- Konu Sahibi BettyRuble
Konuna 10 sayfa yorum yapıldığı için yazmak istemedim arada kaynar gider nasıl olsa diye ve yorumları da okuyamadım çünkü kızım uyumuşken ben de uyuyayım hemen... Ben çocuk sevmeyen, çocuk yapmayı gereksiz gören, rahatını kendi elinle bozmaktan ve kocanla artık eskisi gibi olamamaktan başka bişey olmadığını düşününen biriydim. Hayatımda hiç bir çocuğu, bebeği sevmedim, hele şımarıklara hiç tahammülüm yoktu amaaa 5 yılın sonunda ya bebeğim olmazsa ve ben çok üzülüp pişman olursam diye düşünmeye başladım ve hamile kaldım. Yine öyle çoookk büyük heyecanlar mutluluklar hissetmedim, böyle onunla konuşayım aman şarkılar söyleyeyim kitaplar okuyayım yok. Normal hayatım nasılsa 9 ay öyle devam ettim, bir iğne bile almadım herşeyini arkadaş, eş, dost, akraba verdi. Öyle süslü odalar, partiler de olmadı. Ben rahatıma acayip düşkünümdür, üşengeç, hizmet etmeyi hiç sevmem. Öğlene kadar uyurum, tüm gün tv karşısında elinde abur cubur, yazın her gün denizde, sıkıntıya hayatta gelemem, herşeyimi hep biyerlerde unuturum. Herkes eşime yazık sana karının arkasını toplamaya bıkmadın da bi de çocuk mu geliyor diyordu ama o doğdu öyle bir şey oldu ki... Annelik kutsaldır anında ana oldum, üstüme annelik yüklendi gibi şeyler söylemiycem hala aynı insanım sadece bişey var o kadar küçük, o kadar masum ki. Uykusu ağır olan ben eşim hiç uyanmadan mıkırtısına uyanıyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama hızlı nefes alsın hemen kalkıyorum, erkenden uyanıyor çok uyumak istiyorum ama o o kadar enerjik ki kendi kendine konuşuyor gülüyor dayanamıyorsun kalkıyorsun ve onunla güne başlıyorsun uyku muyku unutuyorsun. Zaten uyku dediğin şey ömürlük ki bugün uyusan yarın yine ister insan, 8 aydır tv nedir unuttum hiç açılmıyor artık hiçbir eksikliğini de hissetmedim zaten izleyecek daha güzel şeyler var. Benim çocuğum da hep pozitif hep gülen bizi zorlamayan bir çocuk oldu çok şükür ama şu kesin mutlu anne mutlu çocuk. He bir de sizdeki bu kaygılarımdan dolayı 9 ay psikolog yardımı aldım çünkü annemden hiç sevgi, şefkat görmeden büyüdüm ve öyle olmaktan çok korktum. Eşimle de aramız, sevgimiz, cinselliğimiz hiç bozulmadı, daha da arttı herşey sizin elinizde inanın. O hiç bilmediği bir dünyaya adım atıyor ve yanında tek siz varsınız ne öğretirseniz neye alıştırırsanız öyle devam ediyor sonra da onlara kızıp mutsuz oluyoruz. Oysa o alışkanlıklarını ona biz kazandırdık mesela ben hiç okumadım araştırmadım hep emzirerek uyuttum ama bu şimdi büyük bir uyku sorunu haline geldi şimdi uyku eğitimine başlamaya cesaretim yok keşke doğduğundan beri bilseydim bunları da düzenini kursaydım. Size tavsiyem hamileliğinizin tadını çıkarın. Bütün kilolarımı 45.gün vermiştim. Bebek olunca yapamayacağınız herşeyi yapın ben dolu dolu 9 ay geçirdim o yüzden şimdi içimde kalmadı hiç birşey. Bir de şimdiden Baldan anne uyku, bebek ve uyku, emziren anne sayfalarını takip edin inst. Facebook’tan da emzirme sanatı sayfasına üye olun Doğuma kadar hepsini inceleyin yada tracy bebek bakımına mücizevi çözümler gibi birşeydi kitabını alın. Kulaktan dolma yanlış bilgilerle uyutup uykusuzluk sorunu yaşamayın, yada sütüm gelmiyor psikolojisi ile hemen mamaya yönelmeyin. Bunları hallederseniz gerisi bal börek her gün neşe, bol kahkaha, şaşkınlık, sevinç, mutluluk. Ay dur uyuyan kızımı öpeyim