• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama galiba kendime itiraf edemediğim şeyler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun espirisi olmaz canım bide gulucuk atmissin insan bir üzülür ya insanları gerçekten anlamıyorum
2 oglumdan sonra üçüncüye süpriz bir sekilde hamile kaldigimi öğrendim fakat kanamalarim vardı düşük riski vardı o siradada maddi sıkıntılar is değişikliği vs vs bir çok sorun vardı bütün bunlara ragmen her sabah uyandigimda onunla konusurdum ne olur tuttun hayata bizimle kal diye
Yeterki düşük olmasın diye 5 ay yataktan çıkmadım rabbim bana bir kız evlat verdi binlerce şükür ediyorum Allahima
Demem oki herkes evlat doğurur ama herkes anne olamaz.....
Tamam.

ne acımasız yorumlar yapmışsınız yaa pess istemiyorum dememiş ki endişeleri varmış bebeğini kaybetmiş kadına böyle yorum yapılmaz

ne acımasız yorumlar yapmışsınız yaa pess istemiyorum dememiş ki endişeleri varmış bebeğini kaybetmiş kadına böyle yorum yapılmaz
Normalde esprili bir insanımdır ultra hassas duygusal alıngan değilimdir.
Dün kaygılarım olduğunu dile getirdim bugün de düşük yapınca bebek istenmediğim yerde durmam dedi diye espri yaptım.
Oturup kahkaha atalım diye değil içinde bulunduğum hali ironik bir şekilde izah ettim.
Hemen kötü anne ilan edildim :)
Neymiş efendim herkes doğurur ama herkes anne olamazmış :)

Dün kaygılarım olduğunu dile getirdim bugün de düşük yapınca bebek istenmediğim yerde durmam dedi diye espri yaptım.
Oturup kahkaha atalım diye değil içinde bulunduğum hali ironik bir şekilde izah ettim.
boşver canım sen hazır olduğunda Allah sana güzel güzel evlatlar nasip etsin

İyi bari ben de endişelenmeyeyim neden anaçlık gelmiyo bana diye :)
Bebişler, göbişler, hamiş olmak falan hiç bana göre gelmiyor :KK70:
Kendimi biraz zorladım ama ı-ıh.
Şu an ne yalan söyleyeyim büyük fedakarlıklara da hazır değilim gibi.
Sonunda seninki gibi bir durumum olur inş :)

Aradığım yorum gelmiş :KK70:
Tamam eziyet çekicez ama karşılığı da varmış yaşasın.

Şimdi Beni burda taşlayacaklar belki ama yine de yazacağım. Belki böyle hisseden vardır da bana yol gösterir. Çünkü kimseye diyemiyorum.

Sanırım benim kendimi şartladığım (istemeden) bir cinsiyet tercihim var.
(Tabiki önceliğim herkesin olduğu gibi sağlık) ama bu gerçekten istemsiz olan bişey. Bu kadar zorluk yaşıyorum, karşılığında tercihim olmayan cinsiyetteyse ya olması gerekenden daha az sever ve ilgilenirsem diye korku taşıyorum. (Gerçi çocuk doğduktan sonra ben homoseksüelim dese ona da ok diyecek bi insanım yani cinsiyet neden böyle önemli oldu benim için anlamadım)
Ama işte Hayal kırıklığına uğrarım gibime geliyor, bu duygu ile başa çıkabilir miyim ? İçimden niye böyle şeyler düşünüyorum bilmiyorum.

Zaten başka çocuk düşünmüyorum, hani tek atımlık kurşunum vardı, bari hedefi vursun :KK70: anlatabildim mi bilmiyorum.

Ekleme: cinsiyetçi bir tavır içinde olduğum için de kendimden utandığımı belirtmek isterim
Bu duyguları hissediyorum diye beni bazıları bi linç etmişti
Onların yüzünden depresyona giriyordum
Meğerse çok normalmiş benim gibi çok insan varmış
Kendini kötü hissetme o yüzden
Doğurunca çok seviyorsun

Allah hakkında hayırlısını versin ..
Sevemezsem yapamazsam diye düşünürsen sevemezsin . yapamazsın.
İnşallah gün gelirde bebeğim olsun diye aramazsın , vaktinde gelir bebeğin ve KORUNUN.

