Inşallah canım hergün karnına 3 Felak 3 nas 1 fatiha biliyorsan 1 ayetel kursi oku Allahım yavrum sana emanet de gerisini inşallah Allah a bırak Allaha emanet ol
arkadaslar, 7 haftalik hamileyim ama sanki hic hamile değilim:26: ne bir bulanti, ne kasik agrisi, ne göğüs hassasiyeti, ne baska bisey... keske kussam da yavrum anne iyiyim diye bi sinyal verse diyorum bazenins sağlıklı bi hamileligim vardir, cunku uc ay önce bi hamilelik geçirdim kurtajla sonuclandi o da tipki boyle sessizdi boyle olan arkadaslar varsa paylaşabilir miiiiiiiiii:26:
kizlar hamileligin basinda goguslerin acimasinin ve sismesinin, ileriki haftalarda aci olmamasi ve sisligin biraz inmesi normal mi?
Normal canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok tsk ederimicimi rahatlattiniz.
arkadaslar, 7 haftalik hamileyim ama sanki hic hamile değilim:26: ne bir bulanti, ne kasik agrisi, ne göğüs hassasiyeti, ne baska bisey... keske kussam da yavrum anne iyiyim diye bi sinyal verse diyorum bazenins sağlıklı bi hamileligim vardir, cunku uc ay önce bi hamilelik geçirdim kurtajla sonuclandi o da tipki boyle sessizdi boyle olan arkadaslar varsa paylaşabilir miiiiiiiiii:26:
,sıkma canını tatlım ben de öyleydim sadece adetim gecikmiş hiç belirtim yoktu dr a gittimğimde 4 haftalık hamileydim o da zorla gönderdi bir arkadasım :) bu haftalara gelene kadr da pek bir sıkıntı yaşamadım kişiden kişiye değişiyo belirtiler için rahat olsun Allah ın izniyle sağlıkla bebeğini kucagına alacaksınarkadaslar, 7 haftalik hamileyim ama sanki hic hamile değilim:26: ne bir bulanti, ne kasik agrisi, ne göğüs hassasiyeti, ne baska bisey... keske kussam da yavrum anne iyiyim diye bi sinyal verse diyorum bazenins sağlıklı bi hamileligim vardir, cunku uc ay önce bi hamilelik geçirdim kurtajla sonuclandi o da tipki boyle sessizdi boyle olan arkadaslar varsa paylaşabilir miiiiiiiiii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?