hamileyim ama hic bir belirtim yooooookk....!! :44:

tercumeci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
105
52
43
arkadaslar, 7 haftalik hamileyim ama sanki hic hamile değilim:26: ne bir bulanti, ne kasik agrisi, ne göğüs hassasiyeti, ne baska bisey... keske kussam da yavrum anne iyiyim diye bi sinyal verse diyorum bazen ins sağlıklı bi hamileligim vardir, cunku uc ay önce bi hamilelik geçirdim kurtajla sonuclandi o da tipki boyle sessizdi boyle olan arkadaslar varsa paylaşabilir miiiiiiiiii:26:

canım ben 9 ay 10 gün boyunca karnımın kocaman olması dışında ve kızımın tekmelemesi dışında hamileliğe dair birşey yaşamadım:)

aynı senin gibi "ya kusmam gerekmiyor mu? niye bişeyden iğrenmiyorum? kasıklar batacaktı hani?" diye düşünüyordum..

doktorum "şükret şanslı hamilesin napalım kusturalım mı seni zorla" demişti:))))

inş. sen de sağlıklı hiç rahatsızlık çekmeden bebeğine sağlıkla kavuşursun..

her bünye farklı öyle düşün..

"kusmak" anne iyiyim demek değil tatlım bhgc hormonu midene vuruyor demek:) benimki vurmadı kusmadım.. hepsi bu..

kontrollerinde doktorun "herşey yolunda" dediğinde lütfen gerisini stres yapma..

aaaaaahhhhh, gercekten miiiii:18: inan ilk gebeligimde aklima bile gelmiyodu ama sonu husran olunca bu sessizlik beni korkutuyor:26: gecen hafta kalbini duyduk bayramda da memlekete gitmeden yarin bi daha gorunelim dedik hersey yolundaydi gecen hafta ama.. bakalim...

eşim takılırdı bana "numaradan bi aşer bari koşayım alayım" derdi.. ben de atardım kafamdan bişey:)))

ne biçim hamilesin? hamilesin eminsin dimi? lerle geçti zaman..

allaha şükür çok kolaydı şanslıydım..

hep iyi düşün.. çok okuma çok araştırma kafanı bulandırma..

herşey olacağına varır.. kontrollerine git.. stres yapma..

önceki durumu da aklından sil canım zor da olsa..

bebeğine iyi enerji iyi temenniler yolla..

sizin bu yazınızı not alıp buzdolabima yapıştırıcam valla bu dediklerinizi yapabilsem baska bisey istemem

sizin bu yazınızı not alıp buzdolabima yapıştırıcam valla bu dediklerinizi yapabilsem baska bisey istemem

yapıştır canım :)

ben normalde nasıl karamsar kötümser evhamlı kuruntulu bir tipimdir bir bilsen..

eşim sen hamile iken bana dünyayı dar edersin derdi hep.. sonra çok utandı bu lafından.. hayatımın en "olumlu" 9 ayıydı.. hamilelik siniri yok hormonlardan hassasiyet duygusallık bile yaşamadım..

aslında ben tüm olumsuzluklara kapadım kendimi..

8. ayımda babam kalp krizi geçirdi.. ağlama krizine girdim yatak döşek yattım.. birden "napıyorsun seda bi kendine gel" dedim o an fırladım yataktan.. bir daha da ağlamadım.. bebeğim için vazgeçtim ben herkesten herşeyden.. beni kötü etkilemesine izin vermedim kapadım alıcıları..

normal doğum için hastaneye gittim mecburi sezeryana alacağız dediler o zaman bile eşim anlatır gülerek "alın bakalım.. "bebeğimi sağlıkla verin kucağıma da nereden alırsanız alın" demişim.. ameliyata bile gülerek girdim hiç düşünmedim bebeğime sarılmaktan başka birşey.. ameliyat sonrası da turp gibiydim.. nasıl girersen öyle çıkarsın ameliyattan derler ya doğru imiş.. ameliyattan 1 saat sonra vırt vırt gezdim hastanede:)))

şu an geri dönüp baktığımda şaşıyorum evet.. ama öyle oldu.. iyiki de oldu..

"bebeğim ve ben" herşeyin üstesinden geleceğiz allahın izniyle dedim hep..

"o iyi ben iyiyim iyi olacağız" diye güne başladım..

yapabilirsin.. silkelen..

hayırlısı ise nasip ise olacak.. başka birşey yalan..

hamilelik harika bir dönem olmuş sizin için.. daha doğrusu hamileligi harikalastiran sizsiniz :) çok rahatladım gerçekten, inş ben de kendime ve duygularima mantığımla yön verebilir ve sizin gibi geriye dönüp baktığımda hep gülümseyebilirim. .. :)

bence keyfini çıkar
ben bulantı ve kusmaktan kafamı kaldıramıyorum
hastanede yattım sırf bulantılar yüzünden
ne yemek yiyebiliyorum ne yemek yapabiliyorum
ev kokuyor yemekler kokuyor
hatta yüzümü yıkarken bile öğürüyorum
sen şanslısın zahmetsiz geçiriyorsun

Annem de bize hamileyken öyleymiş hiçbir belirti yokmuş kusma kasık ağrısı vs vs Sağlıklıdır merak etmeyin siz düzenli doktor kontrollerinizi yaptırın yine

inş. . bugun saat 16.00da randevum var.. bayrama gitmeden bi baktiralim ne olur ne olmaz dedik... umarim hersey yolundadır.. gecen hamileliğimde bu haftada hatta tam bugunde kontrole gitmiş ve kötü haberi almıştım... durduk yerde kalbi durdu yavrumun.. ne kanama vardi ne agri sizi... neyse bugun guzel haberler alirsam içim cok rahatliycak.. desteginiz icin ayrica teşekkürler arkadaslar... :)

Bende ayniyim napcaz boyle biz ya iki defa acile gittim artik valla utanir oldum ordakilerden de

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

7hafta mide bulantısı ve kasık ağrısı için erken bence benimde 7-8 haftam böyle geçmişti bende hamile olduğuma inanamamıştım
Bir sabah bulantıyla uyanana kadar 😀
Canınızı sıkmayın yeter ki siz 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim insallah sağlıklı bir hamilelik tir ben 13 haftalık hamileyim sadece göğüs uclarim acıyor du onun dışında hiçbir belirti yaşamadım Rabbim e şükürler olsun hemde ikiz hamileyim

Canim insallah sağlıklı bir hamilelik tir ben 13 haftalık hamileyim sadece göğüs uclarim acıyor du onun dışında hiçbir belirti yaşamadım Rabbim e şükürler olsun hemde ikiz hamileyim

ooooooooo, maşallah annesi :) bugün dra göründüm şükürler olsun gecen hamileligimde gelisimi duran haftayi gecmisiZ....:):) gerci nasibi yoksa doğduktan sonra bile garantisi yok degil mi ama iste takinti olmustu bende 6.haftayi atlatmak.. kalbini duyduk yine, dr gayet iyi gelişimi dedi... umarim böyle devam eder...

Hic bisi yiyemedim suyu bile cikardim sivi kaybi olmasin diye serum taktilar ama oyle bir oğürüyordum ki organlarim agzimdan cikacak sanmistim

ahh canim yaa, ben de ayniyim deyince bulantin filan yok da meraktan mi gidiyosun acile dedim :):):) benimle aynisin sandim :)

Bana soruyorsaniz 9. Haftaya girdik artik

Inşallah canım hergün karnına 3 Felak 3 nas 1 fatiha biliyorsan 1 ayetel kursi oku Allahım yavrum sana emanet de gerisini inşallah Allah a bırak Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…