arkadaslar, 7 haftalik hamileyim ama sanki hic hamile değilim:26: ne bir bulanti, ne kasik agrisi, ne göğüs hassasiyeti, ne baska bisey... keske kussam da yavrum anne iyiyim diye bi sinyal verse diyorum bazenins sağlıklı bi hamileligim vardir, cunku uc ay önce bi hamilelik geçirdim kurtajla sonuclandi o da tipki boyle sessizdi boyle olan arkadaslar varsa paylaşabilir miiiiiiiiii:26:
canım ben 9 ay 10 gün boyunca karnımın kocaman olması dışında ve kızımın tekmelemesi dışında hamileliğe dair birşey yaşamadım:)
aynı senin gibi "ya kusmam gerekmiyor mu? niye bişeyden iğrenmiyorum? kasıklar batacaktı hani?" diye düşünüyordum..
doktorum "şükret şanslı hamilesin napalım kusturalım mı seni zorla" demişti:))))
inş. sen de sağlıklı hiç rahatsızlık çekmeden bebeğine sağlıkla kavuşursun..
her bünye farklı öyle düşün..
"kusmak" anne iyiyim demek değil tatlım bhgc hormonu midene vuruyor demek:) benimki vurmadı kusmadım.. hepsi bu..
kontrollerinde doktorun "herşey yolunda" dediğinde lütfen gerisini stres yapma..
aaaaaahhhhh, gercekten miiiii:18: inan ilk gebeligimde aklima bile gelmiyodu ama sonu husran olunca bu sessizlik beni korkutuyor:26: gecen hafta kalbini duyduk bayramda da memlekete gitmeden yarin bi daha gorunelim dedik hersey yolundaydi gecen hafta ama.. bakalim...
sizin bu yazınızı not alıp buzdolabima yapıştırıcamvalla bu dediklerinizi yapabilsem baska bisey istemem
arkadaslar, 7 haftalik hamileyim ama sanki hic hamile değilim:26: ne bir bulanti, ne kasik agrisi, ne göğüs hassasiyeti, ne baska bisey... keske kussam da yavrum anne iyiyim diye bi sinyal verse diyorum bazenins sağlıklı bi hamileligim vardir, cunku uc ay önce bi hamilelik geçirdim kurtajla sonuclandi o da tipki boyle sessizdi boyle olan arkadaslar varsa paylaşabilir miiiiiiiiii:26:
bence keyfini çıkar
ben bulantı ve kusmaktan kafamı kaldıramıyorum
hastanede yattım sırf bulantılar yüzünden
ne yemek yiyebiliyorum ne yemek yapabiliyorum
ev kokuyor yemekler kokuyor
hatta yüzümü yıkarken bile öğürüyorum
sen şanslısın zahmetsiz geçiriyorsun
Canim insallah sağlıklı bir hamilelik tir ben 13 haftalık hamileyim sadece göğüs uclarim acıyor du onun dışında hiçbir belirti yaşamadım Rabbim e şükürler olsun hemde ikiz hamileyimarkadaslar, 7 haftalik hamileyim ama sanki hic hamile değilim:26: ne bir bulanti, ne kasik agrisi, ne göğüs hassasiyeti, ne baska bisey... keske kussam da yavrum anne iyiyim diye bi sinyal verse diyorum bazenins sağlıklı bi hamileligim vardir, cunku uc ay önce bi hamilelik geçirdim kurtajla sonuclandi o da tipki boyle sessizdi boyle olan arkadaslar varsa paylaşabilir miiiiiiiiii:26:
Bende ayniyim napcaz boyle biz yaiki defa acile gittim artik valla utanir oldum ordakilerden de
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canim insallah sağlıklı bir hamilelik tir ben 13 haftalık hamileyim sadece göğüs uclarim acıyor du onun dışında hiçbir belirti yaşamadım Rabbim e şükürler olsun hemde ikiz hamileyim
acile mi?? niyekiii??
Hic bisi yiyemedim suyu bile cikardim sivi kaybi olmasin diye serum taktilar ama oyle bir oğürüyordum ki organlarim agzimdan cikacak sanmistim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Inşallah canım hergün karnına 3 Felak 3 nas 1 fatiha biliyorsan 1 ayetel kursi oku Allahım yavrum sana emanet de gerisini inşallah Allah a bırak Allaha emanet olooooooooo, maşallah annesi :) bugün dra göründüm şükürler olsun gecen hamileligimde gelisimi duran haftayi gecmisiZ....:):) gerci nasibi yoksa doğduktan sonra bile garantisi yok degil mi ama iste takinti olmustu bende 6.haftayi atlatmak.. kalbini duyduk yine, dr gayet iyi gelişimi dedi... umarim böyle devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?