- Konu Sahibi BaharDoganAy
-
Ne diyon bacııım. 9 yıllık konuSana böyle konuşma yetkisini kim veriyor belki şuan doğuracağı çoçuğa bakacak gücü yok bedenen ruhen hazır değil sevgisiz büyümesini istemiyor insanları yargılamak yerine saygı duymayı tercih edebilirsiniz belki herkes anne karnından anne olarak doğmuyor değil mi ne yaşadığına dair fikrin yoksa zikrinde olması ki kürtaj dahi olsa emin ol neler olacağını senin o kuş beyninden daha iyi biliyordur
Allah evlad vermiş bulmuşda bunuyorsunuz resmen.Merhaba. Ben de sizin gibi hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım. Psikolojik olarak çok zorlanıyorum. Siz bu durumu 9 yıl önce yaşamışsınız. Sonraki süreçte neler yaşadınız. Bana tavsiyede bulabilir misiniz...
Konu 2011 de açılmış. Büyük ihtimalle doğmuştur çocuk 8 yaşındadırSana böyle konuşma yetkisini kim veriyor belki şuan doğuracağı çoçuğa bakacak gücü yok bedenen ruhen hazır değil sevgisiz büyümesini istemiyor insanları yargılamak yerine saygı duymayı tercih edebilirsiniz belki herkes anne karnından anne olarak doğmuyor değil mi ne yaşadığına dair fikrin yoksa zikrinde olması ki kürtaj dahi olsa emin ol neler olacağını senin o kuş beyninden daha iyi biliyordur
Ne kadar anlayışsızsınız. Hem ben size fikrinizi sordum mu. Herkes mutlaka evlat ister ancak ben daha iki ay önce evlenmişken çocuk sahibi olacak olmanın şokunu yaşıyorum. Her neyse..siz kendi içinizde sorunlarınızı yaşayın bunu bana yansıtmaya hakkınız yok.Allah evlad vermiş bulmuşda bunuyorsunuz resmen.
Allah sana benim sorunlarımı yaşatmasın yaşarsan ağırlığının altında kalırsın. İyi geceler.Ne kadar anlayışsızsınız. Hem ben size fikrinizi sordum mu. Herkes mutlaka evlat ister ancak ben daha iki ay önce evlenmişken çocuk sahibi olacak olmanın şokunu yaşıyorum. Her neyse..siz kendi içinizde sorunlarınızı yaşayın bunu bana yansıtmaya hakkınız yok.
Kimseyle dert yatıştırma gibi bir isteğim yok. Allah kimseyi başkasının imtihaniyla sınamasın. Size de Rabbim yardımcı olsun. İyi geceler.Allah sana benim sorunlarımı yaşatmasın yaşarsan ağırlığının altında kalırsın. İyi geceler.
Bende ilk senin gibi düşünüyordum ama o kalbinin atması yavaş yavaş büyümesi fikirleri değiştiriyorKimseyle dert yatıştırma gibi bir isteğim yok. Allah kimseyi başkasının imtihaniyla sınamasın. Size de Rabbim yardımcı olsun. İyi geceler.
