ayrıca bu şekilde davranarak çok yanlış bişey yapıyosunuz. istemiyosanız çocuğu aldırın ama doğuracaksanız hamileliğinizi gerektiği şekilde geçirmeniz lazım.Su içmiorum kendime dikkat etmiyorum
evlenmeden önce çok başka biriydi evlenince gerçek yüzünü gördüm.. igisiz sanki yaşlı amcalar gibi içi geçmiş ben halinedn şikayet edince özür diliyodr ilgi gösteriyr ama geçici eski haline geri dönüyr hemenŞu vasıflarda bir adamla neden evlendin peki?
Seni asıl mutsuz eden eşin sanki..
en kısa zamanda toparlancam inş.eşiniz dikkatsizse siz dikkat etseydiniz. çocuk tek başına yapılmıyor sonuçta.
ayrıca bu şekilde davranarak çok yanlış bişey yapıyosunuz. istemiyosanız çocuğu aldırın ama doğuracaksanız hamileliğinizi gerektiği şekilde geçirmeniz lazım.
Çocuk isteyipte çocuk sahibi olamayan kadınlar var Allah nasip etmiş evlat nasip etmiş Sağ selin kucağına al. Şanslı olduğunu hissedersen belki mutlu olursun.arkadaşlar 5+6 hamileyim daha çok yeni... İstediğim tarihten 2-3 ay erken hamile kaldım... kaza ile oldu. eşim konrolsüz biri biraz.
Kpss ye hazırlanıyrum mayıs aynda sınav ama ben hamile oluğumu öğrendiğim günden beri ders çalışamıyrum kızlar
üstüm de sürekli bi yrgunluk uyku hali mide bulantılarım da başladı tam koptum. sürekli hamilelikle ilglili doktor araştırması nette sürekli bebekle ilgili araştırmalar içindeyim... kendimi bi türlü toparlayamıyrum ayrıca eşim de hiç estek olmuyr hamilelikte bana çok tembel biri... yapısı biraz farklı biri sevgisini belli edemiyor ... sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim.. Kendimi tükenmiş gibi hissediyrum.. Bu bebeği çok isityrum ama hamile değilmişim gibi geliyor kendimi çok tuhaf hisseiyrum. Su içmiorum kendime dikkat etmiyorum hiç kendimi çok aşırı saldım üstümde ölü toprağı var sanki.. çok mutsuzum hayatta bana mutluluk veren birşey yok gibi.. yemek yiyorum uyuyorum hiç lezzet alamaz oldum.. Neden böleyimmmm acaba...
Bu onun zaten gerçek yüzüydü aynı evde yaşamadığınız için bilmiyordun. Tek olay bu.evlenmeden önce çok başka biriydi evlenince gerçek yüzünü gördüm.. igisiz sanki yaşlı amcalar gibi içi geçmiş ben halinedn şikayet edince özür diliyodr ilgi gösteriyr ama geçici eski haline geri dönüyr hemen
evlenmed en önceki adam gitti başka biri olduŞu vasıflarda bir adamla neden evlendin peki?
Seni asıl mutsuz eden eşin sanki..
aslında normal hali bu diyorum ben de sana.evlenmed en önceki adam gitti başka biri oldu
eşimle ilgisi yok 3 ay geç olmasını sınavdan dolayı istiyrdum.. 2 ay sonra sınav var ona çalışıordum soluksuz. hamilelik sıkıntıları dolayısıyla koptum böyle sıkınılar olacağını bildiğim için sınavdan sonra istyordum ama kısmetmişyani eşiniz sıkıntı olsa bile siz bu bebeği istemişsiniz ha 3 ay sonra ha şimdi fark eden bişey yok ,3 ay sonrada bu adam değişmiyecek ve siz hamile olacaktınız ,şimdi yakınmanızı anlayamadım ben.
aslında normal hali bu diyorum ben de sana.
Erkeklerin geneli evlendikten sonra yavaştan kış uyksuna yatar gibi olurlar. Hele çocuk oldu mu evdeki tüm işlerden emekli olurlar sanki.
Ama sizin henüz çocuk yokken biraz erken olmuş başkalaşım.
çok teşekkür ederim inşallah öyle olurAllah yardım edecektir... Dua en iyi ilaç... Birazda kendimiz olaylara pozitif yandan yaklaşabilir isek inanın olumsuzluklar önümüzde dağ gibi yığılmazlar.... Elimizdekileri iyi değerlendirmek gerek... Hepimizin yaşamı farklıdır... Ancak mutluluk birazda bakış açılarımızda saklıdır... Bebeğinizle birlikte bunları eminim ki aşacaksınız... Sağlıkla kucağınıza almanız nasip olsun inşallah...
ben tam iyi tanıyamadımdüğün hazırlıkları yaparken tanımaya başladım böyle huylarını farkettim ama iş işten geçmişti nikah çok erken olmuştu bizim. Birbirimize aşık oldduk kendime çok kızıorum tarih denk getirmek için sırf nikahı erken yaptık nasıl kızıorum kendime ama şimi aşk bitmiş gibi gelmeye başladı rüya bitti mutsuzluk başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?