Benim lafım senin kaygilarina değil elbetteki hepimizin ilk başlarda kaygıları oluyo
Konunu okurken sana iyi dilekler yazacaktim fakat sonuna gelince böyle bişey yazmaya siz sevk ettiniz bizi
Tamam dusurdun anlarim da bari üzülmüş gibi yapta teselli edelim seni
Böyle yazarsaniz sizi burda taslayan çok olur

Üzülmedim neden üzülmüş gibi yapayım ki? Dünya üzerinde herkes hamile kaldığına sevinmek zorunda değil. Bebek düşsün diye atlayıp zıplamadım. En güzel şekilde beslendim internette hamile duaları araştırdım dualar ettim. Hayırlısı buymuş, zaten beklemediğim bir zamanda gelmişken üzülmek zorunda mıyım hayır. Eşimle 2 ay beraber yaşadık sadece diyorum. Bu sitedeki herkes evlenir evlenmez anne olmaya can atmak zorunda değil ki?

İyi bari ben de endişelenmeyeyim neden anaçlık gelmiyo bana diye :)
Bebişler, göbişler, hamiş olmak falan hiç bana göre gelmiyor :KK70:
Kendimi biraz zorladım ama ı-ıh.
Şu an ne yalan söyleyeyim büyük fedakarlıklara da hazır değilim gibi.
Sonunda seninki gibi bir durumum olur inş :)

Aradığım yorum gelmiş :KK70:
Tamam eziyet çekicez ama karşılığı da varmış yaşasın.

Şimdi Beni burda taşlayacaklar belki ama yine de yazacağım. Belki böyle hisseden vardır da bana yol gösterir. Çünkü kimseye diyemiyorum.

Sanırım benim kendimi şartladığım (istemeden) bir cinsiyet tercihim var.
(Tabiki önceliğim herkesin olduğu gibi sağlık) ama bu gerçekten istemsiz olan bişey. Bu kadar zorluk yaşıyorum, karşılığında tercihim olmayan cinsiyetteyse ya olması gerekenden daha az sever ve ilgilenirsem diye korku taşıyorum. (Gerçi çocuk doğduktan sonra ben homoseksüelim dese ona da ok diyecek bi insanım yani cinsiyet neden böyle önemli oldu benim için anlamadım)
Ama işte Hayal kırıklığına uğrarım gibime geliyor, bu duygu ile başa çıkabilir miyim ? İçimden niye böyle şeyler düşünüyorum bilmiyorum.

Zaten başka çocuk düşünmüyorum, hani tek atımlık kurşunum vardı, bari hedefi vursun :KK70: anlatabildim mi bilmiyorum.

Ekleme: cinsiyetçi bir tavır içinde olduğum için de kendimden utandığımı belirtmek isterim
Bende senin gibi düşünüyordum tek çocuk istiyorum eli kolu düzgün olsun sağlıklı olsun ama kız olsun diyordum. Yıllarca hep kız vardı içimde. Eşim dalga geçiyordu artık oğlumuz olursa sevmiycekmisin falan diye severim diyordum ama korkuyordumda.
Cinsiyeti öğrenmeye giderken kendimi çok şartlamıştım erkek olursa üzülme, sakın saçma bi tepki verme, ne tatlı bi oğlum olur benim çok severim onu gibi kendimi teselli edip bilinçaltımı hazırlıyordum.
Doktor kızınız olacak hayırlı olsun deyince kuru bi aaa demiştim. Nasıl şartlandıysam kız deyince bile bi an sevinemedim :)
Aman sağlıkla doğsunlarda :)

Bu duyguları hissediyorum diye beni bazıları bi linç etmişti
Onların yüzünden depresyona giriyordum
Meğerse çok normalmiş benim gibi çok insan varmış
Kendini kötü hissetme o yüzden
Doğurunca çok seviyorsun

Bende senin gibi düşünüyordum tek çocuk istiyorum eli kolu düzgün olsun sağlıklı olsun ama kız olsun diyordum. Yıllarca hep kız vardı içimde. Eşim dalga geçiyordu artık oğlumuz olursa sevmiycekmisin falan diye severim diyordum ama korkuyordumda.
Cinsiyeti öğrenmeye giderken kendimi çok şartlamıştım erkek olursa üzülme, sakın saçma bi tepki verme, ne tatlı bi oğlum olur benim çok severim onu gibi kendimi teselli edip bilinçaltımı hazırlıyordum.
Doktor kızınız olacak hayırlı olsun deyince kuru bi aaa demiştim. Nasıl şartlandıysam kız deyince bile bi an sevinemedim :)
Aman sağlıkla doğsunlarda :)

Yalnız olmadığıma çok mutlu oldum...

Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun, hazır olduğunda denersiniz eşinle.

Herkes anne olmak zorunda değil cümlene karşı sadece ban yememek için ağzıma geleni söylemek istemiyorum!
25 yaşındayım, 8 aylık evliyim, eşimle bir süredir iş gereği ayrı yaşıyoruz. Toplamda 2 ay beraber yaşamışken kendisine olan özlemim azalmadan bir bebek süprizi evet beni mutlu etmemişti.
Ben halimden memnunum seni kutsal ötesi ana yüreğinle başbaşa bırakıyorum.

İstenmediğim yerde durmam cümlesini ben kendim kulanmıştım espri olsun diye.
Olsun yine de başka birisinin bu cümleyi size karşı kullanmasini gerektirmez.. bu tipler normal dogum yapmayanları da "anne" yerine koymayan tipler zaten..

Olsun yine de başka birisinin bu cümleyi size karşı kullanmasini gerektirmez.. bu tipler normal dogum yapmayanları da "anne" yerine koymayan tipler zaten..
Aynen güzel söylediniz :)
Normal doğum yapan “çatır çatır doğurdum” der ya o cümleye hastayım.

Kızlar selam.
5.5 haftalık hamileyim.
Klasik bir cümle olacak ama süpriz bir bebek oldu kendisi.
Yeni hamile olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum ama içimde hep ya çok sevemezsem, ya dünyaya geldiğine pişman olursam diye minik minik sorular geçiyor.
Herkeste olur mu bilmiyorum, şükürsüzlük de etmek istemiyorum ama evliliğim 1 yılını doldurmamışken saçma belki ama sanki eşimle aram bozulcak diye korkuyorum.
Eşimle ben sakinliği sükuneti seven insanlarız, bebek devamlı ağlarsa negatif agresif insanlar olmaktan korkuyorum.
Sabahları uyanınca elimi karnıma götürüp günaydın bebeğim diyorum mutlulukla uyanıyorum ama gün içinde hep kaygılar kaygılar.
Ne zaman geçer meraklardayım.

Edit: bugün düşük yaptım kızlar istenmediğim yerde durmam dedi gitti :) Rabbim istediğimiz hayırlı bir zamanda sağlıkla nasip etsin.
Düşük haberine gülen surat yapan birini ilk kez görüyorum. Evet gerçekten de istediğiniz bir zamanda nasip etsin

Konu actım kimse cevap vermedi bende burada sormak istedim "Mart aynın başunda bi ilişkim oldu ilişkiden 21 ve 30 gün sonra kan testi yaptım beta hcg 0,5 çıktı ayrıca dogum kontrol hapını 2 aydır kullamıyorum ve kanamam azaldı sonuç negatif olmasına ragmen bu yüzden korktum sanki şu andada sol karın ve kasık arasında bişey var gibi ilişkiden sonra 2 kez kanama oldu 45 gün sonraki idrar testim negatifdogum kontrol hapı beta hch etkiler mi" yrd olabilirmisiniz

Kızlar selam.
5.5 haftalık hamileyim.
Klasik bir cümle olacak ama süpriz bir bebek oldu kendisi.
Yeni hamile olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum ama içimde hep ya çok sevemezsem, ya dünyaya geldiğine pişman olursam diye minik minik sorular geçiyor.
Herkeste olur mu bilmiyorum, şükürsüzlük de etmek istemiyorum ama evliliğim 1 yılını doldurmamışken saçma belki ama sanki eşimle aram bozulcak diye korkuyorum.
Eşimle ben sakinliği sükuneti seven insanlarız, bebek devamlı ağlarsa negatif agresif insanlar olmaktan korkuyorum.
Sabahları uyanınca elimi karnıma götürüp günaydın bebeğim diyorum mutlulukla uyanıyorum ama gün içinde hep kaygılar kaygılar.
Ne zaman geçer meraklardayım.

Edit: bugün düşük yaptım kızlar istenmediğim yerde durmam dedi gitti :) Rabbim istediğimiz hayırlı bir zamanda sağlıkla nasip etsin.

Dusuk yapip gulucuk koyabiliyorsaniz,sizden anne filan zaten olmazdi, en azindan suan icin..
Allah , isteyip bakabilecek olanlara tez vakitte evlat nasip etsin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X