- Konu Sahibi BaharDoganAy
-
Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum... Kazalar,hastalıklar,ameliyatlar... GEcikmem olmuştu stresten dedim ama bugün hamile olduğumu öğrendim... Sevinemedim bile, içim tuhaf, çok garip bir haldeyim... Hİç hazır değilken oldu. Psikolojim de bozuk... Korunuyordum, nasıl olmuş aklıma almış değil...
Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum... Kazalar,hastalıklar,ameliyatlar... GEcikmem olmuştu stresten dedim ama bugün hamile olduğumu öğrendim... Sevinemedim bile, içim tuhaf, çok garip bir haldeyim... Hİç hazır değilken oldu. Psikolojim de bozuk... Korunuyordum, nasıl olmuş aklıma almış değil...
canım benim seni çok iyi anlıyorum en son mesajını okumadan yukarıdaki mesajı yazmışım çünkü ben senin adına sinirlendim.kimsenin sana o ağır sözleri söylemeye hakkı yok.ben senin yanındayım canım lütfen üzülme kimsenin lafına da aldırış etme.bir avuç haset insan olarak düşün gül ve geç.onların da kimbilir ne yaraları varki belki de sen kaşıdın böyle atıl kurt moduna geçtiler..kimi bebeğini kaybetmiş,kimi tedaviyle bile gebe kalamamış belki bir sürü dertli insan var ve böyle senin gibi hoop diye zahmetsiz hamile olanlara sinir olanlar olabilir.kimse kızmasın valla gerçekleri konuşuyorum üstelik ben onları da iyi anlıyorum çünkü ben de 6 ay önce erken doğum yaparak bebişimi kaybettim herşeyi hazırdı, az kalsın ben de ölüyordum uzun hikaye bazı arkadaşlar bilir.herneyse,ama herşey kader kısmet sonuçta,kime ne verip vermeyeceğine Yaradan karar verir,bazıları çatlasa da patlasa da kaderinde yoksa istediğine sahip olamaz.
güzelim ben de senin gibiydim ilk bebişime hamile kaldığımda,inanki Allahın bir bildiği var,yavrun kısmetiyle ve türlü türlü güzelliklerle gelecek,herşey çok güzel olacak inan.yeterki sen,bebişin sağlıklı olun gerisi önemli diil.ailem yok diyosun biz senin ailen oluruz samimiyetle söylüyorum.burada herkes o kötü mesajları yazanlar gibi değil.seni bir abla kardeş sıcaklığıyla kucaklayan bir sürü insan da var.tamammı canım?sevgiler,seni ve bebişini Allaha emanet ediyorum
eliffffff abla nerdesin sen özledim seni yoksun hiç bak canım elif abla çok güzel söyler ailen oluruz ben aileme eşime söyleyemediklerimi buraya yazdım ve bu günlerde gülebiliyorsam ve 2. çocuk için düşünüyorsam bu kişilerin yazdıklarından dolayı sen bir kişi olumsuz yazdı diye neden girmiceksin ki oooooooo bize millet neler söylüyor kimbilir acınacak durumda vs kulakları tıkamak zorundayız ben mesela şu an 2. bebeği nasıl kucağıma alırım diye deliriyorum alabilecekmiyim aynı sorunu yaşarsam diye ödüm kopuyor ama elimden hiç bişey gelmiyor geleceği bilmiyoruz çünkü ama ben sanada yazmıştım senin neler yaşadığını bilemeyiz içinde neler yaşıyorsun diye ne yapmak istiyorsun diye ama sen kimseye cevap vermemişsin bence kendini aç ne gibi sorunların olduğunu yazki bizde yardımcı olalımöyle değilmi tatlım inan yazarsan bak rahatlarsın benden tavsiye
cannıımmm burdayım ben bu aralar pek gelemiyorum buralara ama seni takip ediyorum merak etmee,artık senin gibi dertli insanlara tavsiyeler verdiğini görüyorum ve mutlu oluyorum bak gördün mü zaman geçiyor ve sen iyiye gidiyorsun.bu arada mesajların ohooo almış başını yürümüşbana ihtiyacın olursa faceyi de biliyosun cebimi de verdiydim kaydettinmi bilmiyorum ama maşallah senin pek birşeye ihtiyacın kalmamış tebrik ediyorum şekerim..
bu topiği açan arkadaş belliki çok dertli ve meşgul,Allah yardımcısı olsun.belki de yazılanlara küstü ve gitti.umarım güzel mesajları da okur ve morali yerine gelir.haline çok üzüldüm,ailesi yok ve kim bilir ne zor günler yaşamış..ama her zorluğun ardından güzellikler gelir,inşallah herşey yoluna girer..
halimi anlayıp içtenlikle cevap yazanlara teşekkürler.
2. bebeği düşünüyorsam bu senin sayende biliyorsundaha iyim ki 2. bebek için böyle olmak zorundayım bu arada facede pek yoksun yaa bu arada ihtiyacım olmaz olurmu her zaman sana ihtiyacım var daha çok var hemde 2. bebeği konuşucaz ya daha kafanı çok şişiricem :124::124:aynen bende bu arkadaş için çok üzüldüm kendini biraz açsa yardımcı oluruz ama biri kötü yazdı diye de girmiyor bende öyle yazdım senin neler yaşadğını bilmiyoruz ki konunu aç yazdım ama küstü gittiii
Hazır degilsen git öldür o zaman! Neden milleti meşgul ediyosun?!
Ayrıca su annelik durumuna nasıl hazır olunuyor çok merak ediyorum dogrusu!!
Ne zannediyosun acaba cocuk sahibi olmayı??
Bence senin zihniyetindekilerin asla asla hamile dahi kalmamaları gerek!! En güzel bu sekilde anlarsın Hazır olup olmamayı!
Bunu uç bebeğine de çok kolay bir sekilde hamile kalmış biri olarak söylüyorum. Hiç hazır hissetmek diye düşünülmez! Zaten annesindir!
Tamamiyle cahillik simariklik ve ilgi çekmeye çalışmak
Milletin lafiyla da dogurucaksan coktan gecmis olsun o bebeğe!
Cocuk sahibi olmak için çabalayan tüm ailelere versin Allah böylesine simarikca davranan insanların hakkını...
Kürtaj karşıtı olmayan hanimlarla Ozel bı forumda bebeği nasıl parcalatacagini detaylariyla konuşabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?