• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama galiba kendime itiraf edemediğim şeyler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi bari ben de endişelenmeyeyim neden anaçlık gelmiyo bana diye :)
Bebişler, göbişler, hamiş olmak falan hiç bana göre gelmiyor :KK70:
Kendimi biraz zorladım ama ı-ıh.
Şu an ne yalan söyleyeyim büyük fedakarlıklara da hazır değilim gibi.
Sonunda seninki gibi bir durumum olur inş :)

Aradığım yorum gelmiş :KK70:
Tamam eziyet çekicez ama karşılığı da varmış yaşasın.

Şimdi Beni burda taşlayacaklar belki ama yine de yazacağım. Belki böyle hisseden vardır da bana yol gösterir. Çünkü kimseye diyemiyorum.

Sanırım benim kendimi şartladığım (istemeden) bir cinsiyet tercihim var.
(Tabiki önceliğim herkesin olduğu gibi sağlık) ama bu gerçekten istemsiz olan bişey. Bu kadar zorluk yaşıyorum, karşılığında tercihim olmayan cinsiyetteyse ya olması gerekenden daha az sever ve ilgilenirsem diye korku taşıyorum. (Gerçi çocuk doğduktan sonra ben homoseksüelim dese ona da ok diyecek bi insanım yani cinsiyet neden böyle önemli oldu benim için anlamadım)
Ama işte Hayal kırıklığına uğrarım gibime geliyor, bu duygu ile başa çıkabilir miyim ? İçimden niye böyle şeyler düşünüyorum bilmiyorum.

Zaten başka çocuk düşünmüyorum, hani tek atımlık kurşunum vardı, bari hedefi vursun :KK70: anlatabildim mi bilmiyorum.

Ekleme: cinsiyetçi bir tavır içinde olduğum için de kendimden utandığımı belirtmek isterim
hemen kostum geldim ilk hamileligimde cinsiyetini ogrenene kadar oldum bittim kiz olsun istiyordum asla erkek cocuk istemiyordum cunku nefretlik bir abi bozmasi var bende oni gordukce hic istemedim oglum olmasini hep diyordum erkek olursa ya sevemezsem neyseee kizim oldu aradan 3.5 sene gecri ve cidden surpriz bir bebegim daha geldi yine ayni korkular yasadim ve oglum olacağını ögrendigim gun cok agladim ya sevemezsem isinamazsam diye ama dogdu simdi 22 aylik oldu cok zorlu bir bebeklik gecirdi ciddi bir hastalik ama kollarini acip bana sarilip opunce iyiki de olmus be diyorum yani bu duygular olabiliyor insallah az da olsa faydam olur :anne:

Çok normal. Ben 8 yil çocuk diye yanıp tutuştum. Allaha şükür hamile kaldım. Ama kaygılar çok fazlaydı. Lohusa lik döneminde ben ne halt ettim dediğimi biliyorum. Gelir geçer bir süreç. Saglik la kucağınıza alın inşallah .
Eski mesajlarınıza bakarken benim konuma yaptığınız yoruma rastladım.
Bu konuyu açtığımda yeni hamile idim düşük oldu.
Sonra 2019 ağustosta hamile kalıp 2020 mayısta bebeğimi kucağıma aldım.
Şimdi yavrum 40 günlük ve geçen gün eşimle büyük bi kavga ettik ağzıma geleni saydım hatta Allah canını alsın dedim.
Az evvel de “ağlayamıyorum” başlıklı konunuzu okuyunca çok kötü oldum eski mesajlarınıza bakayım derken bana yazdığınız yorumu fark ettim.
Çok duygulandım ya ağlayasım var 😔😔

Eski mesajlarınıza bakarken benim konuma yaptığınız yoruma rastladım.
Bu konuyu açtığımda yeni hamile idim düşük oldu.
Sonra 2019 ağustosta hamile kalıp 2020 mayısta bebeğimi kucağıma aldım.
Şimdi yavrum 40 günlük ve geçen gün eşimle büyük bi kavga ettik ağzıma geleni saydım hatta Allah canını alsın dedim.
Az evvel de “ağlayamıyorum” başlıklı konunuzu okuyunca çok kötü oldum eski mesajlarınıza bakayım derken bana yazdığınız yorumu fark ettim.
Çok duygulandım ya ağlayasım var 😔😔
Hayatta herşey insanlar için kayıplarda bizim için elbet. Kavgalarda hayatın bir parçası ama işte yeterki dönülmez noktalara gelmemek lazim biraz sakin olabilmek çok önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X