• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama galiba kendime itiraf edemediğim şeyler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dağınık biriyim zaten dağınıklıktan bunalacağımı sanmıyorum. Eşimi çok seviyorum onu ihmal etmekten korkuyorum. Bilmiyorum belki tekmelerini hissedince daha farklılaşır olaya bakışım. Dualar ediyorum hayırlı sağlıklı olması için. Ne bilim kafam karışık duygusalım :)))
Merak etme cocuk olunca kocani sevmezsin :KK53:hatta öldürmek istersin:bicak:

Valla ben bebek ağlaması izliyorum o kadar hoşuma gidiyor ki. Kendi yavrumu düşünüyorum. Çok özlemişim, bilmediği çekmediği bir şeyi özler mi insan? Ben özlemişim. Bir bebek ağlayınca sanki dünyam aydınlanıyor.
Benim de doğuma çok az kaldı inşallah sağlıkla kucağıma alırım da yavrumun o seslerini duyarım.
Bebek ne bileyim çok farklı ya. İçimde gidip geliyor öpmek koklamak istiyorum.
Siz de hareketlerini hissedince daha farklı hissedersiniz emin olun.
Allah bu duyguyu tatmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ne güzel ne mutlu size.
Siz hasretini çekmişsiniz ondan bu yoğun duygular.
Bana evliliğin 8. Ayında süpriz olunca bi kalakaldım.
Ne diyeyim Allah hepimize iyi anneler olmayı nasip etsin yavrularımız hayırlı huzurlu bebekler olsun.

Sadece eş değil bebeği yeterince sevememekten korkuyorum, hani şu meşhur tasviri vardır ya anneliğin. Kucağına alınca kalbinin çarpması kokusuyla büyülenme filan. Böyle yüksek dozlu yaşayamayıp miniğe haksızlık etmekten de korkuyorum.
Canım başkalarını bilmem ama zaten emek vermedikce annelik hissedilmiyor. Yani doğurmakla anne olunmuyor. Bebeğimin ilk 1 2 ayına kadar ona karşı merhamet duygusu hissettim ama yavrum evladım can ciğerim durumu olmadi yani oldu da şimdiye kıyaslayınca çok zayıfmış. Ona emek verdikçe anne olduğumu hissettim. Günden güne de artıyor. Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah tadını çıkar :)

Yok mu arttıran :halay:
5 yaş :halay:
Okula gitmemek için bin takla atıyor
Her gün bi yeri ağrıyor
Sanırsın 90 lık nene
Geçen gün kalbim çok hızlı atıyor dedi mesela
Biliyorum bahane ama kimin aklına gelir kalpten hızlı atmaktan bahsetmek
Düştü içime kurt
Çocuk kardiyolojide aldım soluğu :olamaz:
Beni parmağında oynatıyor :KK53:

Çok normal. Ben 8 yil çocuk diye yanıp tutuştum. Allaha şükür hamile kaldım. Ama kaygılar çok fazlaydı. Lohusa lik döneminde ben ne halt ettim dediğimi biliyorum. Gelir geçer bir süreç. Saglik la kucağınıza alın inşallah .

5 yaş :halay:
Okula gitmemek için bin takla atıyor
Her gün bi yeri ağrıyor
Sanırsın 90 lık nene
Geçen gün kalbim çok hızlı atıyor dedi mesela
Biliyorum bahane ama kimin aklına gelir kalpten hızlı atmaktan bahsetmek
Düştü içime kurt
Çocuk kardiyolojide aldım soluğu :olamaz:
Beni parmağında oynatıyor :KK53:
Hahahhahahahahah:KK70:

Ahhh annesi ahhhh hele bi doğsunnn da bak saçından bir tel kopsa acaba niye dökülüyor ne oldu dıyeceksin.tabı ki zorlukları var hem de ne zorluklar ama bi gülümsemeleri yetiyor herşeye.insanın bütün yorgunluğunu alıp götürüyor.

