hamileyim ama hic bir belirtim yooooookk....!! :44:

Canim ben 7 ay once ayni senin gibiydim hatta o kadar rahattim ki annem engel olmasa hali falan silecektim doktor midemin bulanip bulanmadigini sordu hayir dedim daha sonra 8.haftada kanamam geldi bebegin kalp atisini da duyamamistik ve dusuk yapmaya basladim meger sagliksiz gebelikmis simdi tekrar hamileyim bu sefer aradaki farki anladim gercekten kusmuyorum ama bir farklilik var bedenimden sabahlari bulantim oluyor cok sukur 6+2 de kalp atisini duyduk hormonlarim da iyi. Herke ayni olacak diye bir kosul yok hic belirti yasamadan saglikli gebelik geciren var. Zatem doktorun sana gerekeni soyler kalbini ferah tut

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 hamilelik geçirdim 3ündede bulantı yaşamadım.2.düşük oldu ama bunun bulantıyla falan alakası yoktu.aşermede yaşamadım.sadece 1-2 hafta göğüslerimde biraz sancı vardı o da ilk haftalarda değil birz daha ilerleyen haftalarda .herkesin hatta senin her gebeliğin birbirinden farklılık gösterebilir.kendi hamileliğini bir başkasıyla karşılaştırma her okuduğunu her duyduğumu kafana takıp hamileliği kendine zehir etme sağlıklı anne sağlıklı bebek demek unutma.bebeğin oluncada bebeğinide başka bebeklerle karşılaştırmamalısın.senin doğurduğun bile sana benzemezken bir başka hamilenin yaşadığı hormanal şeyler niye seninkine benzesin.doktorunu iyi seçmelisin.güvendiğin ve kendini rahat hissettiğin biri olmalı
Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

kizlar hamileligin basinda goguslerin acimasinin ve sismesinin, ileriki haftalarda aci olmamasi ve sisligin biraz inmesi normal mi?

Kızlar merhaba,

Ben 5+1 im şuan ama doktorun dediğine göre geç döllenmiş aslında 4 haftalık felan. Sormak istediğim kasıklarımda çok ağrı oluyor batışlma ama bende kanama lekenme olmadı yerleşme kanaması oluyormuş hiç olmadı bu bi sorun mu :26:

Cnim ne guzl iste,ben de 6+3um 2 gune kadar hc bi blrtm yktu,smdi mide bulantm war ck kotu:'(

maxi pro 5

Yaa bulantisi olanlarin allah yardimcisi olsun cok zor bisey aslinda.. ben de kontrol oldum bayramdan önce ve sonra şükür bisey cikmadi simdi 9 haftalik olduk destek icin herkese kucak dolusu sevgiler...

Canim doktora gitmissin kalp atislarini duymussun bak ne guzel saglikli.ben 37.haftada dogum yaptim inanki ne kustum ne yatak dosek yattim gezdim fildir fildir ilk gununden son gunune ne aserdim sadece poposunu cok dikerdi havaya son zamanlar ondan sıkısırdim biraz:)sende kismetlisin demekki hamileligin tadini cikar bol bol dinlen karnini sev konus:)senin stresini bebisimizde hissetmesin oda rahat olsun mutlu olsun:)unutma sen mutlu bebis mutlu:)Allah ikinizede saglik versin saglikla kucagina almayi nasip etsin:)

Bence hiiiç telaşlanma benim senin gibi geçiren arkadaşlarım var. Bu arada bende bebek bekliyorum şimdi geçti ama gerçekten çok zorlandım. Ayrıntılar için tık tık http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/

Halbuki 8. haftada mide bulantımın ilk başladığı gün nekadar sevinmiştim. ilk gün biraz hafifti çünkü bebeğimi hissedebiliyorum diye. ama ertesi gün vazgeçtim bu düşünceden çok zorlandım çünkü.

ben de 9. haftadayım. hiç belirti yaşamıyorum diyebilirim. bulantım yok. 3 gün önce progestanı bıraktım. içerken çok uyku yaptı bana bide midemi üşütmüşüm gibi bir his vardı. şimdi geçti. benim tek sıkıntım şu. hamile kalmadan ara ara rahimde iğne batması şeklinde sancılar olurdu. hamile kalınca arttı. doktor progestan verdi bunun için daha önce de düşük vardı. ama o iğne batması şeklindeki sancılar birara azalmıştı buara yine çok yoğun. sancı kasıkta değil rahimde. umarım kötü bişey olmaz. 13. haftada çağırdı 2li tarama için. o zamana kadar hep içim içimi yiyecek sanırım

,sıkma canını tatlım ben de öyleydim sadece adetim gecikmiş hiç belirtim yoktu dr a gittimğimde 4 haftalık hamileydim o da zorla gönderdi bir arkadasım :) bu haftalara gelene kadr da pek bir sıkıntı yaşamadım kişiden kişiye değişiyo belirtiler için rahat olsun Allah ın izniyle sağlıkla bebeğini kucagına alacaksın

Canım bende hamile olabilirim cok da istiyorum acikcasi. Sadece adet qunumu mu beklesem ?test için sabirsizlaniorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…