Hamileyim ama esime olan guvenim kırıldı

Kızlar burada insanlar bir cıkmaza düşüyor yardım istiyor ama illaki her konuda bir agız dalasına giren oluyor. Yorumları okurken sizin sacma sapan mahalle kavganıza bakit ayırmak istemiyorum bir gidin enerjinizi Baska yerde boşaltın yahuu
Kendini bu kadar mühim sanman beni üzdü tatlı kıs ☹

Minik yavrunun ne günahı var kime zarar vercek onu kaybetmek? Eşine mi senle ilgilenmeyen adama ceza mı vereceksin? Madem istemiyordun biliyordun da iki günlük mevzu değil kalbi atmadan ki o bile büyük vebal düşürmeyi deneseydin konu bu değil ama bende hamileyim canım acıdı içime dokundu.
Ceza vermek istiyorsan kuzeninle konuş böyle böyle diye anlat baksa kaç yazar kızdan yana birşey yoksa kızda onu bi güzel rezil etsin ayıp abi dedim sana hiç yakıştıramadım doğacak çocuğundan utan desin..tabi ortada böyle bi hikaye varsa

Kızlar burada insanlar bir cıkmaza düşüyor yardım istiyor ama illaki her konuda bir agız dalasına giren oluyor. Yorumları okurken sizin sacma sapan mahalle kavganıza bakit ayırmak istemiyorum bir gidin enerjinizi Baska yerde boşaltın yahuu
Kusura bakmayın tutamadım kendimi alakasız ahkamlar kesilince. Haklısınız.

Tek yumurta ve tek sperm yeterli
Ortaokul 1 fen bilgisi dersinde bile anlatılıyor
Ayrıca tıpta imkansız diye bir şey yoktur
Vee düşürmeyi istediğiniz bebeğin tüm organları eli kolu bacağı oluştu o fikri çıkarın aklınızdan yazık günah kalbi atan minyatür bir bebek o şuan.
Yaaaaaa kalbimi Bıraktım bu yoruma.. ♥️ Ne güzel dediniz kalbi atan minyatür bi bebek

sinek pis değil mide bulandırırmış ...dikkatli ve takipte olun

"Sinek kucuk ama mide bulandirir." 😂 Sinekler pistir. 😬

Konu sahibi bu olay cocuk dogduktan sonra olsaydi cocugu alip çöpe mi tikacaktiniz?
Kimin evliliginin omurluk garantisi var, cocuklu boşanmaya korkuyorsan hiç yapmasaydin.
😒

Kocan kuzenine platonik aşık olmuş. Geçebilir de geçmeyebilir de. Tabi insan üzülür ama insanın elinde değil aşık olmayı ya da olmamayı tercih etmek. Ama eyleme geçmek aldatmadır. Platonik hisleri umarım bir an önce geçer.

E abaza gibi kuzeninin peşinde olan kocanla sevişmişsin ama canım, yani çocuk olunca mı sorun teşkil etti durum . Hani doktor çocuğun olmaz demiş tamam da sana güvenmediğin, sapıklık derecesinde kuzenine takık kocanla seviş dememiş ki, sen sorun etmemişsin şimdi ne oldu , şu an boşluktan böyle düşünüyorsun herhalde. Günah keçisi, cezalandırılacak suçlu o bebek değil

Niye böyle cocuk yasta evlendin be kardesim? Korktunmu Adam kitligina girecek memleket diye? Umaraim kocam Da sein gibi cocuk yasta. Yazik ya, cocuklara Yazik ölüyor. Hangi Anne babada Dogma secimi maalesef bebekler de olamiyor. Keske öyle bir sey olsa. Her bebek annesini babasini isteyerek secme imkani olsa.

Belki abartıyor dersiniz biliyorum ama lütfen kırıcı olmadan yorum yapın ben 3 yıllık evliyim 22 yaşında yeni 3aylik hamile kaldım benim bir kuzenim var güzel bir kız eşim ilk evlediğimiz zamnlar 1 yıl onu hiç sevmedi ama sonra sevmeye başladı herşey ozaman oldu eşimin instegram aramalarında hep en başta profili olurdu hergun resim falan atsın anında bakıyor yanlarına gittiğimizde sürekli kızı süzüyor çok kavga ettim bunun için şimdi gittimiz ortamda olabildigince bakmamaya çalışıyor ama benden hiç kaçmıyor yine bakıyor sürekli onunla ilgili soru sormaya çalışıyor onlara gitmeye çalışıyor birşey anlatıyorum dinlemiyorken kuzenimin ismini söylediğim an konuyu direk dinliyor eşimin tlfnundan kuzenimin numarasını instegram fc herşeyi sildim takip etmiyor ama hala sürekli profiline girip bakıyor. Numarası yoktu ama iki ay önce erkek ismiyle numarasıni kaydetmiş tlf nuna bunu görünce bir grm güvenim varsa oda kalmadı eşime güvenmiyorum bunu yüzüne de söylüyorum. Daha fazlası var ama baya uzun oldu şimdi bende güvenmediğim adamdan hamileyim çocuğu düşürmek istiyorum ama bir yanım korkuyor bir yanım istemiyor bebeği....:KK43::kızgın::tokat:
Canım ben olsam güvenmem beyine birşey yapma lütfen kocaman olmuş esin sana bu güvensizliği yapmamış olsa aynı şeyi düşünür müsün eşimle aran iyiyken bebek canin da kotuyken başkasının bebeyimi hamilesin hormonlar tavan yapiyo bence boşan bebeye birşey yapma hamileyken ayrıl çocuğunada bakarsın nasıl hala evlisin insan kafayı yer o senin canın kanın kuzenine bakan bütün yakınlarına ve dışındakilere bakar sakin ol kimse için değmez üzme kendini 🙏

Hamile bir kadına 'güvenmiyorsan neden çocuk yaptın, aklın neredeydi' tarzında yorumları saçma bulan bir tek ben miyim? Siz böyle söyleyince o çocuk yok olacak mı, yada zaman geriye akacak mı, hayır. O halde yapıcı olmak lazım. Olan olduktan sonra sorgulamak çok gereksiz.

