Hamileyim ama hep tedirginim lütfen yardım

tugce8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
138
4
96
Tekirdağ
Arkadaşlar merhaba Bnm de doğumum Allah kısmet ederse 3 kasım gibi ama içimde hep bir tedirginlik var bir korku Bugün de psikolojim kötü nedense sanki bütün olumsuz şeyler beni bulacak gibi Preeklemsi ile ilgili şeyler okudum ya bana da olursa karnım ağrıyor ya kötü bir şeydenae diye diye kötü oluyorum içim sıkılıyor ağlıyorum bir de kilolo hamileyim doğumda bir şey olursa falan filan kafayı yiyeceğim Yardım edin lütfen

Okuma arkadasim cok okumak iyi degil. Ben de okumaya basladigim anda uykularim kaçıyor bulantim en ust sınıra çıkıyor. Kendi kendime zarar verdigim icin okumuyorum ben artik. Eskiden kimse bir sey bilmeden saglikli bebekler dogurmus. Okuma icini ferah tut bebegine kavustugunda neler yapacaginin hayalini kur moral olsun.

Arkadaşlar merhaba Bnm de doğumum Allah kısmet ederse 3 kasım gibi ama içimde hep bir tedirginlik var bir korku Bugün de psikolojim kötü nedense sanki bütün olumsuz şeyler beni bulacak gibi Preeklemsi ile ilgili şeyler okudum ya bana da olursa karnım ağrıyor ya kötü bir şeydenae diye diye kötü oluyorum içim sıkılıyor ağlıyorum bir de kilolo hamileyim doğumda bir şey olursa falan filan kafayı yiyeceğim Yardım edin lütfen
cok bilmekte iyi değil bence hiç kafanı karıştırma saan moral olsun ben ms hastasıyım birde romatizma hem kortizon hem asprin kullnaıyorum valla 30 kilo aldım zaten kiloludum 75 kiloyla hamişle kaldım düşün ynbai başta baya geriliyordum takıyordum niye normal değilim niye kortizon diye ama yapacak bişi yok pozitif düşünmeye başlayınca steresin azalıyor sen ne kadar stres bebek o kadar stres işte boşver sende çokta sallama herkesin hamileliği kendine özel ve güxel meleğini düşün ::)

Hamileligin normal seyrediyorsa hicbir sikintin yoksa neden okuyorsunki.moralini bozacak haberlerden bile kacacaksin.
Insallah saglikla kucagina alirsin hayirli saglikli dogumlar.

Back
X