Bende ilk senin gibi düşünüyordum ama o kalbinin atması yavaş yavaş büyümesi fikirleri değiştiriyorBenimki de plansızdı beklenmedik bebek ama olsun onun geleceği zamanı düşünüp kendını hazırlayabılırsın
Ooo ben dedim hazır değilim korunuyordum çünkü olmasaydı felan sonra pişman oldum ne biçim düşünüyorum diye sonra acaba yapabılırmıyım vs. Nasıl doğurcam ben anne gibi hissetmiyorum filan hatta bu forumda da yazdım sağolsun bi kaç kişi de moral verdi normal dıye cevremdekilerden de destek aldım annelik zembılle ınmiyor sonuçta onu yaşayarak ozellıkle hissetmeye başlayınca başlıyor değişiyor hersey hele bi hareket etsin bi o zaman gör senBen de öyle olurum inşallahBöyle hissediyor olduğum için suçluluk duydum acaba benim gibi hisseden var mı,neler yaşadılar diye merak ettim. Hislerinizi benimle paylaştığınız yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
İnşallah yakın zamanda ben de bu duyguları hissederimOoo ben dedim hazır değilim korunuyordum çünkü olmasaydı felan sonra pişman oldum ne biçim düşünüyorum diye sonra acaba yapabılırmıyım vs. Nasıl doğurcam ben anne gibi hissetmiyorum filan hatta bu forumda da yazdım sağolsun bi kaç kişi de moral verdi normal dıye cevremdekilerden de destek aldım annelik zembılle ınmiyor sonuçta onu yaşayarak ozellıkle hissetmeye başlayınca başlıyor değişiyor hersey hele bi hareket etsin bi o zaman gör sen
1. Fetih eden şey kalbı
2. Ultrason resimelri
3. Suan hareketlenmesi (mısır patlağı gibi ufakdan)
Herseyın bı sebebi vardır belkı de ılerde sana manevi destek için geliyor bebeğin
Hissedersin zamanİnşallah yakın zamanda ben de bu duyguları hissederim
Tam 2 yıl geçmiş aradan bu endişeleri yaşayalı. Şimdi bebeğim 16 aylık. Öyle mutluyum ki tarif edemem. İyi ki doğmuş iyi ki. Ona baktıkça inanamıyorum. Allah'a ne kadar şükretsem az. Benim gibi hamilelik haberini tedirgin yaşayanlara hep böyle destek olun. Size teşekkür ederim o zaman bana destek olduğunuz için. O da bir süreçti yaşadım bitti ve şimdi huzurla oğluma bakıyorumOoo ben dedim hazır değilim korunuyordum çünkü olmasaydı felan sonra pişman oldum ne biçim düşünüyorum diye sonra acaba yapabılırmıyım vs. Nasıl doğurcam ben anne gibi hissetmiyorum filan hatta bu forumda da yazdım sağolsun bi kaç kişi de moral verdi normal dıye cevremdekilerden de destek aldım annelik zembılle ınmiyor sonuçta onu yaşayarak ozellıkle hissetmeye başlayınca başlıyor değişiyor hersey hele bi hareket etsin bi o zaman gör sen
1. Fetih eden şey kalbı
2. Ultrason resimelri
3. Suan hareketlenmesi (mısır patlağı gibi ufakdan)
Herseyın bı sebebi vardır belkı de ılerde sana manevi destek için geliyor bebeğin
Merhaba bir bayanin bir bayana bu kadr acimasizca yorum yapmasi sizce normal mi hamilelik kisinin istegi ve kendini hazir hissetmesi ile olacak bir sey birazda karsi tarafi anlamaya calissak sanirim iyi olacak cunku kendsi hazir degilim diyor aldiracam demiyor!!Hazır degilsen git öldür o zaman! Neden milleti meşgul ediyosun?!
Ayrıca su annelik durumuna nasıl hazır olunuyor çok merak ediyorum dogrusu!!
Ne zannediyosun acaba cocuk sahibi olmayı??
Bence senin zihniyetindekilerin asla asla hamile dahi kalmamaları gerek!! En güzel bu sekilde anlarsın Hazır olup olmamayı!
Bunu uç bebeğine de çok kolay bir sekilde hamile kalmış biri olarak söylüyorum. Hiç hazır hissetmek diye düşünülmez! Zaten annesindir!
Tamamiyle cahillik simariklik ve ilgi çekmeye çalışmak
Milletin lafiyla da dogurucaksan coktan gecmis olsun o bebeğe!
Cocuk sahibi olmak için çabalayan tüm ailelere versin Allah böylesine simarikca davranan insanların hakkını...
Kürtaj karşıtı olmayan hanimlarla Ozel bı forumda bebeği nasıl parcalatacagini detaylariyla konuşabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?