Babasının hatasını bebegınden cıkaramazsın yapmıssın bı hata baska hata ekleme babasız mılyon tane cocuk var. Esıne gelınce bal gıbı de kuzene asık bence ne demek senın kuzenının numarasını erkek ısmıyle kaydetmek ona soyluyorum demıssınız soyleyınce ne yapıyor ne dıyor cok merak ettım. Bıde kuzenın nasıl esıne karsı

Kazayla oldu derler ya gerçekten öyle oldu çünkü bizim çocuğumuz olma ihtimali yoktu

Çocuğunuz olma ihtimali yokmuş ama güvenmediğiniz, kuzeninize aşık olduğunu düşündüğünüz adamla birlikte olma ihtimaliniz %100'müş belli ki.
Asıl sorun güvenmediğiniz adamla evli kalmanız, aynı sofraya oturmanız, birlikte film izlemeniz, ilişkiye girmeniz değil mi zaten?
Bunca zaman böyle yaşayıp şimdi neyi, neden dert ettiniz? Aynı şekilde yaşayıp gidin işte.
Yalnız kuzeninize söyleyin eşinizden korusun kendini. Sizin kendinizi koruyup kolladığınız yok, o kızcağıza bir şey olmasın bari.

Yazdıklarını baştan beri okudum ilk satirlarinda suphelenmelerin falan haklısın seni anlamaya çalıştım ama o son sözün çocuğu düşürmek istiyorum sana karşı iyi niyetimi birden sildi kimseyi yargılamak gibi bir amacım yok ama sen bu durumu baştan beri az çok hissedip üzerine hamile kalmışsın şimdi çocuğun suçu nede yaşama hakkını elinden alıcaksın çocuğun suçu babasının kötü düşünceleri yüzünden yanlış zamanlamadami olması çok yanlış düşünüyorsun umarım bir anlık sinirle demişsin dir sonuçta hamilesin hassas dönemlere bağlıyorum

Hamile bir kadına 'güvenmiyorsan neden çocuk yaptın, aklın neredeydi' tarzında yorumları saçma bulan bir tek ben miyim? Siz böyle söyleyince o çocuk yok olacak mı, yada zaman geriye akacak mı, hayır. O halde yapıcı olmak lazım. Olan olduktan sonra sorgulamak çok gereksiz.
başka konular için dediğin doğru ama bu konu için değil, hamile kaldıktan sonra sürpriz şekilde güveni sarsılmamış ki , adam 2 senedir kuzenine göz dikmiş garip garip şeyler yapıyo

Belki abartıyor dersiniz biliyorum ama lütfen kırıcı olmadan yorum yapın ben 3 yıllık evliyim 22 yaşında yeni 3aylik hamile kaldım benim bir kuzenim var güzel bir kız eşim ilk evlediğimiz zamnlar 1 yıl onu hiç sevmedi ama sonra sevmeye başladı herşey ozaman oldu eşimin instegram aramalarında hep en başta profili olurdu hergun resim falan atsın anında bakıyor yanlarına gittiğimizde sürekli kızı süzüyor çok kavga ettim bunun için şimdi gittimiz ortamda olabildigince bakmamaya çalışıyor ama benden hiç kaçmıyor yine bakıyor sürekli onunla ilgili soru sormaya çalışıyor onlara gitmeye çalışıyor birşey anlatıyorum dinlemiyorken kuzenimin ismini söylediğim an konuyu direk dinliyor eşimin tlfnundan kuzenimin numarasını instegram fc herşeyi sildim takip etmiyor ama hala sürekli profiline girip bakıyor. Numarası yoktu ama iki ay önce erkek ismiyle numarasıni kaydetmiş tlf nuna bunu görünce bir grm güvenim varsa oda kalmadı eşime güvenmiyorum bunu yüzüne de söylüyorum. Daha fazlası var ama baya uzun oldu şimdi bende güvenmediğim adamdan hamileyim çocuğu düşürmek istiyorum ama bir yanım korkuyor bir yanım istemiyor bebeği....:KK43::kızgın::tokat:
Çocuk yaparken istiyormuyum diye sormadan önce ben yalnız da bakabilirmiyim bu sorumluluğu alabilecekmiyim diye düşünseydiniz keşke eşinize güvenerek çocuk yapmanız yanlış ki çok üzüldüm 3 aylık olmuş bir bebege kıymayı düşünüyorsunuz sizde pek saglıklı düşünen biri degilsiniz oysa o bebek size nasip olmuş ben 4 aylık hamileyim ufak ufak heraeketlerini hissediyorum o kadar güzel bir duygu ki arada eşimle sorunum oldugunda bile bebegimle nasıl Bi hayat kurarım derim kendime düşüreyim düşüncesi hiç olmadı çünkü eşim için degil ona güvenerek degil kendime güvenerek girdim bu yola sizde bebeginize sahip çıkın ondan vazgeçmeyin onunlada güzel Bi hayatınız olabilir illa eşiniz olmak zorunda degil onun varlığına güvenerek yaşamayı bırakın siz de bi bireysiniz ona baglı degilsiniz

Back
X