:KK43::kızgın::tokat:
Onu sevmemesinin nedeni baslarda sizin düşüncelerinizi öğrenmek istemesiymis gibi geldi bana. Bir cana kıyıp katil mi olacaksınız? Birinin nefesini kesmek hele de bir bebeğin... kocanizin bu davranislari eminim ki son 3 ayda olmamistir. Bebeginizi acaba esiniz size dikkat eder mi diye yaptınız. Eleştirmek ya da sizi kırmak degil niyetim ama bebeginizin sagligi cok daha onemli olmali siz annesiniz. Annelik duygusu bambaska olmali. Daha yasiniz da oldukca genc. Ani kararlar alip sonrasinda pisman olmayin derim. Esiniz oyle birsey yapiyorsa onu 2 tarafin ailelerini de çağırıp söyleyeceğinizi soyleyin hala devam ederse gercekten cagirin ve bitirin bu isi. Cocuk ikinizin çocuğu.

Allah yardımcın olsun😔ama var bısey belli.

maalesef güvenmemekte haklısın ortada çok garip bir durum var ne demek erkek adıyla kaydetmek ne demek sürekli instagrama girip bakmak. benim bile şuan inan ki midem bulandı bunu düşününce tiksindim. bu adamdan ayrılmalısın. senin kuzenine göz koyan bir erkek daha neler yapar midem bulandı. çok üzüldüm durumuna keşke çocuk yapmasaydın.

Kamu spotu: İnstagram yazılır yine aynı şekilde instagram olarak okunur. İnstegram, instigram insteygram değil. Dümdüz instagram.

Hamile kalana kadar aklınız neredeydi acaba?

İstegram var bir de çok moda :KK45:

Belli ki siz hamile kaldıktan sonra olan bir şey değil eee neden öyleyse güvenmediğiniz adamdan çocuk yaptınız? Aklım almıyor şu durumu ya ne kadar büyük bir sorumsuzluk. Ne güzel dünya valla sen önce yap çocuğu ondan sonra güvenmiyorum adama de aldırmayı düşün. Aldır aldır aferin sana! Çocuk oyuncağı çünkü!

Belki abartıyor dersiniz biliyorum ama lütfen kırıcı olmadan yorum yapın ben 3 yıllık evliyim 22 yaşında yeni 3aylik hamile kaldım benim bir kuzenim var güzel bir kız eşim ilk evlediğimiz zamnlar 1 yıl onu hiç sevmedi ama sonra sevmeye başladı herşey ozaman oldu eşimin instegram aramalarında hep en başta profili olurdu hergun resim falan atsın anında bakıyor yanlarına gittiğimizde sürekli kızı süzüyor çok kavga ettim bunun için şimdi gittimiz ortamda olabildigince bakmamaya çalışıyor ama benden hiç kaçmıyor yine bakıyor sürekli onunla ilgili soru sormaya çalışıyor onlara gitmeye çalışıyor birşey anlatıyorum dinlemiyorken kuzenimin ismini söylediğim an konuyu direk dinliyor eşimin tlfnundan kuzenimin numarasını instegram fc herşeyi sildim takip etmiyor ama hala sürekli profiline girip bakıyor. Numarası yoktu ama iki ay önce erkek ismiyle numarasıni kaydetmiş tlf nuna bunu görünce bir grm güvenim varsa oda kalmadı eşime güvenmiyorum bunu yüzüne de söylüyorum. Daha fazlası var ama baya uzun oldu şimdi bende güvenmediğim adamdan hamileyim çocuğu düşürmek istiyorum ama bir yanım korkuyor bir yanım istemiyor bebeği....:KK43::kızgın::tokat:

Sizi anlamaya çalışıyorum.
Öncelikle muhtemelen düşündüklerinizde haksız sayılmazsınız .
Fakat bunu atlatabilirsiniz şöyle ki öncelikle kafanızda daha fazla kurmayı bırakın ona baktı mı numarası var mı bakıyor mu vs bırakın bunları hamileliğinize ve kendinize odaklanın.
Yürüyüş yapın sevdiğiniz dostlarınızla konusun iyi vakit geçirin kendi içinizde bu konuyu bi nadasa bırakmayı düşünün biliyorum acı ve zor bir şey bu söylediğim fakat evladınız için kendi özdeğeriniz için bu şart.
Bir süre bunları yapın sonra 1 hafta sonra kendinizi dinledikten sonra eşinizi alın karşınıza içimi kurcalayan beni zedeleyen bir konu var sanırım bunu konu çirkin fakat konuşmadan rahatlamayacağım bir konu de ! (Bu cümleleri olabildiğince sakin ve suçlamadan söyle sadece kırgınlığını hissetsin)
Ben bunları sezdim ve irrite etti bu beni şeklinde konuş onun vereceği cevaba göre de hareket etmelisin

yazık çok yazık okadar istyorum ki bebek olmadı malesef olanda düşürmek peşinde bir adam için

Anlamadığım esine bunları söyleyince ne diyor sonuçta ortada kanıt var erken ismiyle kayıt etmiş. Burada casus programı adı altında bir programdan bashediyordu bence onu yükle bakalım telefonunda neler yapıyor. Ayrıca çocuk için diyeceğim de sakın aldırma yada düşürme onlar adete mutlulik veren bir melek gibidir. Bende bosandim ve şuan kızım daha bir yaşında ama sanki günümü aydınlatıyor bunca derdin içinde ona bakıp mutlu oluyorum eğer Allah sana bu çocuğu verdiyse vardır bir bildiği demekki bundan sonra sana yoldaş olsun diye verdi öyle düşün

başka konular için dediğin doğru ama bu konu için değil, hamile kaldıktan sonra sürpriz şekilde güveni sarsılmamış ki , adam 2 senedir kuzenine göz dikmiş garip garip şeyler yapıyo
Ve bu sırada da kocişiyle cinsel hiçbir sorunu yok, kuzen meselesi yatakta ne hikmetse son buluyor.

Back
X