Çok normal. Ben 8 yil çocuk diye yanıp tutuştum. Allaha şükür hamile kaldım. Ama kaygılar çok fazlaydı. Lohusa lik döneminde ben ne halt ettim dediğimi biliyorum. Gelir geçer bir süreç. Saglik la kucağınıza alın inşallah .
8 yıl sonra bile ha.
O zaman kendi yapımı bildiğim kadarıyla bu bebiş ne zaman gelse sanırım ben yine aynı hissedecektim.
Amin inşallah. :KK200:

Benim çocuğum yok diğer detayları bilmem ama planlı veya plansız hamile kalıp bebek olduktan sonra pişman olan hiç görmedim. İnsanlar genelde iyi ki doğurmuşum diyorlar :)

Benim çocuğum yok diğer detayları bilmem ama planlı veya plansız hamile kalıp bebek olduktan sonra pişman olan hiç görmedim. İnsanlar genelde iyi ki doğurmuşum diyorlar :)
Yok var burda da pişmanlığını itiraf eden konular rastlamıştım sanki.
İnşallah ben öyle olmam dediğiniz gibi düşünürüm.
Bu konuyu açtığım için kendime kızarım hatta :)

Yok var burda da pişmanlığını itiraf eden konular rastlamıştım sanki.
İnşallah ben öyle olmam dediğiniz gibi düşünürüm.
Bu konuyu açtığım için kendime kızarım hatta :)
Ben plansız hamile kalıp bebek olduktan sonra keşke daha önce olsaymış diyen de çok insana rastladım. Ama pişman olan çok azdır.
Böyle düşünmen endişelerinin olması çok normal. Ben evleneli bir buçuk yılı geçti hala cesaret edemiyorun çocuk yapmaya. Şimdi hamile kalsam senin yaşadığın endişeleri ben de yaşarım k kesin :) ama zamanı geri almak mümkün olmadığına göre ve bu bebek şu an var olduğuna göre endişelerle canını sıkmamaya çalış. :)

Seni cok iyi anlıyorum ben de ayni duyguları yasiyorum. 10 senelik birliktelikten sonra 2 senedir evliyim. Bana kalsa hic cocuk yapmayalım diyorum. Ama artik beni ikna etti ilk defa bu ay korunmayi biraktik bakalim sonuc bekliyoruz.Ama korunmayi birakana kadar ağlaya ağlaya anlattım eşime duygularımı. Ya esimle uzaklasirsam ya bebekli evlilik halini sevmezsem rahatimiza duskunuz ya cocuk sahibi olalim derken keyfimiz kacarsa ya mutsuz olursam ya öyle olursa ya böyle olursa...Simdeden aşı takvimine bile baktim, tek tek cocuk burclari okudum,5 aylik dogurganlik donem takvimleri hazirladim..ay anlat anlat bitmez neler düşünüyorum neler bilemezsiniz. Bunlar hep kaygi bozukluğu..ama dunyaya insan gelecek azcik kaygi olmali bence hazir mıyım dogru mu yapiyorum diye sorumali zaten herkes.. :KK53: Sadece biz birazcik abartmis oluyoruz

Biraz büyüsün içinizde kıpırtılarını hissedin işte o zaman ne kadar yanlış düşündüğünüzü anlayacaksınız.

Daha yazip bunaltmayayim konu sahibini :KK53:
Normal bi insan yavrusu dogurur insallah benimkiler gibi insan azmani degil :KK70: :KK70:
yaaa col guldurdun beni gece gece Allahta sen8 hep guldursun benim kizim 5.5 yasinda col sukur yeni yeni duzelmeye başladı ama neler cektim vallahi insan icine cikamazdim simdide oglum 21 aylik inan evde kirilmadik sandalye kalmadi ben hayret ediyorum kiriyo etrafi asiri dagitiyor yetisemez oldum umarim zaman icinde durulur :KK45:Allah yardimcimiz olsun

Bebeğim plansız gelmişti. İyi ki gelmiş. . Hayatım ondan önce ne boşMuş ... şimdi eşimle. Bakıp ne saçma sapan bir hayat yaşıyormusuz önceden diyoruz..
Kızım hayatımın anlamı. HerşeyiM. .
Ona duyduğum. Sevginin haddi hesabı ucu bucagi durağı yok.. bak 1 saat oldu uyuyali özledim. .....
Evet zor ama harika ötesi bir duygu. .
Sabahları uyanıyor. O.minik elleri yüzümde dolaşıp. Güzell anneeeee guzelllll. ... demesi..
Ne koca ne tüm dünya.
İnan abartmiyorum.
Her insanın dünyaya geliş amacı varmış.
Ben onun annesi olmak için gelmişim. ....
Duygulandim yine ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X